آزاده پاوه نژاد

آزاده پاوه نژاد

اهل برنامه نویسی، دوستدار کتاب

جمله ای معنادار از کاظم صدیقی در نماز جمعه امروز

امام جمعه‌ موقت تهران گفت: انسجام ملی نشانه حیات و زندگی ملت ایران است و وقتی که تکه تکه شود، دشمن پیروز شده است. حفظ حیات سیاسی، انقلابی و اقتداری ما در گرو انسجام ملی است‌.

ایلنا: امام جمعه‌ موقت تهران گفت: انسجام ملی نشانه حیات و زندگی ملت ایران است و وقتی که تکه تکه شود، دشمن پیروز شده است. حفظ حیات سیاسی، انقلابی و اقتداری ما در گرو انسجام ملی است‌.

1624553_317

آیت الله کاظم صدیقی خطیب نماز جمعه تهران و رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایلنا، درباره‌ی لزوم حفظ همبستگی ملی پس جنگ ۱۲ روزه تصریح کرد: انسجام ملی نشانه حیات و زندگی ملت ایران است و وقتی که تکه تکه شود، دشمن پیروز شده است.

خطیب موقت نماز جمعه تهران گفت: حفظ حیات سیاسی، انقلابی و اقتداری ما در گرو انسجام ملی است‌. خداوند متعال در همین رابطه هم فرموده است: «وَ ‌اعتَصِموا بِحَبلِ اللهِ جَمیعاً وَ لاتَفَرَّقوا»؛ این دستور خداوند است. 

وی در خصوص تفرقه‌افکنی‌ها، مسائل امنیتی و لزوم مقابله با  مشکلات داخلی عنوان کرد: « ٱدۡعُ إِلَىٰ سَبِیلِ رَبِّکَ بِٱلۡحِکۡمَةِ وَٱلۡمَوۡعِظَةِ ٱلۡحَسَنَةِ». برای بعضیا باید استدلال کرد تا روشن شوند و با برخی دیگر باید جدال احسن کرد ولی غالبا باید با موعظه دل ها را متوجه کرد که کار خلافی است

 

آزاده پاوه نژاد
آزاده پاوه نژاد اهل برنامه نویسی، دوستدار کتاب

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋