آزاده پاوه نژاد

آزاده پاوه نژاد

اهل برنامه نویسی، دوستدار کتاب

وقتی کافه امید زندگی پناهگاهی برای بی خانمان ها می شود

امید زندگانی این روزها در نقش جلال چنگیزی با نمایش «کافه مَک‌اَدَم» روی صحنه است.

خبرآنلاین: امید زندگانی این روزها در نقش جلال چنگیزی با نمایش «کافه مَک‌اَدَم» روی صحنه است. او کافه‌ی چنگیزی را پناهگاه بی‌پناهانی می‌داند که روزی بازیگر بازی‌های بزرگ سیاسی بوده‌اند.

6282300

نمایش «کافه مَک‌اَدَم» که سال ۱۳۸۹ توسط نویسنده و کارگردان نامدارش؛ زنده‌یاد محمود استادمحمد روی صحنه رفت این روزها با اجرای آرمان شهبازی به صحنه بازگشته است. شهبازی، نقش جلال چنگیزی را در این نمایش به امید زندگانی سپرده است. 

6282301

مَک‌اَدَم نام گیاهی گلدانی است. گیاهی که در ایران به نام پیچ شناخته می‌شود. این گیاه بوته‌ای کم‌توقع و سخت‌جان است و در هر آب و هوایی زنده می‌ماند و رشد می‌کند. طوری که گفته می‌شود اگر قلمه‌اش را بین دو سنگ هم بگذارند، ریشه می‌دواند و سبز می‌شود. این گیاه را نخستین بار مهاجری به نام مَک‌اَدَم از اروپا به کانادا برد و در کانادا، کشوری که وقایع نمایشنامه در آن رخ می‌دهد، نشانه‌ای از مهاجر و مهاجرت است.

آزاده پاوه نژاد
آزاده پاوه نژاد اهل برنامه نویسی، دوستدار کتاب

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋