برنامه‌نویس شماره یک

برنامه‌نویس شماره یک

سلام.. از یک خوره برنامه نویسی و عاشق فناوری های جدید برای شمایی که خوره programing هستی
توسط ۱ نفر دنبال می شود

وزیر ارتباطات: افزایش ۷۵ درصدی تعرفه اینترنت غیرقابل تصور است

وزیر ارتباطات: افزایش ۷۵ درصدی تعرفه اینترنت دور از ذهن است

هاشمی: در حال پیگیری طرح مدیریت هوشمند انرژی هستیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: «موضوع افزایش ۷۵ درصدی تعرفه اینترنت توسط اپراتورها، دور از ذهن است و باید معیشت مردم در افزایش تعرفه مدنظر قرار بگیرد. »

«ستار هاشمی» امروز، چهارشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۴، در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره قطع برق و تاثیر آن بر اختلال در شبکه ارتباطی کشور گفت: «باتری‌های سایت‌های مخابراتی با توجه به ظرفیتی که دارند، به طور میانگین بیشتر از نیم ساعت نمی‌توانند سایت را بعد از قطع شدن برق، روشن و آماده نگه دارند.»

او افزود: «برای کمک به حل این مساله و رفع مشکل در حال پیگیری طرح مدیریت هوشمند انرژی در تعامل با وزارتخانه‌های مختلف هستیم. در بحث باتری‌ها امکان رفع ناترازی‌ها وجود ندارد. برخی از دوستان به استفاده از ژنراتور تاکید دارند که باید بگویم با فرض تامین منابع ارزی، موضوعی نیست که بتوان برای بیش از ۱۰۰ هزار سایت آن را اعمال کرد. یکی از دلایل مهم موضوع تامین سوخت است و نگهداری ژنراتورها نیاز به تخصص دارد.»

بنا به گزارش ایرنا، هاشمی درباره افزایش تعرفه اینترنت، تاکید کرد: «اپراتورها بحث افزایش تعرفه را مطرح کرده‌اند و دلایل خودشان را آورده‌اند و معتقدند عدم افزایش تعرفه مشکلاتی را رقم می‌زند. آنها عدد ۷۵ درصد را مطرح کرده‌اند اما این عدد درست نیست.»

وزیر ارتباطات تصریح کرد: «افزایش ۷۵ درصدی تعرفه اینترنت، دور از ذهن است و باید معیشت مردم در افزایش تعرفه مدنظر قرار بگیرد.»

برنامه‌نویس شماره یک
برنامه‌نویس شماره یک سلام.. از یک خوره برنامه نویسی و عاشق فناوری های جدید برای شمایی که خوره programing هستی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋