طرزتهیه کتف و بال برشته در فر
کتف و بال مرغ در فر
برای پخت کتف و بال روش های مختلفی وجود دارد. در این مطلب یک روش پخت کتف و بال در فر را آموزش می دهیم.
طرز تهیه کتف و بال مرغ در فر :
مواد لازم برای تهیه ی بال مرغ ترد :
آرد | یک سوم فنجان |
پودر پاپریکا | 1 قاشق غذاخوری |
پودر سیر | 1 قاشق چاخوری |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | 1 قاشق چایخوری |
فلفل کاین | یک چهارم الی نصف قاشق چایخوری |
کره | 3 قاشق غذاخوری |
کتف و بال مرغ | 10 عدد |
طرز تهیه بال مرغ ترد در فر :
کتف و بال ها را کاملا تمیز بشویید و اجازه بدهید آب آن ها کاملا کشیده شوند. سپس فر را روشن کنید و روی دمای 210-220 درجه قرار بدهید.
آرد، پودر پاپریکا، نمک و پودر سیر، فلفل سیاه و فلفل قرمز را در یک کیسه پلاستیکی با تکان دادن کاملا ترکیب کنید.
پس از ترکیب شدن کتف و بال ها را به مخلوط آرد اضافه کنید. و خوب زیر و رو کنید. تا به آرد آغشته شوند.
داخل سینی فر کاغذ فویلی پهن کنید و روی آن کره ی ذوب شده بریزید. سپس بال ها را روی آن بچینید.
اجازه بدهید 30 دقیقه بپزند و باز آن ها را برگردانید و اجازه بدهید 30-40 دقیقه دیگر بپزند. کتف و بال ها باید کاملا مغز پخت شوند. در این روش آن ها سوخاری می شوند.
طرز پخت کتف و بال برشته در فر
نکاتی برای تهیه کتف و بال برشته در فر :
•برای برشته شدن آن ها نیازی به اضافه کردن کره روی آن ها نیست زیرا کتف و بال با پوست است و خودش روغن دارد.
• مدت زمان پخت به دما و حرارت فر شما بستگی دارد. دقت کنید زمانی که مغز پخت شد و ترد شد آن زمان فر را خاموش کنید. اگر زودتر شد مدت زمان کمتری قرار بدهید و اگر نپخته بود مدت بیشتری به آن اجازه بدهید تا بپزد.
گردآوری: بخش آشپزی
پاسخ ها