آزاده پاوه نژاد

آزاده پاوه نژاد

اهل برنامه نویسی، دوستدار کتاب

زیدآبادی بیژن عبدالکریمی را به مناظره دعوت کرد

احمد زیدآبادی در واکنش به اظهارات بیژن عبدالکریمی در مصاحبه با بی بی سی فارسی گفت:«صحبت‌های او را که شنیدم ترس برم داشت!»

برترین‌ها: احمد زیدآبادی، تحلیلگر سیاسی، در یادداشتی در کانال تلگرامی خود نوشت: بخشی از صحبت‌های دکتر بیژن عبدالکریمی در مصاحبه با بی‌بی سی فارسی را که شنیدم، ترس برم داشت! حرف نهایی او این است که مصالحۀ ایران با قدرت‌های خارجی برای رفع تحریم‌ها ناممکن است و بنابراین، ما ایرانیان محکوم به تحمل تحریم‌های فزاینده در کنار رویارویی نظامی و غیرنظامی تا آخرین نفس و به هر قیمت هستیم! 

524654654

چنین تصوری از نظام جهانی، به معنای امتناع زندگی عادی و شرافتمندانه و حتی نیمه‌شرافتمندانه در قالب دولت-ملت‌هاست! به نظرم میلیادرها انسانی که در گوشه و کنار جهان در داخل حدود ۲۰۰ کشور در حال زندگی هستند، شاهدی آشکار در ابطال این گزاره‌اند! 

من به رغم تفاوت فکری برای آقای عبدالکریمی احترام قائلم و نیت‌سوئی در او نمی‌بینم اما پیامدهای سخنش برای جامعۀ ایرانی زندگی‌سوز است. آماده‌ام با او در این باره گفتگویی علنی انجام دهم.

آزاده پاوه نژاد
آزاده پاوه نژاد اهل برنامه نویسی، دوستدار کتاب

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋