برنامه‌نویس شماره یک

برنامه‌نویس شماره یک

سلام.. از یک خوره برنامه نویسی و عاشق فناوری های جدید برای شمایی که خوره programing هستی
توسط ۱ نفر دنبال می شود

مایکروسافت خواستار اقدام کنگره برای مقابله با کلاهبرداری عمیق با هوش مصنوعی است

مایکروسافت خواستار اقدام قانونی کنگره علیه کلاهبرداری با دیپ‌فیک‌های هوش مصنوعی شد

رئیس مایکروسافت از سیاست‌گذاران می‌خواهد با کلاهبرداری از طریق دیپ‌فیک‌های تولیدشده با هوش مصنوعی مقابله کنند.

مایکروسافت از اعضای کنگره می‌خواهد تا بر استفاده از دیپ‌فیک‌های تولیدشده با هوش مصنوعی نظارت کنند. «برد اسمیت»، رئیس مایکروسافت، خواستار اقدام فوری قانون‌گذاران برای محافظت از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و محافظت از سالمندان و کودکان در برابر سوءاستفاده شد.

برد اسمیت در یک مطلب گفت: «درحالی‌که بخش فناوری و گروه‌های غیرانتفاعی اخیراً گام‌هایی برای رسیدگی به این مشکل برداشته‌اند، بدیهی است که قوانین ما نیز باید برای مبارزه با کلاهبرداری دیپ‌فیک تکامل یابد.» به گفته او یکی از مهم‌ترین کارهایی که ایالات متحده می‌تواند انجام دهد، تصویب قانونی برای جلوگیری از کلاهبرداری دیپ‌فیک با هوش مصنوعی است که روزانه مجرمان سایبری از این فناوری برای سرقت از کاربران استفاده می‌کنند.

مایکروسافت خواستار اقدام قانونی کنگره علیه کلاهبرداری با دیپ‌فیک‌های هوش مصنوعی شد

درخواست مایکروسافت برای اقدام علیه کلاهبرداری با دیپ‌فیک

مایکروسافت درواقع خواهان یک قانون برای مقابله با کلاهبرداری از طریق دیپ‌فیک است تا مجریان قانون یک چهارچوب قانونی برای پیگرد کلاهبرداری‌های دیپ‌فیک تولیدشده با هوش مصنوعی داشته باشند. برد اسمیت همچنین از قانون‌گذاران می‌خواهد که اطمینان حاصل کنند قوانین فدرال و ایالتی درباره سوءاستفاده جنسی از کودکان به‌روزرسانی شود تا تصاویر تولیدشده با هوش مصنوعی را نیز شامل گردد.

برد اسمیت همچنین می‌گوید که کنگره باید از ارائه‌دهندگان سیستم‌های هوش مصنوعی بخواهد که از ابزارهای پیشرفته برای برچسب‌گذاری محتواهای مصنوعی استفاده کنند.

مایکروسافت و دیپ‌فیک

البته سنا اخیراً لایحه‌ای را تصویب کرد که هدف آن مقابله با دیپ‌فیک‌هایی غیراخلاقی است و به قربانیان این نوع محتواهای هوش مصنوعی اجازه می‌دهد از سازندگان آن‌ها شکایت کنند. از سویی مایکروسافت نیز مجبور شده است کنترل‌های ایمنی بیشتری را برای خدمات هوش مصنوعی خود پیاده‌سازی کند.

کمیسیون ارتباطات فدرال (FCC) نیز تماس‌های تولیدشده با هوش مصنوعی را ممنوع کرده است، بااین‌حال این فناوری ایجاد صدا، تصاویر و ویدیوی جعلی را آسان می‌کند و همچنان شاهد استفاده گسترده از آن برای ایجاد دیپ‌فیک و کلاهبرداری هستیم. این امر با نزدیک‌شدن به انتخابات ریاست جمهوری 2024 آمریکا، بیش‌ازپیش برای قانون‌گذاران این کشور اهمیت پیدا کرده است.

برنامه‌نویس شماره یک
برنامه‌نویس شماره یک سلام.. از یک خوره برنامه نویسی و عاشق فناوری های جدید برای شمایی که خوره programing هستی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋