آزاده پاوه نژاد

آزاده پاوه نژاد

اهل برنامه نویسی، دوستدار کتاب

بازیکن سپاهان رسماً به تجاوز جنسی متهم شد

وسام بن‌یدر به اتهام تجاوز و آزار جنسی محاکمه می‌شود. او امروز رسما از طرف دادگاه به این جرم متهم شد.

ورزش سه:  وسام بن‌یدر، مهاجم ملی‌پوش فوتبال فرانسه که فصل گذشته در سپاهان بازی می‌کرد و در پایان فصل از این تیم جدا شد و برادرش صبری در دادگاه کیفری منطقه آلپ-ماریتیم به اتهام تجاوز، تلاش برای تجاوز و آزار جنسی محاکمه خواهند شد. به گزارش روزنامه اکیپ، قاضی تحقیق روز دوشنبه دستور رسمی طرح اتهام علیه آن‌ها را صادر کرده است. این اولین بار است که بن‌یدر توسط سیستم قضایی فرانسه رسما به تجاوز متهم شده است.

puhd4ys24

این پرونده به تابستان ۲۰۲۳ بازمی‌گردد، زمانی که دو زن از بن‌یدر و برادرش شکایت کردند. بنا بر گزارش‌ها، این حوادث در آپارتمانی در موناکو رخ داده است؛ در دوره‌ای که مهاجم ۳۵ ساله پیراهن این باشگاه را بر تن داشت.

وسام بن‌یدر در سال‌های اخیر چندین پرونده قضایی دیگر هم داشته است. در سپتامبر گذشته، دادگاه کیفری نیس او را به پرداخت ۹۰ هزار یورو جریمه نقدی به‌دلیل خشونت روانی علیه همسر سابقش محکوم کرد و در اکتبر ۲۰۲۴ هم او به دو سال زندان تعلیقی به‌دلیل آزار جنسی در حالت مستی، سرپیچی از دستور پلیس و رانندگی در حالت مستی محکوم شد.

این دو برادر تا زمان برگزاری جلسه دادگاه تحت نظارت قضایی قرار دارند. بن‌یدر در حال حاضر برای تیم ساکاریااسپور در دسته دوم ترکیه بازی می‌کند و در کارنامه فوتبال ملی‌اش سه گل در ۱۹ بازی برای تیم ملی فرانسه دیده می‌شود.

وسام بن یدر فصل گذشته به عنوان یکی از خریدهای مهم باشگاه‌های ایرانی به سپاهان منتقل شد هر چند در بدو ورود به سپاهان شرایط بدنی مناسبی نداشت. او در نهایت با گلزنی مقابل استقلال به کارش پایان داد و کادر فنی جدید سپاهان اعلام کرد تمایلی برای ادامه همکاری با بن یدر ندارد. ستاره فرانسوی با ترک ایران به ترکیه رفت و به ساکاریا اسپور پیوست.

 

آزاده پاوه نژاد
آزاده پاوه نژاد اهل برنامه نویسی، دوستدار کتاب

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋