برنامه‌نویس شماره یک

برنامه‌نویس شماره یک

سلام.. از یک خوره برنامه نویسی و عاشق فناوری های جدید برای شمایی که خوره programing هستی
توسط ۱ نفر دنبال می شود

آئودی در زمینه کنترل کیفیت محصولات خود از هوش مصنوعی استفاده می کند

آئودی از هوش مصنوعی در زمینه کنترل کیفی محصولات خود استفاده می‌کند

شرکت آئودی قصد دارد بخشی از وظیفه کارمندان خود را به هوش مصنوعی بسپارد و از این تکنولوژی برای کنترل کیفی کمک بگیرد.

آئودی که علاقه زیادی به هوش مصنوعی دارد، استفاده از این تکنولوژی را گسترش می‌دهد. این برند لوکس آلمانی با توسعه یک سیستم پیشرفته می‌خواهد از هوش مصنوعی در بخش کنترل کیفی محصولات خود کمک بگیرد. بر اساس اطلاعیه رسمی ارباب حلقه‌ها، سیستم مذکور توانایی ارزیابی کیفیت جوشکاری قسمت‌های مختلف بدنه را دارد.

درباره نحوه عملکرد سیستم ابداعی آئودی هنوز جزئیات چندانی در دست نیست، ولی این شرکت می‌گوید آن را به‌طور موفقیت‌آمیز در کارخانه نکازاولم تست کرده است. سیستم مبتنی بر هوش مصنوعی آئودی توانسته در هر شیفت حدود 1.5 میلیون نقطه جوش 300 خودرو را ارزیابی کند.

هوش مصنوعی آئودی

در روش‌ رایج کنونی، کارکنان به‌‌طور دستی و با کمک یک دستگاه فراصوت نقاط جوش بدنه خودروها را کنترل می‌کنند. بد نیست بدانید هر خودرو تقریباً 5000 نقطه جوش دارد، از این رو کنترل به‌روش دستی نیازمند حوصله و البته دقت زیاد است.

هوش مصنوعی و افزایش راندمان

بدیهی است که استفاده از هوش مصنوعی کارایی و راندمان را افزایش می‌دهد. همچنین می‌توان کنترل کیفی را هدفمندانه‌تر انجام داد و از مهارت نیروی انسانی در راستای تمرکز روی کشف ایرادات و سایر نواقصات احتمالی کمک گرفت.

حتما می‌دانید که ظهور هوش مصنوعی، بسیاری از مشاغل موجود را تهدید می‌کند. سیستم جدید آئودی نیز از سوی برخی کارشناسان یک تهدید برای کارکنان محسوب می‌شود.  در هر حال آئودی در نظر دارد پس از تست‌های موفقیت‌آمیز سیستم کنترل کیفی خود را در سه کارخانه دیگر نیز استفاده کند. این کارخانه‌ها عبارتند از بروکسل، اینگلوشتات و مجموعه اِمدن فولکس واگن.

هوش مصنوعی آئودی

ایده آئودی برای استفاده از هوش مصنوعی در چند کارخانه به‌سادگی نصب یک نرم‌افزار نیست. زیرا باید تیمی از متخصصان کمپانی، تنظیمات جوشکاری در کارخانه‌های مختلف را از نو به مدل هوش مصنوعی آموزش دهند.

در حال حاضر برای استفاده از هوش مصنوعی در صنعت خودروسازی هیچ استاندارد یا گواهینامه‌ای وجود ندارد. از این رو آئودی برای دستیابی به بهترین نتیجه با انجمن کیفیت آلمان (DGQ)، انستیتوی مهندسی صنعتی فرانهوفر (IAO) و همچنین انستیتوی اتوماسیون و مهندسی تولید فرانهوفر (IPA) همکاری کرده است. این کمپانی پیشگام آلمانی باور دارد در آینده هوش مصنوعی می‌تواند به بهینه‌سازی سایر فرآیندهای پرکاربرد در صنعت خودرو نیز کمک کند.

برنامه‌نویس شماره یک
برنامه‌نویس شماره یک سلام.. از یک خوره برنامه نویسی و عاشق فناوری های جدید برای شمایی که خوره programing هستی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋