برنامه‌نویس شماره یک

برنامه‌نویس شماره یک

سلام.. از یک خوره برنامه نویسی و عاشق فناوری های جدید برای شمایی که خوره programing هستی
توسط ۱ نفر دنبال می شود

سازمان غذا و داروی آمریکا "Lecombi" را برای بیماری آلزایمر تایید کرده است

سازمان غذا و داروی آمریکا، «لکمبی» داروی آلزایمر را تأیید کرد

سازمان غذا و داروی آمریکا به اولین دارویی که آلزایمر را کند می‌کند مجوز کامل داده است، اما همچنان مشکلاتی در مسیر درمان وجود دارد.

سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) اولین داروی موثر در کند کردن آلزایمر را تأیید کرده است. به این ترتیب، داروی لکمبی (Leqembi)، با نام شیمیایی لکانمب (Lecanemab)، باید تحت پوشش گستردهٔ برنامهٔ بیمهٔ سلامت فدرال آمریکا قرار بگرد.

جمعیت هدف عمده این بیمه بزرگسالان بالای ۶۵ سال است. این یعنی افراد بیشتری در مراحل آغازین بیماری آلزایمر می‌توانند به داروی لکمبی دسترسی داشته باشند.

لکمبی آلزایمر را درمان نمی‌کند. در عوض، پژوهش‌ها نشان می‌دهند که این دارو می‌تواند زوال حافظه و یادگیری را بعد از ۱۸ ماه درمان حدود ۲۷ درصد کند کند. این داروی آلزایمر می‌تواند پلاک‌های بتا-آمیلوئید چسبنده داخل مغز مبتلایان را به‌طور قابل‌توجهی کاهش دهد.

لکمبی را کمپانی داروسازی ژاپنی Eisai با همکاری کمپانی آمریکایی Biogen توسعه داده است. طبق تخمین این کمپانی‌ها، هزینه این دارو حدود ۲۶٬۵۰۰ دلار در سال خواهد بود.

لکمبی در زمستان سال گذشته تأییدیه سریع FDA را دریافت کرد. حالا، تأییدیه کامل FDA به‌معنی این است که این سازمان در ارزیابی‌های خود دریافته که لکمبی می‌تواند به حفظ حافظه و اندیشه کمک کند.

مشکلات درمان با لکمبی

مرکز خدمات مدیکر و مدیک‌اید آمریکا اعلام کرده بود که پس از تأییدیه کامل FDA این دارو را تحت پوشش خود قرار می‌گیرد. و حالا با تأییدیه کامل FDA، بسیاری از بیماران با علائم شناختی و سطح بالای آمیلوئید می‌توانند لکمبی را دریافت کنند.

اما به‌نظر می‌رسد تعداد بیمارانی که در واقعیت این دارو را دریافت خواهند کرد بسیار کمتر خواهد بود. یک دلیل عوارض جانبی خطرناک بیماری است. بیماران از اخباری که درباره خون‌ریزی یا ورم مغز می‌شنوند نگران هستند.

دلیل دیگر، آماده نبودن سیستم درمان برای تجویز لکمبی و نظارت بر تعداد زیاد بیماران آلزایمر است.

برای تجویز لکمبی نیاز به یک آزمایش اولیه برای تعیین سطح آمیلوئید است. سپس تزریق‌های داخل وریدی هر دو هفته یک بار و اسکن‌های مغزی مرتب برای تشخیص عوارض جانبی لازم هستند.

تعداد متخصصانی که بتوانند چنین نظارتی را روی بیماران آلزایمر داشته باشند بسیار کم است.

با این حال، لکمبی حمایت بی‌سابقه‌ای از سوی بیماران و پزشکان دارد. برخلاف داروهای گذشته، نتایج این دارو بسیار نویدبخش و مثبت بوده‌اند. بیماران آزمایش‌های بالینی کنترل خوبی روی پیشرفت آلزایمر دارند و می‌توانند به کارهای روزمره خود رسیدگی کنند. این بیماران حالا به طرفداران لکمبی تبدیل شده‌اند و آن را به همتایان خود پیشنهاد می‌دهند.

برنامه‌نویس شماره یک
برنامه‌نویس شماره یک سلام.. از یک خوره برنامه نویسی و عاشق فناوری های جدید برای شمایی که خوره programing هستی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋