طرز درست كردن لواشک آلبالو
لواشک آلبالو یکی از لواشک های ترشی است که بسیار خوشمزه و مناسب افرادی که مبتلا به فشار خون هستند مناسب است. از لواشک آلبالو می توانید در مراسم های متفاوت استفاده کنید و از آن برای تزیین استفاده کنید. به عنوان مثال به دلیل رنگ قرمز آن برای درست کردن گل رز لواشکی بسیار زیبا می شوند.
مواد لازم برای تهیه ی لواشک آلبالو:
آلبالو | 1 کیلوگرم |
نمک | به مقدار لازم |
آب | 1 لیوان |
طرز تهیه لواشک البالو خانگی :
برای تهیه ی لواشک آلبالو، ابتدا ساقه ها و برگ های آن را جدا کنید و آلبالوها را تمیز بشویید و آبکش کنید. بعد از شستن آلبالوها آن ها را درون قابلمه ای بریزید و روی آن ها نمک بپاشید. به میزان خیلی کم آب بریزید که به پختن آلبالوها کمک کند خود آلبالوها آب می اندازند.همانطور که می دانید میوه ی آلبالو زیاد گوشت ندارد و لواشک زیادی از آن بدست نمی آورید.
پس از اینکه آلبالوها کاملا نرم شدند و پختند با پشت قاشق آن ها را له کنید مایه ی آن باید غلیظ باشد و شل نباشد. بعد از آن اجازه بدهید خنک شوند. سپس سبدی روی در ظرفی قرار بدهید و آلبالوها را داخل آن بریزید و با دست روی سبد فشار بدهید تا گوشت آن از سبد خارج شود و داخل ظرف زیری بریزد.
هسته های آن کامل باید جدا شوند و آنها را دور بریزید.
اکنون آن را هم بزنید تا مواد آن یکدست شود. روی سینی سلفون یا کیسه فریزر قرار بدهید و آن را کمی چرب کنید و از مواد لواشک روی آن به ضخامت نیم سانتی متر بریزید و روی آن را صاف کنید و به مدت 2 یا 3 روز در آفتاب قرار بدهید تا خشک شود.
پس از خشک شدن آن را داخل کیسه فریزر و داخل یخچال نگهداری کنید. (بیشتر بخوانید: خواص آلبالو )
طرزتهیه لواشک آلبالو
نکاتی برای تهیه ی لواشک آلبالو :
•برای تهیه ی لواشک آلبالو به دلیل اینکه گوشت زیادی ندارند می توانید آن را با آلو مخلوط کنید و با هم اجازه بدهید بپزند.
• برای طرز تهیه لواشک آلبالو با هسته، باید بپزید لازم به جدا کردن هسته ها نیست.
• اگر طعم لواشک آلبالو را دوست دارید اما زیاد برای شما ترش است می توانید هنگام پخت مقدار کمی شکر به آن اضافه کنید تا از ترشی آن بکاهد.
• شما می توانید از هر میوه ای که دوست دارید لواشک درست کنید و آن را به صورت رولت بپیچانید و برش بزنید و در رنگ های متفاوت داخل سیخ چوبی کنید و از مهمانانتان پذیرایی کنید.
• اگر میزان آبی که برای پخت آلبالو می ریزید زیاد باشد باعث شل شدن مایه لواشک می شود. و در صورت شل بودن مواد بعد از صاف کردن دوباره آن را روی اجاق گاز قرار دهید تا سفت شود.
گردآوری: بخش آشپزی
پاسخ ها