برنامه‌نویس شماره یک

برنامه‌نویس شماره یک

سلام.. از یک خوره برنامه نویسی و عاشق فناوری های جدید برای شمایی که خوره programing هستی
توسط ۱ نفر دنبال می شود

سامسونگ گلکسی A57 با تراشه اگزینوس ۱۶۸۰ در گیک‌بنچ رویت شد

گلکسی A57 سامسونگ با تراشه اگزینوس 1680 در گیک‌بنچ دیده شد

طبق تست‌ها، سامسونگ از 12 گیگابایت رم در این گوشی استفاده می‌کند.

در تازه‌ترین گزارش‌های منتشرشده از پایگاه گیک‌بنچ، نسل بعدی گوشی‌های میان‌رده سامسونگ یعنی گلکسی A57 برای نخستین‌بار با تراشه جدید اگزینوس 1680 دیده شده است.

طبق گزارش‌های اخیر، مشخص شده است که سامسونگ گلکسی A57 وارد پایگاه گیک‌بنچ شده و سامسونگ از تراشه جدید اگزینوس 1680 استفاده کرده است. این اتفاق نشان می‌دهد روند آماده‌سازی نسل بعدی این خانواده درحال انجام است و سامسونگ پس از عرضه گلکسی A56 حالا با سرعت بیشتری روی نسخه جایگزین کار می‌کند. در این مرحله، بیشترین توجه بر بررسی توان پردازشی تراشه جدید متمرکز است و نتایج اولیه تنها به‌عنوان تصویری کلی از مسیر پیشرفت نسل آینده در نظر گرفته می‌شود.

رؤیت گلکسی A57 با تراشه اگزینوس 1680 در گیک‌بنچ

تراشه اگزینوس 1680 قرار است جایگزین اگزینوس 1580 شود و چون نمونه فعلی هنوز نسخه نهایی نیست، نباید عملکرد ثبت‌شده را معیار قطعی به حساب آورد. این گوشی در آزمون گیک‌بنچ نسخه 6.5 برای اندروید، امتیاز تک‌هسته‌ای 1311 و امتیاز چند‌هسته‌ای 4347 را ثبت کرده است. این اعداد بیشتر برای درک حدودی قدرت تراشه کاربرد دارند و هنوز برای قضاوت نهایی زود است.

1

مدل تست‌شده دارای 12 گیگابایت رم بوده و با اندروید 16 اجرا شده است. در مدل گلکسی A56 نیز از همین مقدار حافظه استفاده شده بود و به همین دلیل وجود 12 گیگابایت رم در A57 کاملاً منطقی است. باتوجه‌به برنامه‌ریزی رایج سامسونگ، عرضه این گوشی با اندروید 16 در اوایل سال 2026 نیز قابل انتظار است.

پردازنده مرکزی داخل اگزینوس 1680 دارای یک هسته اصلی با سرعت 2.91 گیگاهرتز، چهار هسته قدرتمند با سرعت 2.6 گیگاهرتز و سه هسته کم‌مصرف با سرعت 1.95 گیگاهرتز است. این ترکیب نسبت به نسل قبل تغییر کرده و معماری جدیدتری را نشان می‌دهد.

تفاوت اصلی میان اگزینوس 1680 و اگزینوس 1580 این است که مدل جدید یک هسته قدرتمند بیشتر و یک هسته کم‌مصرف کمتر دارد، درحالی‌که سرعت هسته‌ها تغییر نکرده است. این تغییر احتمالاً با هدف بهبود کارایی چند‌هسته‌ای طراحی شده، هرچند ممکن است این مشخصات مربوط به نسخه مهندسی بوده و نسخه نهایی هنگام عرضه تفاوت‌هایی داشته باشد.

برنامه‌نویس شماره یک
برنامه‌نویس شماره یک سلام.. از یک خوره برنامه نویسی و عاشق فناوری های جدید برای شمایی که خوره programing هستی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋