طرز درست کردن انواع ترشی کلم
از ترشی کلم قرمز بیشتر برای دورچین غذا و ... استفاده می شود. این ترشی خیلی سریع آماده می شود و به روش های متفاوت تهیه می شود.
طرز تهیه ی ترشی کلم شیرین :
مواد لازم برای ترشی کلم قرمز شیرین :
شکر | 7 قاشق غذاخوری |
نمک | 1/5- 2 قاشق غذاخوری |
کلم | 1 عدد |
سرکه | به مقدار لازم |
طرز تهیه ترشی کلم قرمز شیرین :
ابتدا یک کلم کوچک را خرد کنید و بشویید و بعد داخل آبکش بریزید، حدود یک و نیم الی 2 قاشق غذاخوری نمک روی آن ها بپاشید و آن را هم بزنید تا به نمک آغشته شود و حدود 1 ساعت به آن استراحت بدهید و هر 20 دقیقه یکبار آن را زیر و رو کنید. تا آب آن خارج شود و بعد آن ها را داخل آبکش بریزید و فشار بدهید تا آب اضافی آن خارج شود. این کار باعث می شود که کلم ها رنگ آلبالویی و قشنگ تر بگیرند.
سپس کلم ها و شکر را به صورت لایه لایه داخل ظرفی بریزید و سرکه را تا حدی که روی کلم ها را بپوشاند بریزید. و بعد در ظرف را بگذارید و حدود 2 ساعت به آن استراحت دهید. و بعد داخل شیشه هایی تمیز و خشک بریزید و از آب آن روی کلم ها بریزید. و در شیشه را ببندید و داخل یخچال قرار بدهید و بعد از 2 روز می توانید از آن میل کنید.
درست کردن ترشی کلم قرمز :
درست کردن ترشی کلم قرمز شیرین
مواد لازم برای ترشی کلم :
کلم قرمز | 1 عدد |
سرکه | به مقدار لازم |
نمک | 2 قاشق غذاخوری |
گلپر | به مقدار لازم |
سیر | 1 حبه |
فلفل قرمز | 1 عدد |
طرز تهیه ترشی کلم قرمز :
ابتدا کلم را ریز خرد کنید و بشویید، و داخل آبکش بریزید زمانی که آب آن خارج شد حدود یک و نیم قاشق غذاخوری نمک روی آن بپاشید و زیر و رو کنید تا کلم به نمک آغشته شود. سپس 1 ساعت اجازه بدهید تا استراحت کنید در 1 ساعت حدودا 2 تا 3 بار آن را زیر و رو کنید و آن را داخل آبکش بریزید و فشار بدهید. تا آب بنفش آن خارج شود.
سپس سیر و فلفل و در صورت تمایل گلپر را داخل ظرف بریزید و کلم ها را به آن اضافه کنید و بعد سرکه را به آن بیفزایید و آن را مخلوط کنید و بعد کلم ها را داخل شیشه هایی تمیز و خشک بریزید و در آن را بگذارید و اگر عجله دارید آن را در گوشه ای از خانه قرار بدهید و اگر عجله ندارید آن را داخل یخچال بگذارید تا بعد از 2 روز می رسد.
طرز تهیه ترشی کلم قرمز
نکاتی برای تهیه ترشی کلم :
می توانید سیر و فلفل و گلپر را از آن حذف کنید و به صورت ساده درست کنید. بعد از اینکه ترشی رسید آن را داخل یخچال نگهداری کنید تا به مرور زمان تغییر رنگ ندهد.
برای تهیه ی ترشی کلم حتما از سرکه سفید استفاده کنید. به دلیل اینکه ترشی شما خوش رنگ بماند.
بعد از اینکه آب کلم ها را گرفتید می توانید کلم ها را داخل شیشه یا ظرف مورد نظر بریزید و روی آن سرکه بریزید تا به صورت کامل روی ترشی را سیر بپوشاند.
گردآوری: بخش آشپزی
پاسخ ها