بیتوته😎😍

بیتوته😎😍

مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی
توسط ۹۵ نفر دنبال می شود
 ۵ نفر را دنبال می کند

طرز تهیه زرشک پلو نذری



 

پخت زرشک پلو نذری, درست کردن زرشک پلو نذری

طرز تهیه زرشک پلو نذری

 

برای پخت زرشک پلو با مرغ برای نذری به مقدار زیاد باید تهیه شود و برای هر نفر 1 تکه مرغ باید پخته شود.

 

مواد لازم برای زرشک پلو نذری :

برنج15 کیلو
مرغ ران و سینه ی مرغ به صورت کامل100 تکه 
 روغن6 کیلوگرم 
 رب گوجه فرنگی2 کیلوگرم 
 زردچوبه4 قاشق غذاخوری 
 زعفران دم کرده ی غلیظ2 لیوان 
 زرشک500 گرم 
فلفل دلمه ای 1/5 کیلوگرم
پیاز 2 کیلو
نمک و فلفلبه مقدار لازم

 

طرز تهیه زرشک پلو نذری :

برای تهیه ی زرشک پلو نذری، ابتدا مرغ ها را با آب و چند عدد پیاز 4 قاچ شده داخل قابلمه ای بزرگ قرار بدهید تا آب آن کمی بجوشد سپس آن ها را از داخل آب خارج کنید و آب آن را دور بریزید داخل تابه ای بزرگ مرغ ها را سرخ کنید.

 

سپس پیازها را خلالی خرد کنید و داخل روغن تفت بدهید فلفل دلمه ای های خرد شده را هم اضافه کنید و با هم تفت بدهید نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و رب گوجه را هم اضافه کنید و همه را با هم تفت بدهید اجازه بدهید رب گوجه سرخ شود.

 

مرغ های سرخ شده را داخل تابه ای بزرگ بچینید و سس آماده شده را روی آن بریزید و داخل ظرف سس مقداری آب جوش بریزید و روی مرغ ها بریزد و در آن را ببندید و اجازه بدهید با هم بجوشند و بپزند در اواخر پخت مقداری زعفران آب کرده روی مرغ ها بریزید. تا عطر و طعم مرغ ها عالی شود.

 

زرشک پلو نذری,طرز تهیه زرشک پلو نذری

پخت زرشک پلو نذری برای 100 نفر

 

دیگ بزرگی را آب کنید زمانی که جوش آمد برنج های خیس کرده را داخل آن بریزید و به مقدار لازم نمک داخل آن بریزید اجازه بدهید آب برنج جوش بیاید زمانی که برنج کمی نرم شد زمان آبکش کردن برنج است برای برنج نذری باید برنج را زنده تر بردارید زیرا تا زمانی که می خواهید برنج را آبکش کنید برنج شما له می شود.

 

با آبگردان یا شیر گرمکن برنج را داخل آبکش ها بریزید نمک آن ها را بچشید و در پایان دیگ برنج را بشویید که نمک ته آن باقی نمانده باشد و سبب شور شدن ته دیگ شود. سپس ته دیگ روغن بریزید و نان های مورد نظر را روی روغن ها قرار بدهید. برنج ها را در وسط دیگ بریزید و به صورتی که برنج ها وسط دیگ تان مانند کوه باشد. و به دیواره های دیگ برنجی نچسبیده باشد.

 

سپس چند سوراخ روی برنج بزنید و مقداری روغن را با آب جوش مخلوط کنید. و روی برنج بریزید. در دیگ را برعکس قرار بدهید و مقداری ذغال روشن کنید و روی در دیگ قرار بدهید.تا از بالا هم داخل دیگ بخار بپیچد زمانی که بخار کرد زیر آن را کم کنید که ته دیگ شما نسوزد.

 

زمانی که مرغ شما پخت و برنج تان دم کشید. زرشک ها را بشویید و در روغن سرخ کنید. سپس مقداری از برنج روی آن ها بریزید و زعفران آبکرده را روی برنج و زعفران بریزید بهتر است میزان زرشک و برنج زعفرانی کم نباشد.

 

سپس یا روغن جامد را آب کنید و یا از روغن مایع روی برنج بدهید و آن را دون کنید. سپس داخل ظرف های خود به صورتی که تمایل دارید بریزید.

 

نذرتان قبول حق

 

گردآوری: بخش آشپزی

 

بیتوته😎😍
بیتوته😎😍 مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋