بیتوته😎😍

بیتوته😎😍

مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی
توسط ۹۵ نفر دنبال می شود
 ۵ نفر را دنبال می کند

طرز تهیه آبغوره خانگی



 آبغوره, طرز تهیه آبغوره, درست کردن آبغوره خانگی

نحوه ی درست کردن آبغوره در خانه

 

روش درست کردن آبغوره خانگی

آبغوره علاوه بر خاصیت های زیادی که دارد. یکی از چاشنی های پر طرفدار خانه های ایرانی است. امروز با روش تهیه ی آبغوره آشنا می شوید.

طرز تهیه آبغوره خانگی :

برای تهیه ی آبغوره، باید غوره های مناسب و خوبی را انتخاب کنید. غوره ی عسگری هسته ندارند و خیلی خوب هستند غوره های شیرازی هم از غوره های مناسب برای آبغوره هستند.

 

دقت کنید غوره ها نباید رسیده و شیرین شده باشند.

 

پس از خریداری غوره، دانه های غوره را از چوب و ساقه ی آن جدا کنید و در ظرف مناسبی بریزید. سپس روی آن ها آب بریزید و آن ها را خوب بشویید و در پایان در آبکش قرار بدهید و آب روی آن ها بریزید.

 

دقت کنید ساقه ای به بین غوره ها نماند زیرا باعث گس شدن آبغوره می شود. اجازه بدهید آب آن ها برود و غوره ها خشک شوند. سپس آن ها را داخل آبمیوه گیری، آب بگیرید و سپس آن ها را از پارچه های ریز بافت تمیزی عبور بدهید و داخل قابلمه ای بریزید. پس از اتمام کار آن را روی حرارت کم، خیلی کم بجوشانید تا حدی که کف آن خارج شود و کمی تغییر رنگ بدهد، کف آن را بگیرید. تا رنگ آبغوره ی شما شفاف شود.

 

زمانی که آبغوره ی شما دیگر کف نکرد آن را خاموش کنید. روی در قابلمه را پارچه ای تمیز قرار بدهید تا چیزی داخل آبغوره نریزد و قرار دادن در قابلمه باعث عرق کردن و در پایان کپک آبغوره می شود.

 

هنگامی که سرد شد آن را داخل شیشه های مخصوص بریزید و در آفتاب یا جایی پر نور قرار بدهید. بعد از یک مدت می توانید آن را داخل کابینت و جای تاریک قرار بدهید. رنگ آبغوره ی شما قرمز می شود. اگر هنوز قرمز نشده است آن را داخل آفتاب قرار بدهید.

 

روش های تهیه ی آبغوره خانگی, طرز درست کردن آبغوره خانگی, درست کردن انواع چاشنی

طرز درست کردن آبغوره خانگی

 

نکاتی برای تهیه ی آبغوره :

قرار دادن آبغوره در آفتاب باعث قرمز شدن رنگ آن می شود.

 

 داخل آبغوره قبل از جوش دادن می توانید مقداری نمک بریزید. اگر برای بیمارهایی که فشار خون دارند می خواهید تهیه کنید نمک اضافه نکنید. اما برای خوشمزه شدن می توانید از مقدار کمی نمک استفاده کنید تا فشار را کمتر پایین بیاورد.

 

 برای تهیه ی آبغوره هرگز از بطری های پلاستیکی استفاده نکنید. زیرا اسیدی بودن آبغوره باعث ایجاد سم در آن می شود.

 

 روشی دیگر برای تهیه ی آبغوره : می توانید آبغوره را نجوشانید. به این صورت که پس از آب گرفتن آن را داخل پارچی به صورت ثابت قرار بدهید تا مواد داخل آن ته نشین شوند و روی آن کف کند، سپس از صافی عبور بدهید. و داخل آن نمک بریزید و هم بزنید. و در پایان داخل بطری های شیشه ای بریزید. در این روش باید قبل از آب گرفتن غوره ها آن ها را روی دستمالی پهن کنید تا کاملا خشک شوند. زیرا نمی جوشانیم و باعث کپک زدن آبغوره می شود.

 

 جوشاندن آبغوره باعث قرمزتر شدن رنگ آبغوره و ترش شدن و ماندگاری بیشتر آن می شود.

 

 شیشه هایی که برای نگهداری آبغوره استفاده می کنید باید حتما تمیز و خشک باشند.

 

گردآوری: بخش آشپزی

 

 

بیتوته😎😍
بیتوته😎😍 مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋