تنوع طلبی در مردان یکی از بزرگترین خصلتهایی هست که خانومها همیشه از بابتش نگرانن. این خصلت باعث شده تا اغلب خانومها شاکی باشن. تا حالا تو هم متوجه چنین چیزی شدی؟ تنوع طلبی در مردان معمولاً با توجه کردن به خانومهای دیگه عنوان میشه. چنین مردانی توجه زیادی به خانومهای اطرافشون دارن و همین موضوع باعث ناراحتی همسراشون میشه. بیشک همه خانومها با دیدن چنین شرایطی به همسرشون شک میکنن و فکر میکنن که دیگه جذابیتی واسه شوهرشون ندارن. در واقع اولین چیزی که بعد از متوجه شدن تنوع طلبی مردان بعد از ازدواج به ذهن خانومها میرسه، خیانته؛ اما لازمه بدونی که همیشه هم اینطور نیست.
تا زمانی که دلیل تنوع طلبی در مردان مشخص نشه، شک و تردید تو وجود همسراشون میمونه. شک و تردید هم آرامش رو از زندگی میگیره. به طور کلی، تنوع طلبی میتونه دلایل مختلفی داشته باشه. ناگفته نمونه که به وجود اومدن این خصلت میتونه تا حد زیادی به خانواده یا محیط زندگی فرد مربوط باشه. دلایل تنوع طلبی مردان رو میشه به دو دسته اساسی تقسیم کرد: تنوع طلبی به دلیل عوامل درونی و عوامل بیرونی (محیطی). بعضی از دلایل درونی تنوع طلبی تو مردان به شرح زیر هست:
علاوهبر موارد ذکر شده، یه سری از عوامل بیرونی هم میتونن باعث بروز خصلت تنوع طلبی بشن که عبارتند از:
قبل از اینکه نشونههای تنوع طلبی در مردان رو بررسی کنیم، لازمه بدونی که ازدواج سنتی و نبود عشق و علاقه بین زن و شوهرها ممکنه بعد از آسیبهای روحی به هر دو طرف، به طلاق منجر بشه. تنوع طلبی تو مردانی که به اجبار خانوادهش تن به ازدواج داده، بیشتر دیده میشه. ضمن اینکه تاثیر شبکههای اجتماعی تو ایجاد حس تنوع طلبی تو مردان قابل انکار نیست. متاسفانه امروزه فضای مجازی از هر فضای دیگهای مسمومتر به نظر میرسن. عادی سازی روابط خارج از ازدواج، پیدا کردن دوست اجتماعی، رواج پیدا کردن رفتارهای غلط و... همگی باعث ایجاد خصلت تنوع طلبی در مردان میشه، که البته این موضوع در مورد زنان هم صدق میکنه. بررسی نشونههای تنوع طلبی تو مردان میتونه از بروز اتفاقات ناخوشایند و در نهایت طلاق ، جلوگیری کنه. بعضی از رفتارهایی که نشون از تنوع طلبی مرد داره، عبارتند از:
تنوع طلبی همیشه به معنای خیانت نیست و اگه به موقع جلوشو بگیری میتونه متوقف بشه. اولین راهکاری که برای درمان خصلت تنوع طلبی پیشنهاد میشه، حرف زدن هست. باهاش صحبت کن و از احساست وقتی که اون به خانومهای دیگه توجه میکنه بگو. یادت باشه برای حرف زدن یه محیط آروم انتخاب کنی و با صداقت و لحن دوستانه از احساست بهش بگی. اگه متهمش کنی ممکنه گارد بگیره. اگه بعد از حرف زدن تغییری تو رفتارش ندیدی، با تذکر دادن بهش تلنگر بزن. اگه باز هم فایدهای نداشت، بهتره از یه روانشناس کمک بگیری.
پاسخ ها