روش خرید پرتقال
بهترین روش نگهداری پرتقال
پرتقال یکی از میوه های عید نوروز می باشد که شاید خیلی ها نحوه ی نگهداری آن را ندانند و باعث شوند آن ها زود خراب شوند. بنابراین قصد داریم شما را با روش نگهداری آن ها آشنا کنیم.
نحوه خرید و نگهداری پرتقال
روش های نگهداری میوه مرکبات بر اساس نوع مرکباتی که می خواهید حفظ کنید، مدت زمانی که باید تازه نگه داشته شوند و به روشی که شما می خواهید آنها را سرو کنید متفاوت است. نگهداری مناسب مرکبات می تواند تضمین کند که شما ارزش غذایی، طعم و آب میوه ی این میوه بی نظیر را حفظ می کنید.
بررسی کیفیت پرتقال
تمام مرکبات را از نظر رسیدن بررسی کنید. میوه ای که بیش از حد رسیده باشد به سرعت خراب می شود زیرا در حال حاضر بسیاری از مواد شیمیایی که باعث تجزیه میوه می شود را آزاد کرده است. میوه ای که نارس باشد، تمام شیرینی، ارزش غذایی و آب میوه آن رشد نخواهد کرد. میوه رسیده به طور مناسب مدت بیشتری ماندگاری خواهد داشت.
برخلاف سایر میوه ها، مرکبات پس از چیده شدن نمی رسند. بنابراین مهم است که آنها را زمانی که رسیدند بچینید.
میوه های رسیده رنگ های بسیار روشن و زنده ای خواهند داشت. مرکبات کاملا رسیده به رنگ کامل خود رسیده است. میوه هایی که به نظر می رسد کسل کننده هستند می توانند بیش از حد رسیده باشند و پرتقال هایی که پوست آن خیلی سبز است نشان دهنده ی نارس بودن آن ها است. البته نژاد بعضی از پرتقال ها سبز است.
کمی سبز روی پوست پرتقال و لیمو کاملاً خوب است. اینها بیشترین ماندگاری را دارند و برای ذخیره سازی عالی خواهند بود.
راهنمای نگهداری و خرید پرتقال
مرکبات تازه بخرید. هنگامی که میوه ای چیده شد، به تدریج تجزیه می شود. بیشتر میوه های موجود در فروشگاه ها حدوداً یک هفته از زمان چیده شدن آن ها گذشته است. بهترین زمان برای خرید میوه این است که زمانی که چیده شدند در اولین فرصت آن ها را بخرید. به عنوان مثال از کشاورز یا باغدار میوه را بخرید. و یا اگر این کار برای شما مشکل است از بازار (بنگاه) میوه و تره بار بخرید.
میوه خود را انتخاب کنید. اگر خودتان میوه را از درخت می چینید، میوه رسیده باید به درستی و با مقاومت بسیار کمی از درخت جدا شود. هرگونه مقاومت برای کشیدن میوه از درخت به این معنی است که کاملا نرسیده است و آماده برداشت نیست.
پرتقال هایی که به سختی از درخت جدا می شوند، هنوز کامل نرسیده اند
نگهداری از پرتقال
1- آنها را در یخچال نگهداری کنید. پرتقال معمولاً در دمای سردتر بهترین حالت را حفظ می کند و در دمای گرمتر به سرعت خراب می شود. نگهداری آنها در یخچال روند خراب شدن را کند کرده و به حفظ طراوت برای مدت زمان طولانی کمک می کند.
استفاده از کیسه های مش یا کیسه ای با تهویه مناسب باعث می شود هوا در اطراف میوه در گردش باشد. این به طولانی شدن وقوع کپک و دیرتر خراب شدن پرتقال ها کمک می کند.
آنها را در سطل سبزیجات یخچال خود نگهداری کنید و حتماً میوه ها را مرتباً بچرخانید تا جریان هوا در آن ها حفظ شود.
پرتقال هایی که در یخچال نگهداری می شوند اگر میوه ای مناسب و خوب باشند به راحتی یک ماه بدون تغییر، قابل نگهداری هستند.
*آنها را درون کشوی سبزیجات یخچال خود قرار بدهید زیرا در آن رطوبت کم است.
همیشه پرتقال های تازه خریداری کنید
2- آنها را روی پیشخوان نگه دارید. پرتقال هایی که روی پیشخوان آشپزخانه یا میز نگهداری می شوند، بسته به میزان تازه بودن، تا یک هفته در دمای اتاق تازه می مانند. اگر دمای اتاق شما گرم تر است، سعی کنید کولر خانه را روشن کنید یا ظرف میوه را شب در یخچال قرار بدهید.
روی کاسه را با پلاستیک یا فویل نپوشانید. جریان هوا برای تازه نگه داشتن پرتقال مهم است.
پرتقال های تازه را می توانید به مدت 1 هفته در پیشخوان نگهداری کنید
3- آنها را خشک نگه دارید.نگهداری پرتقال های مرطوب باعث می شود به سرعت کپک بزنند. اطمینان حاصل کنید که هیچ رطوبت یا قطره آب روی پوست میوه وجود ندارد.
در صورت مرطوب شدن، حتماً آن را با حوله خشک کنید و باز در یخچال قرار بدهید.
پرتقال هایی که عرق کرده اند را حتما خشک کنید
گردآوری: بخش خانه داری
پاسخ ها