آموزش پخت پلانتین سرخ شده
پلانتین سرخ شده
پلانتین از میوه های خانواده ی موز است که آن را سرخ می کنند و میل می کنند. زمانی که این میوه سرخ شود شیرین تر و خوشمزه تر می شود.
میوه ی پلانتین رسیده سرخ شده دارای بافتی ترد، کاراملی و طعم شیرین است. این یک غذای همه جا حاضر در دریای کارائیب است که تقریباً با هر وعده غذایی سرو می شود و در سایر مناطق جهان نیز از آن لذت می برند. این یک دستور العمل سریع و آسان است که مطمئنا طعم کارائیب را به خانه شما وارد می کند.
میوه ی پلانتین یکی از اعضای خانواده موز است. برخلاف موز، پلانتین نشاسته ای است و باید قبل از خوردن غذا پخته شود. با رسیدن یک پلانتین، نشاسته آن به قندهای طبیعی تبدیل می شود و در نتیجه طعم شیرین تری به وجود می آورد. یک پلانتین کاملاً رسیده را به سرعت در روغن سرخ کنید و همه قندها را به سطحی که کاراملی شده است می رسانیم. این یک چیپس خوشمزه به وجود می آورد که همزمان ترد و شیرین است. بعد از اولین بار که خوردید و طعم آن را متوجه شدید می دانید که این یکی از بهترین روش های خوردن پلانتین است.
برای خوشمزه شدن پلانتین سرخ شده، ابتدا باید میوه های رسیده انتخاب شوند و از ظرف و روغن و گرمای مناسب استفاده کنید. پوست پلانتین رسیده باید تقریباً سیاه باشد یا در بعضی موارد دارای رنگ زرد مات همراه با لکه های سیاه باشد. میوه رسیده علاوه بر شیرین تر، به راحتی پوست آن جدا می شود و در کمترین زمان می پزد.
میوه ی پلانتین رسیده سرخ شده را به عنوان یک غذای فرعی یا میان وعده سرو کنید. آنها در کنار غذاهای مورد علاقه ی جزیره مانند لوبیا قرمز و برنج و مرغ تند جامائیکا بسیار عالی هستند و می توانند به سوپ ها یا خورش ها اضافه شوند. در کشور گویان آمریکای جنوبی ، آنها به طور سنتی با یک غذای ملی به نام پلو پخته (برنج، لوبیا و گوشت پخته شده با شیر نارگیل) سرو می شوند.
طرز تهیه پلانتین سرخ شده :
مواد لازم برای پلانتین سرخ شده :
پلانتین رسیده | 2 عدد |
روغن، کلزا یا روغن گیاهی برای سرخ کردن | 2 تا 3 قاشق غذاخوری |
نمک دریا در صورت تمایل | به مقدار لازم |
مراحل پخت پلانتین سرخ شده :
همه ی مواد لازم را آماده کنید.
مواد لازم برای سرخ کردن پلانتین را آماده کنید
دو طرف پوست آن را برش بزنید و پوست آن را راحت جدا کنید.
دو طرف پوست پلانتین را جدا کنید و آن را پوست بگیرید
پس از جدا کردن پوست آن، آن را به صورت حلقه ای و اریب برش بزنید تا حلقه های درشت تری داشته باشید. مراقب باشید حلقه های آنها نازک نشوند.
پلانتین ها را به صورت حلقه های اریب خرد کنید
داخل تابه ای نچسب روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدهید. زمانی که روغن داغ شد پلانتین ها را به آن اضافه کنید و دو طرف آن را سرخ کنید.
پلانتین را سرخ کنید و داخل دستمال های حوله ای قرار بدهید
پلانتین های سرخ شده را از ظرف خارج کنید و روی حوله های کاغذی قرار بدهید. تمام پلانتین ها را سرخ کنید و بعد از جدا شدن روغن، آن ها را داخل ظرف مورد نظر خود بچینید و مقداری نمک روی آن ها بپاشید تا طعمی شور و شیرین به پلانتین های شما بدهد.
در پایان در صورت تمایل مقدار خیلی کمی نمک دریا روی آن ها بپاشید
نکاتی برای تهیه ی پلانتین :
مناسب ترین تابه برای سرخ کردن پلانتین : یک تابه نچسب بهترین انتخاب برای این دستورالعمل است. زیرا شکر به سرعت می سوزد و می چسبد و پلانتین رسیده دارای قند زیادی است. سطح نچسب به شما کمک می کند تا پلانتین پخته شده از داخل ظرف به راحتی آزاد شود.
مناسب روغن برای سرخ کردن پلانتین : یک روغن مزه خنثی مانند کانولا یا روغن نباتی انتخاب کنید. فقط به اندازه کافی برای پوشاندن کف ظرف استفاده کنید. استفاده ی بیش از حد از روغن منجر به نمک زدن گیاهان خواهد شد. پس از سرخ کردن هر دسته، در صورت نیاز روغن اضافی را درون ظرف بچرخانید.
مناسب ترین گرما : از حرارت متوسط برای سرخ کردن پلانتین استفاده کنید. بسته به اندازه مشعل اجاق گاز و قابلمه ممکن است مجبور شوید حرارت را کم کنید. اگر این کار را نکنید، پلانتین های شما خیلی زود قهوه ای می شوند و می سوزند.
گردآوری: بخش آشپزی
پاسخ ها