طرزتهیه برنج و مرغ در فر
طرز تهیه ی برنج و مرغ
آیا برنج و مرغ را تا به حال به صورت مخلوط و در فر پخته اید. پیشنهاد می کنم این مدل پخت برنج و مرغ را تست کنید.
طرز تهیه ی برنج و مرغ به سبکی متفاوت و خوشمزه
از چه مرغی استفاده کنیم؟
برای این دستور بهتر است شما از ران مرغ استخوانی به همراه پوست استفاده کنید. ران ها به همراه برنج سریعتر پخته می شوند.
پس از پخت پوست های روی آن برشته و ترد می شوند.
از چه ادویه ی مرغی استفاده کنیم؟
مرغ یکی از مواد اصلی این غذا است، بنابراین مهم است که خوشمزه باشد. به همین ترتیب من مرغ ها را چند ساعت در ترکیب پودر پاپریکا، پودر پیاز و سیر، جعفری خشک، ریحان خشک و نمک و فلفل سیاه قرار می دهم.
طرز تهیه برنج و مرغ با ریحان در فر:
مواد لازم برای مرغ :
ران مرغ | 6 عدد |
پودر پاپریکا | 2 قاشق چایخوری |
جعفری خشک، پودر سیر، نمک | از هر کدام 1 قاشق چایخوری |
پودر پیاز، ریحان خشک | نصف قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | یک چهارم قاشق چایخوری |
مواد لازم برای تهیه برنج ریحان گوجه فرنگی :
برنج دانه بلند نپخته | یک و نیم فنجان |
آب مرغ داغ | یک و نیم فنجان (375 میلی لیتر) |
آب گرم | یک و نیم فنجان (375 میلی لیتر) |
پودر گوجه فرنگی | 1 فنجان (125 گرم) |
رب گوجه فرنگی | یک چهارم فنجان (65 گرم) |
ریحان تازه، ریز خردشده | 1 دسته کوچک |
پیاز سفید متوسط ریز خردشده | 1 عدد |
ریحان خشک | یک و نیم قاشق چایخوری |
نمک | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
مواد لازم برای سرو (سالاد) :
آروگولا یا شاهی |
پارمسان رنده شده |
لعاب بالزامیک |
طرز تهیه مرغ و برنج در فر :
ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و در ظرف مخصوصی در فر قرار بدهید. مقداری روغن به آن اسپری کنید و به مدت 10 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار بدهید. یا تا زمانی که شروع به نرم شدن کردند و رنگ آن ها تغییر کرد.
در همین حین، در یک ظرف کوچکی پودر پاپریکا، پودر سیر، جعفری خشک و نمک، پودر پیاز و ریحان خشک و فلفل سیاه را ترکیب کنید. سپس روی گوشت و پوست مرغ و زیر و روی آن را با مخلوط ادویه بپوشانید، کمی مالش دهید.
مرغ را با ادویه های مخصوص آغشته کنید
وقتی پیاز سرخ شد، آب مرغ و آب گرم را به آن اضافه کنید. رب گوجه فرنگی، گوجه فرنگی خشک، ریحان خشک و نمک را اضافه کنید. از یک لیسک برای مخلوط کردن آن ها استفاده کنید، سپس برنج را اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید.
پیاز و رب و گوجه را سرخ کنید و برنج و مرغ را به آن اضافه کنید
مرغ را روی آن ها قرار بدهید و با اسپری روی آن روغن اسپری کنید. اگر روی مرغ را مایعات پوشانده بود نگران نباشید. زیرا آب آن کم می شود.
حدود 50-60 دقیقه یا تا زمانی که پوست مرغ، ترد شود و شروع به ذوب شدن کند، داخل فر قرار بدهید.
زمانی که هم برنج و هم مرغ خوب پختند. آن را از فر خارج کنید. با چنگال مرغ ها را کمی بلند کنید و برنج را به آرامی مخلوط کنید. و اجازه بدهید حدود 10 دقیقه استراحت کند.
برنج پخته شده را با ریحان مخلوط کنید
بعد از پخت برنج و مرغ باید هر دو به خوبی پخته باشند و داخل برنج آبی باقی نمانده باشد. مرغ ها را از روی برنج بردارید و ریحان های خرد شده را روی آن بریزید. و با چنگال آن ها را مخلوط کنید و برنج را دانه کنید.
ران مرغ را با برنج در کنار یک سالاد از آروگولا یا شاهی، پنیر پارمسان و لعاب بالزامیک سرو کنید!
برنج و مرغ را در کنار سالاد میل کنید
نکاتی برای تهیه ی برنج و مرغ :
• برنج :به نظر من برنج دانه بلند بهتر است، اما اکثر برنج های سفید به خوبی کار می کنند.
• اندازه ظرف : اندازه ی ظرف به اندازه ی مرغ های شما بستگی دارد اما به نظر من 8 در 12 یا 12 در 12 بسیار مناسب است زیرا برنج، کف آن را می پوشاند و میزان مایعات روی سطح مرغ به حد عالی می رسد. این بدان معنی است که برنج خشک نمی شود و مرغ مرطوب می ماند.
• روغن / پوست مرغ :من دوست دارم پوست مرغ را نگه دارم زیرا علاوه بر ترد شدن و زیبا شدن مرغ، از خشک شدن گوشت مرغ جلوگیری می کند. پوست مرغ، روغن خود را جدا می کند و به برنج طعم می دهد. به همین دلیل در این غذا به غیر از مقدار کمی روغن که ابتدای کار اسپری کردید، دیگر نیازی به روغن نیست. و برنج شما زیاد چرب نمی شود.
• زمان پخت و پز :متوجه خواهید شد که وقتی همه چیز از اجاق خارج می شود مقداری از برنج زیر مرغ هنوز پخته نشده است. بعد از مخلوط کردن و استراحت، باید کاملاً پخته باشند. اگر نپخته بود باید به آن زمان بدهید اما اگر پخته بود دیگر لزومی به پخت ندارد.
• باقیمانده ی غذا : باقیمانده ی غذا را بگذارید خنک شود و سپس داخل ظرف در داری بریزید و در یخچال قرار بدهید (نهایتا آن را به مدت 2 روز می توانید نگهداری کنید). مرغ را با همان دما در فر گرم کنید تا به صورت کامل گرم شود. برنج را می توانید داخل مایکروویو یا همان فر گرم کنید.
گردآوری: بخش آشپزی
پاسخ ها