برنامه‌نویس شماره یک

برنامه‌نویس شماره یک

سلام.. از یک خوره برنامه نویسی و عاشق فناوری های جدید برای شمایی که خوره programing هستی
توسط ۱ نفر دنبال می شود

مدیاتک با ابعاد 9400 به دنبال افزایش 50 درصدی درآمد است: تغییرات بزرگی در راه است

مدیاتک با دایمنسیتی ۹۴۰۰ به‌دنبال افزایش ۵۰ درصدی درآمد: تغییرات بزرگ در راه است

دایمنسیتی ۹۴۰۰ تراشه پرچم‌دار آتی مدیاتک خواهد بود که براساس فرایند ساخت ۳ نانومتری نسل سوم TSMC و معماری BlackHawk شرکت ARM ساخته می‌شود.

دایمنسیتی ۹۴۰۰ تراشه پرچم‌دار آتی مدیاتک خواهد بود که برای رقابت مستقیم با اسنپدراگون ۸ نسل ۴ وارد میدان خواهد شد. مدیاتک امیدوار است بتواند با عرضه این تراشه، افزایش فروش چشمگیری را نسبت به سال گذشته، تجربه کند.

آیا دایمنسیتی ۹۴۰۰ می‌تواند توازن را به نفع مدیاتک تغییر دهد؟

طبق روند سال‌های اخیر، انتظار داریم که مدیاتک در مهر یا آبان ماه از تراشه پرچم‌دار جدید خود رونمایی کند. طبق گزارش‌های غیررسمی، این تراشه مشابه با اسنپدراگون ۸ نسل ۴ کوالکام از فرایند ساخت ۳ نانومتری نسل سوم شرکت TSMC بهره می‌برد که می‌تواند موجب افزایش بهره‌وری و بهبود عملکرد شود. مدیرعامل مدیاتک اعتقاد زیادی به موفقیت دایمنسیتی ۹۴۰۰ در بازار دارد و پیش‌بینی کرده است که عرضه آن بتواند درآمد سالانه شرکت تحت مدیریتش را تا ۵۰ درصد نسبت به سال گذشته، افزایش دهد.

طبق گفته‌های مدیرعامل مدیاتک، این شرکت احتمالاً یک الگوی رشد درآمد سالانه را تجربه خواهد کرد که به‌دلیل افزایش تقاضا برای تراشه‌های پرچم‌دار شکل گرفته است. عرضه تراشه دایمنسیتی ۹۳۰۰ در سال گذشته توانست درآمد سالانه مدیاتک در ۲۰۲۳ را حدود ۷۰ درصد نسبت به سال قبل از آن، افزایش دهد. تراشه مذکور به‌تنهایی توانست حدود ۱ میلیارد دلار درآمد برای مدیاتک به‌دنبال داشته باشد و انتظار می‌رود که دایمنسیتی ۹۴۰۰ هم بتواند این رویه را دوباره تکرار نماید.

مدیاتک
بنچمارک غیررسمی منتسب به دایمنسیتی ۹۴۰۰

طبق شایعات منتشر شده‌، دایمنسیتی ۹۴۰۰ فاقد هسته‌های کم‌مصرف است؛ موضوعی که در طراحی دایمنسیتی ۹۳۰۰ هم شاهد آن بودیم. استفاده از هسته‌های قدرتمند می‌تواند عملکرد تراشه در بخش تک هسته‌ای و چند هسته‌ای را افزایش دهد و مدیاتک امید دارد بتواند حداکثر بهره را از معماری BlackHawk شرکت ARM ببرد. همچنین گزارش شده است که تراشه پرچم‌دار آتی مدیاتک، بزرگ‌ترین بُرد در میان محصولات این رده را خواهد داشت که اندازه آن به ۱۵۰ میلی‌متر مربع می‌رسد. بهره‌مندی از ۳۰ میلیارد ترانزیستور در کنار حافظه کش بیشتر و واحد عصبی بهبود یافته می‌تواند قدرت زیادی را در اختیار کاربران قرار دهد. احتمالاً اغلب تولیدکنندگان محصولات اندرویدی از قدرت پردازشی افزوده شده برای ارائه امکانات مبتنی‌بر هوش مصنوعی استفاده خواهند کرد.

باتوجه به روند قبلی، احتمالاً مدیاتک در ماه اکتبر اقدام به معرفی تراشه پرچم‌دار جدید خود خواهد کرد. در همین ماه هم شاهد معرفی رسمی اسنپدراگون ۸ نسل ۴ از سوی کوالکام خواهیم بود و رقابتی جدی میان این دو غول صنعت تراشه موبایل شکل می‌گیرد. شایان‌ذکر است که اگر مدیاتک بتواند قیمت کمتری را در مقایسه با رقیب خود ارائه کند، احتمالاً قادر خواهد بود تا هدف‌گذاری خود برای افزایش درآمد سالانه را محقق سازد. گزارش‌های غیررسمی اشاره دارند که Vivo اولین شرکتی بوده که برای استفاده از دایمنسیتی ۹۴۰۰ در محصولات خود با مدیاتک قرارداد امضا کرده است؛ در نتیجه باید منتظر معرفی محصولات این برند با تراشه مذکور در آینده نزدیک باشیم.

برنامه‌نویس شماره یک
برنامه‌نویس شماره یک سلام.. از یک خوره برنامه نویسی و عاشق فناوری های جدید برای شمایی که خوره programing هستی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋