آزاده پاوه نژاد

آزاده پاوه نژاد

اهل برنامه نویسی، دوستدار کتاب

پاسخ کنایه آمیز زیدآبادی به پیشنهاد احمد نادری

احمد زیدآبادی به پیشنهاد احمد نادری درباره خروج از NPT و تست ‌بمب اتمی واکنش نشان داد.

برترین‌ها: احمد زیدآبادی به پیشنهاد احمد نادری درباره خروج از NPT و تست ‌بمب اتمی واکنش نشان داد.

6194033

این فعال سیاسی اصلاح طلب در کانال تلگرامی خود نوشت: 

احمد نادری عضو هیئت رئیسۀ مجلس نوشته است: "خروج از NPT، اتخاذ سیاست ابهام و در نهایت تست ‌بمب اتمی، تنها گزینه‌ای است که می‌تواند ایران را از سرنوشت عراق و لیبی محفوظ دارد.

یکی در مجلس پیدا نمی‌شود به آقای نادری بگوید؛ پروژه‌ای را که تحت نظارت و کنترل آژانس بین‌المللی بود و غیرنظامی بودن آن بارها مورد اصرار و تأکید تمام مسئولان قرار گرفت و حتی فتوا در حرمت انحراف از آن صادر شد، تاب نیاوردند و تأسیسات را در اعماق زمین بمباران کردند، بعد حالا کنار می‌ایستند تا خروج ایران از NPT و اتخاذ سیاست ابهام و تست بمب اتمی را از دور تماشا کنند؟

گفته‌اند در مثل مناقشه نیست. این پیشنهاد مرا به یاد حکایتی از مرحوم عبید زاکانی انداخت در بارۀ مردی که گرفتار قولنج شده بود!

آزاده پاوه نژاد
آزاده پاوه نژاد اهل برنامه نویسی، دوستدار کتاب

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋