برنامه‌نویس شماره یک

برنامه‌نویس شماره یک

سلام.. از یک خوره برنامه نویسی و عاشق فناوری های جدید برای شمایی که خوره programing هستی
توسط ۱ نفر دنبال می شود

دولت بریتانیا به متا و ایکس: قوانین حفاظت از کاربر غیرقابل مذاکره است

دولت بریتانیا خطاب به متا و ایکس: قوانین محافظت از کاربران قابل‌مذاکره نیستند

دولت بریتانیا در واکنش به تغییرات اخیر پلتفرم‌های متا اعلام کرد این کشور در محافظت از کاربران خود در فضای آنلاین مذاکره نخواهد کرد.

به‌دنبال تغییرات پلتفرم‌های متا در زمینه راستی‌آزمایی محتواها، وزیر ارشد دولت بریتانیا به شرکت‌های فناوری فعال در این کشور اعلام کرده قوانین جدید وضع‌شده برای ایمن‌ترکردن پلتفرم‌های آنلاین غیرقابل‌مذاکره‌اند؛ بنابراین فیسبوک و ایکس باید تابع این قوانین باشند.

به گزارش گاردین و بی‌بی‌سی، پس از آنکه مارک زاکربرگ، مدیرعامل متا، وعده داد با همراهی دونالد ترامپ با کشورهایی که می‌خواهند محتواها را سانسور کنند، مقابله خواهد کرد، یکی از وزرای ارشد دولت بریتانیا اعلام کرده قوانین جدید این کشور برای افزایش ایمنی و مقابله با سخنان نفرت‌انگیز در فضای آنلاین قابل‌مذاکره نیستند.

دولت بریتانیا قصدی برای تغییر قوانین ایمنی آنلاین ندارد

بریتانیا

به گفته «پیتر کایل»، وزیر فناوری بریتانیا، قوانین جدید این کشور برای ایمن‌ترکردن پلتفرم‌های آنلاین برای کودکان و افراد آسیب‌پذیر طراحی شده‌اند و هرگز برای جلب نظر شرکت‌های بزرگ تغییر نخواهند کرد؛ بنابراین ایکس و پلتفرم‌های متا باید تابع قوانین باشند. این اظهارنظر درحالی مطرح می‌شود که «کی‌یر استارمر»، نخست‌وزیر بریتانیا، چند روز پیش از طرح جدید کابینه خود برای تبدیل بریتانیا به قطب توسعه فناوری هوش مصنوعی خبر داد.

پیتر کایل می‌گوید: «ساده می‌گویم: دسترسی به جامعه و اقتصاد بریتانیا نه حق بلکه امتیاز است و هیچ‌کدام از محافظت‌های پایه‌ای ما برای کودکان و افراد آسیب‌پذیر قابل‌مذاکره نیستند.»

دولت استارمر در هفته‌های گذشته به دلیل وضع قوانین جدید کنترل فضای مجازی مورد حملات لفظی ایلان ماسک قرار گرفته است. اخیراً نیز مارک زاکربرگ به فهرست منتقدان دولت بریتانیا اضافه شده است. مدیرعامل متا هفته گذشته از ایجاد تغییرات جدی در سیاست‌های بازبینی محتوای پلتفرم‌های خود خبر داد.

همچنین مارک زاکربرگ اخیراً گفته بود با دولت ترامپ همکاری خواهد کرد تا دولت‌های سراسر جهان را که شرکت‌های آمریکایی را تحت پیگرد قرار می‌دهند و برای سانسور بیشتر تلاش می‌کنند به عقب برانند.

اواخر آذر سال جاری، سازمان تنظیم مقررات رسانه‌ای بریتانیا (آفکام) به پلتفرم‌های فعال در این کشور ۳ ماه مهلت داد تا خود را با قوانین جدید امنیت آنلاین بریتانیا تطبیق بدهند و مشخص کنند کاربرانشان در معرض محتواهای مضر قرار می‌گیرند یا خیر. شرکت‌هایی که نتوانند با قوانین جدید همراه شوند، با جریمه‌ای معادل ۱۰ درصد گردش مالی جهانی خود مواجه خواهند شد.

پیش‌ازاین نیز آفکام گزارش داده بود کودکان بریتانیایی اغلب به تماشای ویدیوهای جنجالی ترغیب می‌شوند.

برنامه‌نویس شماره یک
برنامه‌نویس شماره یک سلام.. از یک خوره برنامه نویسی و عاشق فناوری های جدید برای شمایی که خوره programing هستی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋