بیتوته😎😍

بیتوته😎😍

مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی
توسط ۹۰ نفر دنبال می شود
 ۵ نفر را دنبال می کند

طرز تهیه مربای تمشک



مربا تمشک,طرز تهیه مربا تمشک

طرزتهیه مربای تمشک

 

همانطور که می دانید تمشک یکی از میوه های جنگلی فصل تابستان است. می توانید به راحتی مربای تمشک خوشمزه را در منزل تهیه کنید و از خوردن آن در فصل های مختلف سال لذت ببرید.

طرز تهیه مربا تمشک :

مواد لازم برای مربا تمشک :

تمشک1 کیلوگرم
شکر1/5 کیلوگرم
آب1 الی یک و نیم لیوان
گلاب یا عرق بهارنارنج (در صورت تمایل)نصف لیوان

 

طرز تهیه مربای تمشک :

ابتدا تمشکو شکر و آب را با هم مخلوط کنید و بگذارید روی شعله ی کم و در آن را بگذارید تا کم کم بجوشد و تمشک آب بیاندازد و شکر حل شود.

 

هرازگاهی در قابلمه را بردارید و تمشک را هم بزنید تا ته نگیرد. اگر روی مربا کف کرد کف را با کفگیر یا قاشق بگیرید. 20 دقیقه ی آخر در قابلمه را بردارید و گلاب یا عرق بهار را به آن اضافه کنید و بگذارید بدون در بجوشد تا آب آن کم شود و غلیظ تر شود.

 

نکاتی برای تهیه مربا تمشک :

 هر چه مربا غلیط تر شود ماندگاری آن بیشتر است. البته نه زیاد از حد سفت شود.

 اگر مربای شما بعد از سرد شدن بیش از حد غلیظ و سفت شد نگران نباشید، می توانید دوباره بگذارید روی گاز و یکی دو لیوان آب به آن اضافه کنید تا دوباره بجوشد و نرم تر شود. بعد از یک الی یک و نیم ساعت که جوشید مربای ما آماده است.

 

 می توانید به مدت چند ساعت شکر را روی تمشک ها بپاشید و داخل یخچال بگذارید و در آن را ببندید تا تمشک آب پس بدهد. در این صورت دیگر احتیاجی به اضافه کردن 1 لیوان آب نیست!

 

طرز تهیه مارمالاد تمشک :

مربای تمشک,طرز تهیه مربای تمشک

طرز تهیه مارمالاد تمشک

 

مواد لازم برای مارمالاد تمشک :

تمشک500 گرم
شکر500 گرم
آب1 لیوان

 

طرز تهیه مارمالاد تمشک :

برای تهیه مارمالاد تمشک خوش طعم و خوش رنگ ابتدا باید آب و شکر را داخل یک قابلمه بریزید و آن را هم بزنیم تا شکر کاملا داخل آب حل شود.

 

اجازه بدهید تا آب جوش بیاید همین که یکی دو تا قل زد کافی است. سپس تمشک هایتان را داخل آب در حال جوشیدن بریزید و اجازه بدهید حدود 10 الی 15 دقیقه با هم بجوشند. در این مرحله تمشک ها کاملا به آب رنگ دادند و نرم شدند. اکنون مخلوط تان را از صافی عبور بدهید تا تمشک ها از آبشان جدا شوند.

 

به تشمک هایی که داخل صافی بودن حدود یک سوم الی یک چهارم لیوان از آبشان را اضافه کنید. سپس مواد را داخل مخلوط کن بریزید. و آن را روشن کنید تا تمشک هایتان کاملا له شوند و یک مخلوط کاملا لطیفی بدست آورید.

 

طرز تهیه مربای تمشک جنگلی,مربای تمشک جنگلی

برای تهیه ی مارمالاد تمشک آن را داخل میکسر میکس کنید

 

به همین راحتی مارمالاد تمشکآماده است فقط باید آن را داخل یک ظرف در دار بریزید و وقتی کاملا سرد شد در آن را ببندید و داخل یخچال نگهداری کنید.

 

طرز تهیه مربای تمشک جنگلی:

طرز تهیه مربا تمشک جنگلی,طرزتهیه مربای تمشک

درست کردن مربا تمشک

 

مواد لازم برای مربا تمشک :

تمشک1 کیلو
شکر1 کیلو
آبلیمو1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه مربا تمشک جنگلی :

برای تهیه ی مربا تمشک، ابتدا شکر و تمشک ها را به صورت لایه ای در قابلمه ای لعابی بریزید و 12 ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا خوب آب بیندازد و شکر و تمشک به خورد هم بروند.

 

سپس آن را روی گاز با شعله متوسط و 45 دقیقه تا یک ساعت قرار بدهید. در حین پخت با قاشق تمیزی کف روی مربا را بگیرید و در آخر پخت آبلیمو را اضافه کنید. زمانی که مربا آماده شد اجازه بدهید خنک شود و داخل شیشه ای تمیز و خشک بریزید.

 

مربا آماده است. وقتی خنک شد تو یه شیشه تمیز نگهداری کنید. نوش جان.

 

طرز تهیه مربا تمشک,طرز تهیه مربای تمشک جنگلی

نکاتی برای تهیه مربا تمشک

 

نکاتی برای تهیه مربا تمشک : 

پخت مربا تمشک در ظرف لعابی خیلی بهتر و خوشرنگ تر می شود.

 دانه های شکری که اطراف قابلمه می ماند را با قاشق هم بزنید تا حل شود.

 اگر مربای تمشک را آبکی دوست دارید 45 دقیقه زمان کافی است اما اگر دوست دارید سفت تر باشد، یک ساعت به آن زمان بدهید تا کمی سفت شود.

 

گردآوری: بخش آشپزی

 

بیتوته😎😍
بیتوته😎😍 مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋