برنامه‌نویس شماره یک

برنامه‌نویس شماره یک

سلام.. از یک خوره برنامه نویسی و عاشق فناوری های جدید برای شمایی که خوره programing هستی
توسط ۱ نفر دنبال می شود

بازار جهانی کامپیوترهای شخصی در سه‌ماهه دوم ۲۰۲۵: رشد فروش مک از رقبا پیشی گرفت

بازار جهانی کامپیوتر در فصل دوم 2025: رشد فروش مک‌ها از رقبا پیشی گرفت

اپل با رشد 21.4 درصدی فروش مک‌ها در سه‌ماهه دوم 2025 از سایر برندها جلو زد.

در شرایطی که بازار جهانی رایانه‌های شخصی درحال بهبود است، گزارش جدیدی از IDC نشان می‌دهد که فروش یا تحویل جهانی مک‌بوک‌های اپل با سرعتی بیشتر از سایر برندها درحال رشد هستند.

این رشد درحالی اتفاق می‌افتد که خرده‌فروشان خود را برای تأثیرات ناشی از تعرفه‌های تجاری جدید در ایالات متحده آماده می‌کنند.

رشد چشمگیر فروش جهانی مک‌بوک‌های اپل

طبق گزارش IDC در روز سه‌شنبه، در سه‌ماهه دوم سال 2025، میزان تحویل جهانی رایانه‌های شخصی نسبت به مدت مشابه سال قبل 6.5 درصد افزایش داشته و به 68.4 میلیون دستگاه رسیده است. با وجود رشد عمومی بازار، اپل در بین 5 تولیدکننده برتر بیشترین رشد را ثبت کرده است. در این دوره، اپل با ارسال 6.2 میلیون دستگاه مک، در رتبه چهارم قرار گرفته و سهمی 9.1 درصدی از بازار جهانی رایانه‌ها را به خود اختصاص داده است.

رشد چشمگیر فروش جهانی مک‌بوک اپل

در مقایسه، اپل در سه‌ماهه دوم سال 2024 تعداد 5.1 میلیون مک فروخته که سهم 8 درصدی از بازار را شامل می‌شد. بنابراین، اپل طی یک سال رشد چشمگیر 21.4 درصدی در تحویل مک را تجربه کرده است. این بیشترین رشد سالانه در میان 5 برند برتر محسوب می‌شود. به‌ترتیب، لنوو با رشد 15.2 درصدی در جایگاه نخست، اچ‌پی با 3.2 درصد رشد در رتبه دوم، و ایسوس با رشد 16.7 درصدی در رتبه پنجم قرار دارد. تنها شرکتی که نزولی بوده، دل است که با کاهش 3 درصدی در تحویل سالانه مواجه شده است.

این افزایش ادامه‌ای بر روند مثبت اپل است، چراکه در سه‌ماهه اول 2025 نیز رشد 14.1 درصدی در تحویل مک‌ها گزارش شده بود.

نکته مهم این است که این آمار به تحویل محصولات (Shipments) اشاره دارد، نه فروش به مصرف‌کننده نهایی. تحویل ممکن است به‌منظور پر کردن موجودی انبار خرده‌فروشان انجام شده باشد.

درهمین‌حال، فشارهای تعرفه‌ای در آمریکا درحال افزایش است. پس از توقف 90 روزه در تعرفه‌های متقابل، دولت دونالد ترامپ بار دیگر هشدارهایی درباره افزایش تعرفه‌ها به کشورهای مختلف داده است؛ کشورهایی که محصولات اپل در آنجا مونتاژ و سپس به آمریکا صادر می‌شوند.

به گفته «ژان فیلیپ بوشار»، معاون IDC، باتوجه‌به رشد 9 درصدی ارسال‌ها در بازارهای غیرآمریکایی و ثبات صفر درصدی در بازار آمریکا، تقاضا برای رایانه‌ها در آمریکا به‌دلیل نگرانی از تعرفه‌ها احتمالاً درحال کاهش است.

برنامه‌نویس شماره یک
برنامه‌نویس شماره یک سلام.. از یک خوره برنامه نویسی و عاشق فناوری های جدید برای شمایی که خوره programing هستی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋