بیتوته😎😍

بیتوته😎😍

مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی
توسط ۹۵ نفر دنبال می شود
 ۵ نفر را دنبال می کند

خواص گوشت بوقلمون



 خواص بوقلمون,آشنایی با خواص بوقلمون

داشتن روی، مس، پتاسیم و سلنیوم از خواص بوقلمون می باشد

 

گوشت قرمز بوقلمون تمایل دارد که حاوی ویتامین ها و مواد معدنی بیشتری باشد، اما چربی و کالری بیشتری هم دارد.

خواص گوشت بوقلمون:

به دنبال بوقلمون تازه، لاغر، ارگانیک مرتعی باشید که در شرایط انسانی و بدون آنتی بیوتیک پرورش یافته اند. بوقلمون های کارخانه ای و معمولی که معمولاً تولید می شوند اغلب در طول فرآوری با نمک، آب و سایر مواد نگهدارنده تزریق می شوند تا عمر مفید آنها را کاهش داده و هزینه ها را کاهش دهد. بوقلمون های مرتعی با دسترسی به پوشش گیاهی نیز از نظر امگا 3 بیشتر از بوقلمون های کارخانه دار هستند.

 

مصرف گوشت بوقلمون برای کودکان و سالمندان در فصل سرما بسیار مناسب می باشد.

در گوشت بوقلمون پروتئین زیاد و چربی کمی وجود داشته است. بوقلمون از دسته مواردی است که فسفر، آهن، پتاسیم و ویتامین های B در آن وجود داشته است.

 

در بوقلمون املاح مفیدی مثل روی، مس، پتاسیم و سلنیوم بسیار دیده می شود.

به دلیل اینکه در گوشت بوقلمون اسید آمینه وجود داشته است می تواند در بدن از تجمع سرب و جیوه جلوگیری کند و به کارکرد کبد در دفع سموم بدن بسیار کمک کند.

 

بوقلمون دارای گوشت سفید در ناحیه سینه است که کم چرب است و علاوه بر آن دارای گوشت قرمز و تیره در بخش های ران است.

 

  بیشتر بخوانید:بهترین روش "پخت بوقلمون"

 

مصرف گوشت بوقلمون می تواند حدود نیمی از اسید فولیکی که در روز نیاز دارید را برای بدنتان تامین کند و به عنوان یک منبع عالی روی، پتاسیم، پروتئین، ویتامین های B1 و B3  و B6 و B12 و همچنین اسید آمینه ترپپتوفان به شمار می رود.

 

گوشت قرمز بوقلمون به طور معمول حاوی ویتامین ها و مواد معدنی بیشتری نسبت به گوشت سفید بوقلمون است بلکه چربی و کالری بیشتری است.

گوشت بوقلمون باید پخته شود تا دمای داخلی آن به 165 درجه فارنهایت برسد.

بوقلمون های خانگی یا ارگانیک به طور معمول از امگا 3 بالاتری نسبت به بوقلمون های کارخانه دار برخوردار هستند.

جداکردن پوست بوقلمون سبب می شود مقدار زیادی از چربی را از بین ببرد.

 

خواص گوشت بوقلمون,گوشت بوقلمون

از فواید بوقلمون ثابت نگه داشتن انسولین بعد از غذا را می توان نام برد

 

خوردن غذاهایی مانند بوقلمون که سرشار از پروتئین هستند، به افزایش احساس سیری کمک می کنند، به این معنی که باعث می شوند فرد مدت طولانی تر احساس سیری کند و سبب لاغر شدن فرد می شود.

 

دریافت مقدار کافی پروتئین به حفظ ماهیچه ها و ثابت نگه داشتن سطح انسولین پس از غذا کمک می کند. با این حال پروتئین ماده ای است که اکثر گوشت خواران در مقادیر کافی از آن استفاده می کنند.

 

تریپتوفان موجود در بوقلمون ممکن است به حمایت از سطوح سالم سروتونین در بدن کمک کند، که باعث هوشیاری و خلق و خوی خوب می شود.

 

منبع سالم پروتئین:

بوقلمون یک ماده غذایی سرشار از پروتئین است.

 

پروتئین برای رشد و نگهداری ماهیچه ها حائز اهمیت است. این ساختار به سلول ها و به انتقال مواد مغذی در بدن شما کمک می کند.

 

علاوه بر این، یک رژیم غذایی با پروتئین بالا می تواند باعث شود احساس سیر بودن کنید و سبب کاهش وزن شما شود.

 

گوشت بوقلمون سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند

مدارک زیادی وجود دارد که نشان می دهد اسیدآمینه تریپتوفان، نقش اساسی در سیستم ایمنی بدن به عهده دارد. متابولیت های تریپتوفان (مولکول های ناشی از تجزیه تریپتوفان در بدن) اثر داروهایی را دارند که برای کاهش علائم بیماری ام اس استفاده می شوند. بیماری ام اس یک نوع بیماری‏ مربوط به سیستم ایمنی بدن است.

 

خاصیت گوشت بوقلمون,خواص داروئی گوشت بوقلمون

بوقلمون سرشار از آهن می باشد

 

منبع غنی از مواد معدنی :

بوقلمون با سلنیوم، روی و فسفر بارگذاری شده است.

 

سلنیوم به بدن شما کمک می کند تا هورمون های تیروئید تولید کند، که میزان سوخت و ساز و میزان رشد شما را تنظیم می کند.

 

روی یک ماده معدنی ضروری است که برای بسیاری از فرآیندهای مختلف بدن مانند بیان ژن، سنتز پروتئین و واکنش آنزیم مورد نیاز است.

 

فسفر برای سلامتی استخوان بسیار حیاتی است.

علاوه بر این، بوقلمون مقادیر کمی منیزیم و پتاسیم را در اختیار شما قرار می دهد.

 

جلوگیری از سرطان :

اسید آمینه تریپتوفان برای فعالیت سلول های T لازم است. سلول‏ های T یک نوع از سلول ‏های سیستم ایمنی بدن هستند که سلول‏ های سرطانی را از بین می‏ برند. در فقدان تریپتوفان، سلول T فعال می میرند.

 

فواید بوقلمون,فایده های بوقلمون

مصرف گوشت بوقلمون بی خوابی را کاهش می دهد

 

گوشت بوقلمون برای کمک به کاهش بی خوابی :

تریپتوفان که در گوشت بوقلمون نیز یافت می شود، توسط مغز برای تولید سروتونین استفاده می شود. سروتونین یک انتقال دهنده عصبی است که بدن را آرام و تقویت می کند و منجر به حس خوب می شود، که برای کسانی که از بی خوابی رنج می برند، مفید است.

 

سلنیوم یک ماده مغذی دیگر است که در بوقلمون یافت می شود و باعث افزایش و بهبود خواب و افزایش ایمنی بدن می شود. بسیاری از مردم بوقلمون را برای بی خوابی می خورند؛ زیرا حاوی ویتامین B3 و B6 است که در کنترل شرایط مفید هستند.

 

گوشت بوقلمون غنی از آهن :

بوقلمون دارای مقدار زیادی آهن است. آهن برای تولید خون و انرژی بسیار ضروری است. کمبود آهن در بدن می تواند باعث خستگی، ریزش مو، سردرد، پوست خشک، ناخن های ترد و ترد باشد.

 

  بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش بوقلمون

 

توصیه ها :

گوشت بوقلمون دارای اسید آمینه پورین است، لذا مبتلایان به نقرس باید آن را به میزان خیلی کم مصرف کنند.

 

 گوشت بوقلمون دارای مقدار کمی اگزالات است. لذا بیماران مبتلا به سنگ کلیه اگزالاتی، خیلی کم باید آن را بخورند.

 

 بوقلمون‏ هایی که به طور طبیعی و ارگانیک پرورش داده می‏شوند، هیچ نوع هورمون و آنتی بیوتیکی در بدن خود ندارند.

 

 تقریبا تمامی چربی بوقلمون در پوست آن موجود است. همچنین گوشت تیره رنگ آن چربی بیشتری از گوشت روشن‏تر (سفید) آن دارد. لذا قبل از پختن گوشت بوقلمون، تمامی پوست آن را جدا کنید. همچنین افراد مبتلا به چربی خون بالا بهتر است از گوشت روشن‏تر آن استفاده کنند.

 

گردآوری: بخش آشپزی

 

بیتوته😎😍
بیتوته😎😍 مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋