bartarinvokala.com

bartarinvokala.com

تیم متخصص سایت برترین وکلا تمام تلاش خود را به کار گرفته تا به شما بهترین وکلای حقوق، کیفری، ملکی و خانواده را معرفی کند

✔️عدم تمکین به چه معناست؟ + راه های اثبات عدم تمکین ⚖️

زمانی که زن و مردی ازدواج می کنند، شرع و قانون بر آنها حکم میکند که در برابر یکدیگر موظف به انجام وظایفی می باشند و کوتاهی در آن وظایف باعث دلخوری، خشونت،عدم تفاهم و در انتها دوری از یکدیگر می شود. از پیامد ها و آثار عدم تمکین زن می توان به محروم شدن زن از نفقه و آثار عدم تمکین مرد، خانم می تواند احراز شرایط عسر و حرج نماید و حکم طلاق بگیرد. اگر میخواهید بدانید که عدم تمکین چیست در این مقاله با ما همراه باشید. همچنین چنانچه در شهر همدان زندگی می کنید و نیاز به یک وکیل خبره برای رسیدگی به این نوع دعاوی دارید می توانید به بهترین وکیل همدان مراجعه کنید.

تمکین به چه معناست و شامل چه مواردی می باشد؟

به طور کلی در جواب ابهام تمکین به چه معناست؟ معنی تمکین یعنی پیروی کردن و فرمان بردار بودن؛ و تمکین زن به معنای پیروی او از همسر و قبول فرمان او به عنوان مرد خانواده می باشد. چنانچه در جامعه کنونی تمکین را مختص به زن می دانند باید ذکر شود که کاملا اشتباه است و تمکین شامل مردان نیز می باشد.

زن و مرد پس از ازدواج و تشکیل خانواده، نسبت به تمامی حق و حقوق یکدیگر و زندگی که تشکیل داده اند مسئول می باشند و باید به وظایف خود به خوبی عمل کنند. در غیر این صورت، اگر هر کدام، چه آقا و یا چه خانم در برابر انجام وظایف خود کوتاهی کنند و یا حتی سرپیچی کنند، فرد دیگر می تواند به عنوان عدم تمکین از همسرش ثبت شکایت نماید. برای طرح اینگونه از دعاوی و طرح شکایت بهتر است از  بهترین وکیل خانواده در همدان کمک بگیرید. این وکلا به دلیل تجربه ای که در حل اینگونه از دعاوی دارند بهتر به قوانین مشرف بوده و می توانند در پرونده بسیار موفق عمل کنند و شمارا از نتیجه پرونده خشنود سازند.

نشوز یعنی چه؟  ناشزه به زنی گفته می شود که وظایف تمکین عام و خاص خود را در تمکین همسرش به خوبی انجام نمی دهد. زن و شوهری که هردو در تمکین یکدیگر کوتاهی می کنند یا اصلا یکدیگر را تمکین نمی کنند را شقاق می نامند. همچنین باید بدانید که تمکین به دودسته تقسیم می شود که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم.

  • تمکین خاص: تمکین خاص، به معنی برقراری روابط زناشویی در چارچوب متعارف و معقول می باشد.
  • تمکین عام:تمکین عام، به منزله اطاعت امر می باشد. یعنی زن، مرد را به عنوان رئیس باید بپذیرد و از دستورات معقول او پیروی به عمل آورد.

انواع تمکین خاص و تمکین عام به شرح ذیل می باشد:

  • خانم در برابر برقراری رابطه بدون داشتن عذر موجه، خودداری نماید.
  • خانم در برابر دستورات معقول همسرش به عنوان مرد و سرپرست خانواده، نافرمانی کند.
  • خانه ای که همسرش برای او تهیه کرده را ترک کند.
  • خانم به شغلی که نفعی برای آقا و فرزندان نداشته باشد مشغول باشد.
  • در تربیت فرزندانش همراه همسر خود کم کاری کند.
موارد موجه برای عدم تمکین زن
موارد موجه برای عدم تمکین زن

موارد موجه برای عدم تمکین زن

باید به این موضوع نیز توجه داشته باشید که زمان مشخصی برای عدم تمکین زن تعریف نشده است. مرد هم، نمی تواند برای ترک منزل توسط زن برای مدت اندکی، او را متهم به عدم تمکین کند. البته این موضوعی می باشد که قاضی پرونده باید به آن رسیدگی کند و تصمیم نهایی را اعلام نماید. تمام این موضوعات به شرایط زن و مرد مرتبط است.  در این مواقع ما پیشنهاد می دهیم به بهترین وکیل زن در همدان مراجعه کنید وکلای زن حاذق و ماهری که در همدان می باشند می توانند به عنوان یک پشتیبان در کنار خانم ها حاضر شده و به دلیل همجنس بودن با زنان بهتر می توانند موکل را درک کنند.همینطور به دلیل دانش حقوقی بالا و تبحرشان در حل دعاوی می توانند پرونده را به نفع شما تمام کرده و شما ر از نتیجه پرونده خشنود سازند.  تمام این موضوعات به شرایط زن و مرد مرتبط است. برخی موارد موجه برای عدم تمکین زن را بررسی می کنیم.

  • مرد مبتلا به بیماری های مقاربتی و جنسی باشد: مطابق ماده ۱۱۲۷ قانون مدنی خانم مجاز به عدم تمکین شوهر خود در صورت مبتلا بودن مرد به یکی از بیماری های جنسی و مقاربتی. البته در این ماده، نکته قابل توجه این است که زن فقط مجاز به عدم تمکین خاص است و همچنان وظیفه تمکین عام را دارد.
  • زن مبتلا به نوعی از بیماری باشد: اگر زن به برخی بیماری ها مانند قرن(مسدود بودن آلت تناسلی) باشد، برای عدم تمکین خاص همسرش مجاز است اما باید از تمکین عام کوتاهی در عمل خود نداشته باشد.
  • زن در خطر ضرر مالی و سلامتی و شرافتی باشد: در قانون ۱۱۱۵ قانون مدنی، اگر زن ادعایی در صورت اینکه زندگی کنار همسرش از نظر بدنی، مالی و شرافتی دچار آسیب و ضرر می شود و بتواند ادعای خود را ثابت کند، زن می تواند منزل خود از مرد جدا کند و همچنان مرد وظیفه در پرداخت نفقه دارد.
  • مکان و محل زندگی توسط زن انتخاب و تعیین شده باشد:در ماده ۱۱۱۴ قانون مدنی آمده که زن باید در منزلی سکونت داشته باشد که آقا تعیین می کند؛ مگر اینکه وظیفه تعیین محل زندگی و منزل بر عهده زن بوده باشد.به این ترتیب، زن مجوز این را دارد که کنار همسر خود زندگی نکند و در این شرایط نیز وظایف تمکین عام بر عهده خانم است و باید به وظیفه خود عمل کند.
  • زن از حق نفسش استفاده کند: به شرایط گفته شده در ماده ۱۰۸۵، در مورد مهریه زن در صورت عدم تمکین اگر زنی قبل از برقراری رابطه جنسی، طلب مهریه بنماید، تا زمانی که مرد مهریه را به او نپردازد، خانم حق عدم تمکین دارد.

مدت زمان عدم تمکین زن!

 

 

سلام به دوستان عزیزم برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد  عدم تمکین چیست با وب سایت  ما همراه باشید 

bartarinvokala.com
bartarinvokala.com تیم متخصص سایت برترین وکلا تمام تلاش خود را به کار گرفته تا به شما بهترین وکلای حقوق، کیفری، ملکی و خانواده را معرفی کند

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋