آزاده پاوه نژاد

آزاده پاوه نژاد

اهل برنامه نویسی، دوستدار کتاب

یک رهبر با افشای اخبار مربوط به کاریل، استقلال را مختل کرد

حدود یک ماه از تلاش بی‌سروصدای مدیران استقلال برای آوردن «فابیو کاریله» می‌گذشت که با یک اشتباه این داستان گره خورد.

فرهیختگان: حدود یک ماه از تلاش بی‌سروصدای مدیران استقلال برای آوردن «فابیو کاریله» می‌گذشت که با یک اشتباه این داستان گره خورد.

مربی برزیلی، پس از بررسی دقیق بخش حقوقی، حتی قرارداد رسمی با امضای مدیرعامل باشگاه دریافت کرد. اما همه چیز با یک افشاگری نابهنگام فرو ریخت.

photo_2025-06-11_18-54-47

در بحبوحه اعتراض‌های خیابانی هواداران به انفعال استقلال در بازار نقل‌وانتقالات، خبر حضور کاریله ناگهان لو رفت؛ آن هم نه از مسیر رسانه‌های رسمی، بلکه از طبقه‌های بالای ساختمان سعادت‌آباد. یکی از لیدرهای قدیمی باشگاه، که معمولاً در محافل درون‌ساختمانی رفت‌وآمد دارد، در بدترین زمان ممکن، این خبر را به بیرون درز داد.

هوادارانی که ۱۵۰ روز چشم‌انتظار یک پروژه بزرگ بودند، با شنیدن نام کاریله شوکه شدند؛ نه به خاطر رزومه‌اش، بلکه به خاطر اینکه توقع انتخابی «دهن‌پرکن‌تر» داشتند. فضای مجازی ملتهب شد و مربی برزیلی پیش از آنکه وارد تهران شود، در میان موجی از مخالفت‌ها قرار گرفت.

این نخستین‌بار نیست که اطلاعات محرمانه استقلال از داخل ساختمان به بیرون نشت می‌کند. چه در ماجرای بازیکنان، چه در پرونده مربیان، بارها یک پست یا لایو از سوی لیدرها، ورق را به ضرر باشگاه برگرداند.

حالا مدیران باشگاه مانده‌اند با قراردادی رسمی و مربی‌ و هوادارانی دلخور. 

آخرین خبرها حاکی از تلاش برای فسخ توافق است، اما بازگرداندن کاریله به برزیل در عمل، با این قرارداد امضاشده، ارزان تمام نخواهد شد.

آزاده پاوه نژاد
آزاده پاوه نژاد اهل برنامه نویسی، دوستدار کتاب

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋