آزاده پاوه نژاد

آزاده پاوه نژاد

اهل برنامه نویسی، دوستدار کتاب

توصیه واعظ به پزشکان: از مواضع خود عقب نشینی نکنید

محمود واعظی رییس دفتر رییس دولت تدبیر و امید گفت: در هر عرصه که دولت برای حل مشکلات موجود وارد می‌شود به نوعی با تفکر رادیکال که ردپای آن در بخشی از کرسی‌های مجلس شورای اسلامی و همچنین برخی از رسانه‌های تندرو و محافل مختلف وجود دارد، مواجه می‌شود.

خبر آنلاین: محمود واعظی رییس دفتر رییس دولت تدبیر و امید گفت: در هر عرصه که دولت برای حل مشکلات موجود وارد می‌شود به نوعی با تفکر رادیکال که ردپای آن در بخشی از کرسی‌های مجلس شورای اسلامی و همچنین برخی از رسانه‌های تندرو و محافل مختلف وجود دارد، مواجه می‌شود. 

2400571_844

محمود واعظی رییس دفتر رییس دولت تدبیر و امید، درباره اعلام آمادگی مسعود پزشکیان برای مذاکره با امریکا در گفت‌وگو با شبکه NBC و تلاش برخی گروه‌های تندروی داخلی برای ایجاد بن‌بست در این مذاکرات گفت: مناسب است این موضوع را بر اساس مباحث انتخابات اخیر ریاست جمهوری بررسی کنیم. در انتخابات دو تفکر وجود داشت؛ یک تفکر در ارتباط با سیاست خارجی و بسیاری از مسائل داخلی معتقد است باید مسائل کشور براساس عقلانیت حل شود و صدا و مطالبات مردم را شنیده و تغییر در برخی سیاست‌ها و رویکردها را ضروری می‌داند. تفکر مقابل روی استمرار سیاست‌های گذشته اصرار دارد. 

تفکر رادیکال همواره مانع دولت‌های میانه‌رو و مخل توسعه کشور و رفاه نسبی جامعه بوده است

وی ادامه داد: بنابراین در هر عرصه که دولت برای حل مشکلات موجود وارد می‌شود به نوعی با این تفکر رادیکال که ردپای آن در بخشی از کرسی‌های مجلس شورای اسلامی و همچنین برخی از رسانه‌های تندرو و محافل مختلف وجود دارد، مواجه می‌شود. متاسفانه همواره این تفکر بنا به بنیادهای اندیشه‌ای مانع دولت‌های میانه‌رو و مخل توسعه کشور و رفاه نسبی جامعه می‌شود. 

عضو دولت یازدهم و دوازدهم گفت: هر دو تفکر یاد شده در جریان انتخابات ریاست جمهوری با آرایشی نامتوازن روبروی یکدیگر قرار گرفتند و به شکل طبیعی آن ۵۰ درصدی که در انتخابات مشارکت کرده و رای دادند، تفکری را برگزیدند که به جای پرداختن به حواشی غیرسازنده به دنبال حل مشکلات و موانع مردم براساس عقلانیت است. باید تاکید کرد آن ۵۰٪ مردمی هم که با صندوق قهر کرده و رای ندادند عمدتا از سخت‌گیری‌ها و تندروی‌های همین جریان ناراحت بودند و ناراحتی‌شان را با غیبت در صحنه انتخابات ابراز کردند. 

اجازه دهیم رئیس‌جمهور بر اساس وعده‌هایی که به مردم داده گام‌های مثبت و رو به جلو بردارد

رییس دفتر رییس‌جمهور در دولت دوازدهم تصریح کرد: طی شش ماه گذشته در مواردی که دولت آقای پزشکیان برای حل و فصل نارسایی‌ها اقدام می‌کند به نوعی با سد این تفکر که در نقاط مختلف قدرت نفوذ دارند روبرو می‌شود. در غیر اینصورت هم از طریق رسانه‌های تندی که در اختیارشان است مانع‌تراشی و حتی توهین می‌کنند. اگر می‌خواهیم، حول یک ایده ملی و همگرایانه مسائل کشور حل شود باید اجازه دهیم رئیس‌جمهور و دولت بر اساس وعده‌هایی که به مردم داده‌اند در راستای نیل به مطالبات مردم از دولت بتوانند گام‌های مثبت و رو به جلو بردارند. 

حمله گروه‌های رادیکال نباید باعث عقب‌نشینی رئیس‌جمهور از مواضع اصولی شود

واعظی با اشاره به مصاحبه پزشکیان با شبکه NBC گفت: آنچه آقای رئیس‌جمهور در مصاحبه با کانال NBC آمریکا مطرح کرد، موضعی سازنده، منطقی و عزتمندانه بود. ایشان به درستی طرح کرد که ما از مذاکرات فرار نمی‌کنیم و حرف برای گفتن داریم. مشکل ما مذاکره کردن نیست بلکه مشکل ما نوع عمل به وعده و تعهدات طرف مقابل است؛ این پیامی روشن است که اگر دولت آمریکا و کشورهای اروپایی اطمینان بدهند که به تعهدات ثبت و ضبط شده در نتیجه مذاکرات بدون هیچگونه تعدی و عذر و بهانه‌ای عمل می‌کنند از مذاکره برابر و شرافتمندانه برای حصول نتایج مثبت بیمی نداریم. 

وی ادامه داد: دکتر پزشکیان در چارچوب تامین منافع ملی صحبت کرد؛ اینکه طی سه روز گذشته عده‌ای به رییس‌جمهور حمله و اتهام وارد می‌کنند نباید به اهرم فشاری مبدل شود که شخص رئیس‌جمهور، وزیر خارجه و دولت از مواضع اصولی خود که در کارزار انتخاباتی به مردم قول دادند، عقب‌نشینی کنند.

عقب‌نشینی در این برهه حساس در تقابل با رفاه مردم و توسعه کشور است و از سوی دیگر باعث می‌شود جریان تندرو روی تمامی خواسته‌هایش اصرار و پافشاری ورزد و نباید این مدل خواسته‌های تحت فشار محقق شود و به روالی غیراصولی و غیرقانونی تبدیل شود. وفاق که از آن مکررا نام برده می‌شود جز با افزایش پایگاه اجتماعی وفق تحقق بخشیدن وعده‌ها میسر و قابل تحصیل نیست. 

مردم به اعتدالگرایی پزشکیان و دولت متبوع او رای دادند

این فعال سیاسی ادامه داد: ضروری است هم دولت بر اصول و مواردی که با مردم قول و قرار گذاشته بایستد و هم حامیان دولت و افرادی که تفکر میانه‌روی آقای رییس‌جمهور و دولت چهاردهم را قبول دارند بر عهد اولیه ثابت قدم بمانند. حتی مشارکت مثبت آن عده‌ای که به شکل اعتراضی رای ندادند اما نگران ایران و به دنبال رفع تحریم‌ها هستند هم نیاز است.

هم اکنون مشکل اصلی روابط غیرعادی بانکی همین مبحث FATF است؛ اگر هرچه سریع‌تر حل و فصل شود شرایط اقتصادی کشور به نسبت گذشته دچار تغییر می‌شود. جملگی مسائل اقتصادی داخلی و گرانی‌ها با مسئله سیاست خارجی، تحریم‌ها و FATF در ارتباط مستقیم است و ثبات سیاسی پایدار ایران در گرو حل و فصل این موانع است. 

واعظی تاکید کرد: در صورت همگرایی ملی و عبور از جناح‌گرایی است که آقای رئیس‌جمهور می‌تواند با مشورت کارشناسان برای هر کدام از این موانع راه حل پیدا کند. بنابراین ضروری است اجازه دهند دولت کارش را بدون مانع‌تراشی انجام دهد. اگر قرار بود سیاست‌های مخالفین دولت استمرار یابد مردم به آن‌ها رای می‌دادند. اما مردم به اعتدالگرایی آقای پزشکیان و دولت متبوع او رای دادند تا گره‌های کشور حسب تفکر عقلایی و ملی گشوده شود.

 

آزاده پاوه نژاد
آزاده پاوه نژاد اهل برنامه نویسی، دوستدار کتاب

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋