ایمپلنت آلت
ایمپلنت آلت تناسلی
جراحی پروتز آلت درمانی مناسب برای مردانی است که از مشکل اختلال نعوظ رنج میبرند و از دیگر شیوههای درمانی به نتیجه نرسیده اند. متخصص اورولوژی پروتز آلت را در یک عمل جراحی مستقیماً داخل آلت و کیسه بیضه (اسکروتوم) می گذارد تا مرد بتواند به نعوظ برسد. پروتز آلت انواع گوناگونی دارد که متخصص نوع مناسب را با توجه به احتیاجات بیمار توصیه میکند.
انواع ایمپلنت آلت تناسلی
ایمپلنت آلت تناسلی سه تکه با پمپ باد
ایمپلنت سه تکه با پمپ باد حاوی دو سیلندر قابل جاسازی در آلت تناسلی و پمپ باد در کیسه بیضه و محفظه دارای مایع در زیر شکم است. این تکه ها با لوله های مخصوص به هم وصل می شوند.
فشار دادن پمپ در کیسه بیضه سبب حرکت مایع از مخزن به طرف سیلند می شود که نعوظ را همانند سازی می کند. زمانی که دریچه رهاسازی فشرده شود، مایع از سیلند خارج شده به طرف مخزن برمیگردد و آلت به شکل شل در می آید.
این ایمپلنت سیستمی شبیه نعوظ طبیعی دارد و زمانی که از وضعیت نعوظ خارج می شود انعطاف پذیر و راحت است.
ایملنت سه تکه بادی به علت نعوظ طبیعی تری که به وجود می آورد ، پرطرفدارترین مورد کاشت ایمپلنت است.
ایمپلنت آلت تناسلی دو تکه بادی
این نوع ایمپلنت شبیه ایمپلنت سه تکه بادی است و به همان شیوه کار می کند اما به جای این که مایع در مخزن نگهداری شود درون خود پمپ در کیسه بیضه جمع می شود.
سفتی نعوظی که ایمپلنت دو تکه به وجود می آورد به اندازه ایمپلنت سه تکه نیست.
انواع ایمپلنت آلت تناسلی
ایمپلنت آلت تناسلی منعطف غیر بادی
این نوع ایمپلنت شامل قرار دادن دو میله انعطاف پذیر در آلت تناسلی می شود. سفتی و اندازه این ایمپلنت عوض نمی شود. با این حال به راحتی در جهت های گوناگون قابل تنظیم هستند.
این ایمپلنت بیشتر به طرف پایین خم می شود اما می تواند به حالت صاف یا به طرف بالا در صورت احتیاج زمان رابطه جنسی ، قرار بگیرد.
خطرات جراحی ایمپلنت آلت تناسلی
موارد منع جراحی پروتز آلت تناسلی مرد
پروتز آلت تناسلی مرد برای همه مناسب نیست و بعضی از شرایط می تواند این عمل را خطرناک یا بعید به نظر بیاید که موثر باشد.
چنانچه به عفونت مثانه مبتلا هستید، باید جراحی خود را به پس از درمان و برطرف کردن عفونت بیندازید. چنانچه مبتلا به عفونت مزمن مثانه یا لگن هستید، امکان دارد این شیوه برای شما توصیه نشود. احتمال عفونت شدید یا آلودگی دستگاه تناسلی می تواند این جراحی را برای شما بسیار پرخطر کند.
به جز این، چنانچه قبلا ضربه قابل توجهی به آلت تناسلی یا مجرای ادرار شما وارد شده و این صدمه یا تروما رفع نشده است، امکان دارد ایمپلنت آلت تناسلی برای شما مناسب نباشد.
چنانچه به بیماری های مقاربتی و زخم های باز مبتلا هستید، باید بیماری شما پیش از جراحی کامل درمان شود. چون جراحی می تواند شما را در معرض عفونت های بعدی در قست لگن قرار دهد.
جراحی ایمپلنت آلت تناسلی مرد
افراد مناسب جراحی پروتز آلت بیماری است که:
- با اختلال نعوظ همیشگی روبرو است.
- دچار مشکل بدشکلی و یا آتروفی آلت است.
- از دارو درمانی نتیجه نگرفته است یا داروها عوارض جانبی به وجود آورده است.
خطرات جراحی ایمپلنت آلت تناسلی
جراحی ایمپلنت آلت تناسلی عارضه های خاص خود را به دنبال دارد. یکی از مهمترین این عوارض کارکرد ناکافی دستگاه بعد از گذاشتن در آلت است.
ایمپلنت آلت تناسلی مرد
عوارض احتمالی بعد از عمل عبارتند از:
- عفونت
- خون ریزی
- صدمه به مجرای ادرار
- مشکلات کارکرد ایمپلنت
- کوتاه شدن آلت تناسلی مرد
- تغییر در حس آلت تناسلی مرد به علت صدمه عصب
گردآوری: بخش زناشویی
پاسخ ها