بیتوته😎😍

بیتوته😎😍

مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی
توسط ۹۵ نفر دنبال می شود
 ۵ نفر را دنبال می کند

آیا بیش فعالی در ازدواج تاثیری دارد؟



بیش فعالی در ازدواج,تاثیر بیش فعالی در ازدواج,علائم بیش فعالی در ازدواج

بیش فعالی در ازدواج

 

تاثیر بیش فعالی در ازدواج

آیا می دانید ازدواج با یک فرد بیش فعال چه مشکلاتی را امکان دارد در پی داشته باشد؟ اشخاص مبتلا به اختلال بیش فعالی، از خصوصیت های خاص اخلاقی برخوردارند که امکان دارد سبب پیدایش مشکلات در زندگی خود و سایرین شود. در این مطلب در مورد علایم و نشانه های اختلال بیش فعالی و نیز مسایل مربوط به ازدواج با افراد بیش فعال نکته هایی عنوان شده است.

بیش فعالی چیست؟

بیش فعالی اختلالی است که از زمان بچگی در شخص مبتلا وجود دارد و در صورت عدم درمان، امکان دارد تا بزرگ سالی هم ادامه پیدا کند. اشخاص دارای این اختلال علایم و ویژگی های مخصوص به خود را دارند که از مهمترین آنها میتوان موردهای زیر را برشمرد:

 

بیش فعالی در ازدواج,تاثیر بیش فعالی در ازدواج,علائم بیش فعالی در ازدواج

تاثیر بیش فعالی در ازدواج

 

- عدم توجه و تمرکز کافی در انجام کار ها

- حس بیقراری و نا آرامی

- حواس پرتی و فراموش کاری

- پرخاشگری

- بروز خیال بافی 

- عدم کنترل بر احساسات

 

بیش فعالی در ازدواج,تاثیر بیش فعالی در ازدواج,علائم بیش فعالی در ازدواج

علائم بیش فعالی در ازدواج

 

بیش فعالی و ازدواج

بیش فعالی یا همون ADHD میتواند تأثير عمیقی روی ارتباطات با اطرافیان داشته باشد. حتی روی روابط عاشقانه ی بزرگسالان. بعضی وقت ها این تأثير آن قدر بزرگ است که شخص حس انزوای شدیدی می کند و روی روحیه ی وی تأثير منفی می گذارد. فرد اگر حس تنهایی یا گوشه گیری کند، رابطه برقرار کردن با دیگران برای وی بسیار مشکل خواهد شد.

 

بیش فعالی میتواند فشار بیشتری را در ازدواج ایجاد کند. با گذشت زمان، همسر شخص بیش فعال متوجه می شود که تمام بار زندگی بر دوش اوست. وظایف پدر و مادری، مسوولیت مالی، مدیریت منزل، حل مشکلات خانواده و انجام کارهای خانه.

 

قبول این مسوولیت ها میتواند سبب تغيير نقش همسر در زندگی شود. چنانچه ازدواج به یک ارتباط پدر و مادری تبدیل گردد، پويايي جنسی را از بین می برد و این شرایط میتواند منجر به طلاق شود. چنانچه همسر شما مبتلا به بیش فعالی است، همکاري با هم بسیار مهم است. زمانی که تحمل وضعیت برای تان سخت گردید، حتماً به مشاور مراجعه کنید.

 

بیش فعالی در ازدواج,تاثیر بیش فعالی در ازدواج,علائم بیش فعالی در ازدواج

ازدواج با افراد بیش فعال

 

بیش فعالی در مهارت های اجتماعی تأثير نامناسب می گذارد این نوع اشخاص حوصله صحبت ندارند و در صحبت های سایرین عجولانه رفتار می کنند و عمدتاً اشخاص عجولی هستند.

 

این اشخاص در گفت و گو کردن و روش های دست یابی و همینطور در ازدواج دچار مشکل هستند.

 

بیش فعالان در ارتباط برقرار کردن با همسر خویش، حرف همسر را نمی پذیرند و قدرت تمکین پایینی دارند، کیته توزی را پیشه می گیرند و دایماً با همسر خود دعوا می کنند و نمی توانند ارتباط سالمی در همسرداری داشته باشند.

 

بیش فعالی در ازدواج,تاثیر بیش فعالی در ازدواج,علائم بیش فعالی در ازدواج

تاثیر بیماری بیش‌فعالی بر ازدواج

 

راه درمان بیش فعالی در بزرگسالی

راه درمان این نوع اشخاص در نگاه نخست پیش از ازدواج است که باید به یک روان شناس و متخصص مراجعه کنند و مهارت های اجتماعی را یاد بگیرند و در گام بعدی با مصرف دارویی باید آنها را درمان کرد.

 

این گروه از اشخاص باید فعالیت های بدنی مداوم داشته باشند و در فعالیت های هنری شرکت کنند.

 

بیش فعالان انرژی زيادي دارند بنابراین از مصرف غذاهایی که در بدن تولید انرژی زیاد می کند باید پرهیز شود.

 

بیش فعالان باید رژیم غذایی مناسبی را داشته باشند. برای مثال از مصرف بیش از حد قند و شکر و کافئین خودداری کنند و سوسیس و کالباس و غذاهای فست فودی در برنامه غذایی شان حذف شود و تا حد امکان از میوه ها، پروتین ها و آب استفاده کنند.

 

بیش فعالی در ازدواج,تاثیر بیش فعالی در ازدواج,علائم بیش فعالی در ازدواج

اثر بیش فعالی بر روابط زناشویی

 

راهکارهایی برای کمک به مشکلات روابط ناشی از ADHD یا بیش فعالی:

– فهرستی از همه کارها و خریدها و مسئولیتهای روزانه که باید انجام دهید تهیه کنید. همینطور تقویمی از سالروزها، وقایع مهم و قرارهای خود همراه داشته باشید و مرتب آنرا چک کنید.

 

– از همسرتان که دچار ADHD است بخواهید هر درخواستی که از او داشته اید را برایتان تکرار کند تا مطمئن شوید درست متوجه شده از او چه خواسته اید.

 

– سر خود را شلوغ نکنید و تلاش کنید هرروز یا هر هفته تعداد کمی کار به عهده گرفته و کامل کنید.

 

– به یک برنامه خود را عادت بدهید. به عنوان مثال هفته ای یکبار حساب بانکی خویش را چک کنید تا بدانید این هفته چه قدر خرج کرده اید یا شب پایان تعطیلی برای تمامی هفته برنامه غذایی بریزید.

 

گردآوری: بخش زناشویی

 

بیتوته😎😍
بیتوته😎😍 مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋