بیتوته😎😍

بیتوته😎😍

مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی
توسط ۹۵ نفر دنبال می شود
 ۵ نفر را دنبال می کند

تفاوت رادیاتور پنلی و پره ای



 

ویژگی رادیاتورهای پره ای,تفاوت های رادیاتورها

تفاوت رادیاتور پنلی و رادیاتور پره ای

 

هنگام خرید رادیاتور معمولا با این مشکل مواجه می شوید که رادیاتور پنلی بهتر است یا پره ای؟ برای پاسخ به این پرسش ادامه را مطالعه کنید و بهترین گزینه را برای خود پیدا کنید.

مقایسه رادیاتور پانلی یا پنلی و آلومینیومی یکی از اصلی ترین بخش های سیستم های گرمایشی مسکونی شوفاژ یا همان رادیاتور می باشد.

 

رادیاتورها در دنیای امروزی از لحاظ جنس بدنه به دو بخش تقسیم می شوند.

 

1. رادیاتور پنلی(پانلی) فولادی

2. رادیاتور پره ای (آلومینیومی)

 

ویژگی رادیاتور آلومینیومی یا پره ای :

جنس رادیاتورهای آلومینیومی از نوع آلومینیوم خشک می باشد، به دلیل سبکی وزن، رادیاتور آلومینیومی به راحتی قابل نصب بر روی دیوار می باشد.

 

قابل تعمیر بودن و امکان تعویض و اضافه نمودن هر پره در صورت تأمین نشدن گرمای مورد نیاز و امکان فروش رادیاتورهای قدیمی هم وجود دارد و به دلیل آلومینیومی بودن ضریب هدایتی بیشتری دارند. (ضریب هدایتی سرعت گرم یا سرد شدن می باشد و منظور ضریب حرارتی بیشتر نیست).

 

میزان گرمادهی رادیاتور پره ای بین 100 تا 135 کیلوکالری بر ساعت می باشد. البته رادیاتورهای آلومینیمی با میزان گرمادهی 220 کیلوکالری بر ساعت هم وجود دارد اما بر اساس درخواست مشتری فروش رادیاتور پره ای بین 100 تا 135 بیشتر می باشد زیرا قیمت رادیاتورها به صرفه تر می باشد. 

 

معایب رادیاتور پره ای :

از معایب رادیاتور پره ای می توان گفت: رادیاتورهای پره ای احتیاج به فضای بیشتر دارند.

برای تولید گرمای یکسان در مقایسه با رادیاتور پانلی، احتمال شکستگی یا لب پر شدن رادیاتور پره ای هنگام نصب بسیار بالا است.

 

مصرف انرژی بیشتر و زمان گیر بودن و سیاه کردن دیوارهایی که بر روی آن نصب می شود.

سختی نصب آن و عدم هماهنگی آلومینیوم با مس پکیج که پیش تر راجع به آن بحث شد.

 

تفاوت رادیاتور پنلی و پره ای,خصوصیات رادیاتور پنلی

میزان گرمادهی رادیاتور پره ای بین 100 تا 135 کیلوکالری بر ساعت می باشد.

 

ویژگی رادیاتور پنلی یا فولادی :

قیمت رادیاتور فولادی یا پنلی ارزانتر می باشد  و هزینه نصب آن نیزبه علت نصب آسان، کمتر می باشد و دوام و کیفیت بالای فولاد و مقاومت زیاد آن در برابر آب و رطوبت و زنگ زدگی این فلز را منحصر به فرد کرده است. فولادهای مورد استفاده در ساخت رادیاتور گریدهای مختلفی دارد، هر چه گرید بالاتری داشته باشد از کیفیت و عمر بالاتری برخوردار است. 

 

رادیاتور پنلی احتیاج به هواگیری ندارد و میزان گرما دهی آن نسبت به رادیاتور پره ای بیشتر است که باعث کاهش مصرف انرژی می شود. کوچک بودن سایز رادیاتور پنلی باعث انتخاب این رادیاتور در خیلی از منازل می شود.

 

فاکتور زیبایی یکی از مواردی هست که کاملا با سلیقه مصرف کننده ارتباط دارد و به همین دلیل نمی توان مقایسه ای در این مورد داشت اما با توجه به ساختار رادیاتور پنلی که به صورت یکپارچه هستند و بدون درز هستند شاید بتوان گفت با منازل مدرن امروز خانواده ها همخوانی بیشتری دارد و توجه به این نکته هم دارای اهمیت است که از نظر بهداشتی، تمیز کردن رادیاتور پنلی به نسبت پره ای آسان تر است. 

 

همچنین ضریب حرارتی بالاتر در رادیاتور پانلی و سازگاری فولاد رادیاتور که مانع خوردگی مس پکیج می شود. از لحاظ گرمادهی هر متر رادیاتور پانلی فولادی 2000 کیلوکالری بر ساعت گرما تولید می کند، هر متر رادیاتور پانلی معادل 16 پره 125 کیلوکالری می باشد.

 

معایب رادیاتور پره ای :

در صورتی خرابی باید باید کل رادیاتور را تعویض کرد.

اندازه ی آن قابل تغییر نیست.

 

تفاوت رادیاتور پنلی و پره ای :

برای نصب رادیاتورهای پنلی نیاز به خرید وسایل اضافه ندارید اما رادیاتورهای پره ای نیاز به اکسسوری هایی دارند که باید جداگانه تهیه شود.

 

تفاوت گرمادهی

میزان گرمادهی رادیاتور پره ای به ازای هر پره بین 100 تا 135 کیلو کالری برساعت

میزان گرمادهی هر متر رادیاتور پنلی فولادی تا 2000 کیلو کالری برساعت

بنابراین هر متر رادیاتور پنلی فولادی معادل 16 پره 125 کیلو کالری می باشد.

 

تفاوت سایز و جاگیری

هر پره دارای 5/8 سانتی متر طول می باشد پس cm136=8/5*16

بنابراین یک متر رادیاتور پنلی فولادی گرمای معادل cm 136 رادیاتور پره ای را داراست.

 

آشنایی با انواع رادیاتور,درباره ی انواع رادیاتور

رادیاتور پنلی احتیاج به هواگیری ندارد

 

دوام

رادیاتور از جمله وسایلی است که ماندگاری آن بسیار اهمیت دارد. منطقی نیست که بخواهیم هر دو یا سه سال یک بار رادیاتورهای منزل را عوض کنیم. همانطور که گفته شد رادیاتورهای پنلی از فولاد ساخته می شوند و همین مسئله ماندگاری آنها را بالاتر می برد. اکنون اغلب رادیاتورها گارانتی های حداقل 15 ساله دارند. در واقع دوام رادیاتورهای پره ای هم چندان کم نیست.

 

حمل و نقل و نصب

بسیار مهم است که بدانیم رادیاتوری که تهیه می کنیم قابلیت نصب شدن روی دیوار یا محلی که ما می خواهیم آن را نصب کنیم دارد یا نه. همچنین بسیار مهم است که بدانیم برای حمل و نقل آن چقدر باید هزینه و انرژی صرف کنیم. رادیاتورهای پنلی از فولاد ساخته می شوند و در مقایسه با رادیاتورهای پره ای که آلومینیومی هستند، بسیار سنگین تر هستند. در نتیجه نمی توانید یک رادیاتور پنلی را در ارتفاع نصب کنید چون ریسک سقوط آن و خطرهای ناشی از این سقوط همواره وجود دارد.

 

در صورت خراب شدن رادیاتور پنلی باید کل رادیاتور را تعویض کرد. اما در رادیاتور پره ای، نیاز نیست کل رادیاتور تعویض شود، فقط بخش معیوب را می توان جدا کرد.

 

امکان تغییر اندازه رادیاتور پره ای در هنگام نیاز به گرمای بیشتر وجود دارد، اما در رادیاتور پنلی، امکان تغییر اندازه و گسترش سوفاژ به علت یکپارچه بودن وجود ندارد.

 

سازگاری رادیاتور پره ای و پنلی با پکیج دیواری

 با توجه به مصرف بالای  پکیج دیواری، اکثر مصرف کنندگان می خواهند بدانند رادیاتور پنلی یا پره ای با پکیج کارایی بهتری را دارند؟ با توجه به اینکه جنس مبدل پکیج دیواری از مس می باشد، مس داخل مبدل با آلومنیوم داخل رادیاتور پره ای تشکیل پدیده پیل الکترولیتی را می کند، که این موجب تولید مداوم گاز هیدروژن داخل رادیاتور ها و مدار گرمایش می کند که عملا در رادیاتور پره نیاز مداوم به هوا گیری را ایجاد می کند. البته ذکر این نکته نیز مهم است که این هوا گیری مداوم باعث پایین آوردن عمر مفید پمپ و منبع انبساط پکیج دیواری می شود. در نتیجه در صورت استفاده از پکیج دیواری انتخاب رادیاتور پنلی می تواند گزینه بهتری باشد.

 

سخن آخر :

مشخص است که نمی توان با قاطعیت گفت رادیاتور پنلی یا پره ای بهتر است. باید ببینیم رادیاتوری که می خواهیم تهیه کنیم قرار است در چه شرایطی کار کند و قرار است چه محیطی را گرم کند. بدون شکل در هر مورد، پارامترهای اقتصادی و فیزیکی ممکن است باعث شود یکی از این دو محصول به دیگری ارجح شوند.

 

سعی ما بر این بوده است که بدون هیچ گونه غرض ورزی مقایسه اجمالی بین رادیاتور پانلی و پره ای کرده باشیم و تفاوت رادیاتور پنلی و پره ای را برای شما بازگو کرده ایم تا بتواند راهنمای کاملی برای خرید هر چه اقتصادی تر و بهینه تر شما عزیزان باشد، ذکر این نکته خالی از لطف نیست که رادیاتور پنلی که به نام ترکیه ای یا آلمانی فروخته می شود در 90 درصد موارد غیر واقعی است به این دلیل که کشور ما منبع غنی از فولاد در منطقه می باشد واردات این رادیاتور با توجه به اینکه قیمت تمام شده محصول را بالاتر می برد مقرون به صرفه نیست.

 

گردآوری: بخش خانه داری

 

بیتوته😎😍
بیتوته😎😍 مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋