چسب کاشی یک نوع مخلوط آماده و چسبنده است که برای نصب کاشی روی دیوارها، کف، استخر و مواردی دیگر، کاربرد دارد. چسب کاشی در دسته چسب های ساختمانی قرار می گیرد و عمدتا بر پایه سیمان پرتلند و پلیمرهایی مانند اپوکسی و ذرات سنگدانه می باشد.
با پیشرفت و توسعه صنعت کاشی و سرامیک و تولید مصالح و محصولات جدید، دیگر مثل قدیم استفاده از مصالحی مانند ماسه و سیمان و به اصطلاح ملات برای نصب کاشی مرسوم نیست زیرا علاوه بر اینکه کمی سخت است، از نظر زیبایی نیز ممکن است کار تمیز در نیاید. چسب کاشی و چسب سنگ که در دو مدل کلی پودری و خمیری تولید می شود، محصولی جدید برای نصب کاشی در ساختمان هاست و با داشتن خاصیت چسبندگی بالا و سازگاری با زیرساخت های متفاوت، می تواند بهترین انتخاب برای چسباندن کاشی باشد.
از شما دعوت می کنیم در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا درباره چسب كاشی و انواعی که دارد و همچنین موارد استفاده، مزایا و قیمت این محصول راهنمایی تان کنیم.
چسب کاشی یک نوع مخلوط آماده و چسبنده است که برای تثبیت کاشی روی دیوارها، کف، استخر و مواردی دیگر، کاربرد دارد. چسب کاشی در دسته چسب های ساختمانی قرار می گیرد و عمدتا بر پایه سیمان پرتلند و پلیمرهایی مانند اپوکسی و ذرات سنگدانه می باشد.
از چسب كاشی می توان بر روی سطوح سیمانی، چوبی و یا شیشه ای استفاده کرد همچنین برای بازسازی ساختمان و كاشی کاری بر روی كاشی های قبلی نیز کاربرد دارد.
چسب كاشی و چسب سرامیک در دو نوع پودری و خمیری تولید می شود که هر یک مزایا و معایبی دارند.
چسب کاشی خمیری مخلوطی است که از قبل آماده شده و بلافاصله پس از باز کردن درب ظرف قابل مصرف می باشد. این نوع چسب کاشی پرسلان برای کاشی کاری محل های کم رطوبت مناسب تر است. نصب سریع و وزن بسیار پایین مزیت چسب کاشی خمیری است که باعث می شود وزن کلی ساختمان کمتر شود.
چسب كاشی پودری برای كاشی کاری محل های مرطوب بیشتر استفاده می شود و نیاز است که با آب ترکیب شود تا مخلوط خمیری به دست آید.
اولین تفاوت چسب كاشی پودری و خمیری، در فرایند خشک شدن آنهاست. خشک شدن چسب خمیری از طریق تبخیر انجام می شود و کمی کند تر از چسب كاشی پودری خشک می شود.
برای كاشی کاری های کف و فضای باز، استفاده از چسب كاشی پودری انتخاب بهتری است زیرا سرعت بیشتری در خشک شدن دارد و کار را سریع تر می کند. از نظر قیمتی نیز چسب كاشی پودری به صرفه تر است و قیمت کمتری دارد.
تفاوت اصلی دیگر چسب كاشی پودری و خمیری در تاریخ انقضای آنهاست. چسب پودری تا زمانی که آب به آن اضافه نشود، تا دو سال قابل استفاده است اما چسب خمیری بعد از باز شدن درب ظرف باید مصرف شود.
چسب كاشی ملات نازک بر پایه سیمان پرتلند تهیه می شود و از نوع پودری است. برای استفاده از این نوع چسب نیاز است از مایعی مثل آب یا افزودنی هایی مانند اکریلیک استفاده شود. چسب ملات نازک از خاصیت چسبندگی بالایی برخوردار است و وزن های بسیار بالا را خیلی خوب تحمل می کند.
این نوع چسب قابل استفاده در مکان های مرطوب و محیط هایی که در معرض حرارت می باشند، هست و در رنگ های سفید و خاکستری عرضه می شود تا مشتری با توجه به دکوراسیون محیط و دیگر اجزای ساختمان، بتواند رنگ مناسب را تهیه کند.
چسب پیش ترکیب شده از نوعی ماده شیمیایی آلی به نام بنه تهیه می شود و فقط برای استفاده بر روی دیوارهای خشک کاربرد دارد. بنابراین مهم است که حتما برای كاشی کاری در محیط های خشک استفاده شود.
چسب كاشی اپوکسی بر پایه رزین های اپوکسی تولید می شود و در مکان های دارای رطوبت و دمای زیاد از این نوع چسب استفاده زیادی می شود. چسب اپوکسی در مقال عوامل خورنده شیمیایی نیز مقاومت بالایی از خود نشان می دهد و در برابر مواد شوینده و شیمیایی مشکلی ندارد.
منبع : چسب کاشی مگا استون
پاسخ ها