بیتوته😎😍

بیتوته😎😍

مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی
توسط ۹۵ نفر دنبال می شود
 ۵ نفر را دنبال می کند

طرز تهیه ماربل کیک یا کیک دو رنگ وانیلی و شکلاتی



طرز تهیه ماربل کیک, ماربل کیک, کیک ماربل

طرز تهیه ماربل کیک

 

طرز تهیه ماربل کیک 

ماربل کیک یک کیک دو رنگ زیبا و خوشمزه است که از ترکیب دو خمیر کیک وانیلی و کیک شکلاتی تهیه میشود.

ماربل کیک (به انگلیسی:marble cake) یا کیک دو رنگ وانیلی و شکلاتی به دلیل ترکیب رنگی که دارد بسیار خوشمزه تر است کیک های تک رنگ است و ظاهر کیک ماربل به قدری زیباست که نیازی به تزئین اضافه هم ندارد. برای تهیه کیک ماربل به دو رنگ خمیر وانیلی و کاکائویی نیاز داریم که در ادامه طرز تهیه هر دو نوع خمیر را با روشی ساده و سریع آموزش داده ایم ولی برای این که کیک شما خوشمزه تر شود و طعم دلپذیرتر و بافت شکلاتی تری داشته باشد مقداری فاج شکلاتی هم به دستور کیک اضافه کرده ایم که البته استفاده از آن کاملا دلبخواهی است.

 

تکنیک ماربل روی کیک, طرز تهیه کیک ماربل برانیز, طرز تهیه ماربل کیک

طرز تهیه کیک دورنگ

 

روش تهیه مارل کیک:

مواد لازم ماربل کیک

زمان آماده سازی : 30 دقیقه

زمان پخت : 34 دقیقه

زمان کل : 1 ساعت و 34 دقیقه  

 

 آرد سفید همه کاره 3 پیمانه معادل 390 گرم 
شکر  3 پیمانه معادل 600 گرم 
 بکینگ پودر 2 و نیم قاشق چایخوری معادل 10 گرم 
نمک   1 قاشق چایخوری معادل 5 گرم
کره هم دما با اتاق  226 گرم 
سفیده تخم مرغ  1 پیمانه معادل 224 گرم 
 دوغ کره یا شیر1 و نیم پیمانه معادل 360 گرم 
 اسانس وانیل 2 قاشق چایخوری معادل 9 گرم 
روغن مایع یک هشتم پیمانه معادل 28 گرم

 

طرز تهیه کیک ماربل برانیز, طرز تهیه ماربل کیک, ماربل کیک

کیک دورنگ شکلاتی

 

مواد لازم برای تبدیل خمیر وانیلی به شکلاتی   

  پودر کاکائو یک سوم پیمانه معادل 33 گرم
شکر   یک چهارم پیمانه معادل 50 گرم
 سفیده تخم مرغ  یک چهارم پیمانه معادل 60 گرم
 دوغ کره یا شیر یک چهارم پیمانه معادل 45 گرم
 نمک یک چهارم قاشق چایخوری معادل 1 گرم 
بکینگ پودر   نصف قاشق چایخوری معدل 2 گرم

 

مواد لازم برای فاج شکلاتی در صورت تمایل 

  شکلات چیپسی  1  پیمانه معادل 150 گرم
کره  یک چهارم پیمانه معادل 56 گرم 
 خامه قنادی  یک چهارم پیمانه معادل 60 گرم

 

طرز تهیه ماربل کیک:

طرز تهیه ماربل کیک, ماربل کیک, کیک ماربل

عکس طرز تهیه ماربل کیک

 

• دو ساعت قبل از شروع کار تمام مواد را از یخچال بیرون  بگذارید تا به دمای اتاق برسند.

• فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

• یک قالب گرد 20 سانتی را چرب کرده کناری بگذارید. 

• برای تهیه خمیر کیک وانیلی آرد و نمک و بکینگ پودر و نمک را با هم الک کرده سپس شکر را به آن ها اضافه کنید. 

• 1 پیمانه از کره نرم شده را به آرد اضافه کرده با سرعت کم پدال هم زن مخلوط نمایید تا زمانی که مخلوط حالت ماسه ای و خرده نان به خود بگیرد. 

• 1 پیمانه سفیده تخم مرغ را به مواد افزوده به هم زدن ادامه دهید تا یکدست شود.

• 1 و نیم پیمانه دوغ کره یا شیر  را اضافه کنید و هم بزنید. 

 

تکنیک ماربل روی کیک, طرز تهیه کیک ماربل برانیز, طرز تهیه ماربل کیک

آموزش تصویری تهیه ماربل کیک

 

• وانیل و روغن را به مواد اضافه کنید و با کاردک اطراف ظرف را تمیز کرده سپس به مدت 30 ثانیه مواد را با دور متوسط همزن مخلوط کنید. 

• نیمی از خمیر را به کاسه ای دیگر منتقل کنید ( حدود 950 گرم ) و کناری بگذارید.

• در کاسه دیگر همانطور که همزن در حال کار است مواد کیک شکلاتی را به ترتیب گفته شده اضافه کنید : کاکائو ، شکر ، سفیده تخم مرغ ، شیر ، نمک ، بکینگ پودر.

• اگر تمایل به درست کردن فاج شکلاتی  دارید در یک کاسه مخصوص مایکروفر مواد را مخلوط کرده و داخل مایکروفر با حداکثر دما بگذارید و هر 30 ثانیه مواد را بیرون آورده هم بزنید تا کاملا یکدست شود. سپس شکلات را کناری بگذارید تا از حرارت بیوفتند. این کار را روی حرارت بخار آب هم میتوانید انجام دهید. 

 

کیک ماربل هویج, ماربل کیک شکلاتی, ماربل کیک با سس شکلات

آموزش تصویری تهیه ماربل کیک

 

• با ملاقه یا قاشق بزرگ یکی در میان از خمیر وانیلی و خمیر شکلاتی داخل قالب بریزید تا خمیرها تمام شود.

•  فاج شکلاتی را با قاشق کوچکتر در جاهای مختلف روی خمیر کیک بریزید و سپس با استفاده از دم قاشق از یک سمت قالب به صورت عمودی یا افقی روی خمیر کیک به سمت دیگر بکشید تا رنگ ها به درون هم نفوذ کنند. 

• کیک را به مدت 35 تا 45 دقیقه در فر بگذرید تا بپزد. 

 

کیک ماربل, طرز تهیه کیک ماربل, طرز تهیه چیز کیک ماربل

عکس طرز تهیه ماربل کیک

 

• اگر خلال دندان وسط کیک زدید و خمیری به آن نچسبید یعنی کیک شما آماده است.

• به محض خارج کردن کیک از فر با کمک کاردک اطراف کیک را از قالب جدا کنید و بعد از 15 دقیقه کیک را از قالب برگردانید و اجازه دهید روی توری سیمی کاملا خنک شود. 

• استفاده از فاج شکلاتی کاملا به دلخواه است و فقط برای خوشمزه تر شدن کیک است.  

 

گردآوری : بخش آشپزی

 

 

بیتوته😎😍
بیتوته😎😍 مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋