طرز تهیه میگو بنگ بنگ در سرخ کن بدون روغن
در این مقاله از ، با طرز تهیه میگو بنگ بنگ در سرخ کن بدون روغن آشنا می شوید. میگوی لطیف آبدار که با پوسته پانکو چاشنی پوشانده شده و با سس تند تند پوشیده شده است؟ حالا لطفا در ادامه با ما همراه شوید.
تهیه میگو بنگ بنگ با ایرفرایر به معنای واقعی کلمه همه چیز را دارد. این آسان است، دارای باور نکردنی ترین طعم و بافت است و می تواند به روش های مختلف سرو شود! از مهمانی های کوکتل گرفته تا شام های شب های هفته، این گزینه جدید شماست!
جایگزینی سرخ کردنی چرب با سرخ کن بدون روغن منجر به ترد شدن هوای سبک می شود که ادویه ها را پنهان نمی کند. روکش ترد همچنین میگو را چنان شاداب نگه می دارد که کنتراست در ترکیب آن لذتی خالص می دهد.
من واقعاً عاشق دستور العملی هستم که می تواند همه چیز را انجام دهد! این دستور پخت میگو بنگ بنگ بدون روغن که به عنوان یک پیش غذا عمل می کند را به راحتی می توان به یک غذای اصلی تبدیل کرد. شگفتانگیزترین تاکوها و بستهبندیهای کاهو را درست میکند و بسیار خوشمزه روی بستری از برنج بخارپز سرو میشود. سس بنگ بنگ با همه چیز همراه است!
بنگ بنگ میگو یک پیش غذای محبوب در رستوران های غذاهای دریایی آمریکایی است، به ویژه با زنجیره گریل Bonefish. معمولاً از میگوهای سرخ شده ترد تشکیل شده است که در یک سس خامه ای، شیرین و تند پوشیده شده اند. این سس اغلب شامل سس مایونز، سس فلفلی شیرین تایلندی و سریراچا است که ترکیبی خوش طعم را ایجاد می کند که نام "بنگ بنگ" را به غذا می دهد. برخی از تغییرات ممکن است شامل مواد اضافی مانند سیر، آب لیموترش یا پیازچه باشد. این غذا به دلیل طعم و مزه لذیذش شناخته شده است که آن را در بین علاقه مندان به غذاهای دریایی محبوب می کند.
میگو تازه | 18 تا 20 میگو (500 گرم) |
نشاسته ذرت | 1 قاشق غذاخوری |
* باترمیلک | ½ فنجان |
خرده نان پانکو | ½ فنجان |
پودر پاپریکا | ½ قاشق چایخوری |
پودر سیر | ½ قاشق چایخوری |
نمک کوشر | ¼ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ¼ قاشق چایخوری |
سس مایونز | 2 قاشق غذاخوری |
ماست ساده | 2 قاشق غذاخوری |
سس سریراچا | 2 قاشق غذاخوری |
سس فلفل دلمه ای | 2 قاشق غذاخوری |
رب زنجبیل | 1 قاشق چایخوری |
* می توانید یک سفیده تخم مرغ زده شده را جایگزین ½ فنجان باترمیلک کنید.
میگوها را تمیز کرده و بشویید زمانی که آب آن ها کشیده شد، در یک بشقاب بریزید و روی آن نشاسته ذرت بپاشید. به آرامی مخلوط کنید تا هر دو طرف به خوبی پوشش داده شوند.
مراحل تهیه میگو بنگ بنگ
آرد سوخاری پانکو، پاپریکا، نمک پودر سیر و فلفل را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید.
میگو را در باترمیلک (سفیده تخم مرغ زده شده) آغشته کنید و سپس آن را روی کاسه با مخلوط پانکو قرار دهید. دو طرف میگو را بپوشانید.
سرخ کن بدون روغن را از قبل گرم کنید.
سبد سرخ کن را به آرامی با روغن اسپری کنید. میگوها را در یک لایه بچینید، به صورت دسته ای کار کنید (من می توانم 16 عدد جا بدهم). روی آن روغن اسپری کنید. سرخ کن هوا در دمای 370 درجه فارنهایت به مدت 6 دقیقه (دکمه میگو) قرار بدهید. در صورت نیاز می توانید 3 تا 5 دقیقه دیگر بپزید. می توانید آنها را بچرخانید تا دو طرف آن به خوبی بپزند و سرخ شوند. با باقی مانده میگوها این کار را تکرار کنید.
پخت میگو بنگ بنگ به صورت مرحله ای
تمام مواد سس را با هم مخلوط کنید. روی میگوها بریزید و بلافاصله سرو کنید.
روش درست کردن میگو بنگ بنگ با سس
• اگر نمی توانید باترمیلک را در فروشگاه پیدا کنید یا نمی خواهید یک لیوان کامل بخرید، این نکته را امتحان کنید. به ازای هر 1 فنجان شیر کامل یا 2 درصد، 1 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه یا سرکه سفید مقطر اضافه کنید. بگذارید چند دقیقه بماند تا شیر غلیظ شود و کمی دلمه شود. برای هر دستوری که نیاز به باترمیلک دارد از مقدار مساوی استفاده کنید.
• استفاده از نصف سس مایونز و نصف ماست این سس را سبک تر می کند اما در صورت تمایل می توانید فقط از سس مایونز استفاده کنید و ماست را حذف کنید.
• برای تهیه سس فلفلی شیرین در خانه، می توانید آن را با مخلوط کردن سس سریراچا و عسل درست کنید.
• مدت زمان پخت میگو داخل ایرفرایر بستگی به دستگاه شما دارد می توانید آن را چک کنید و تا زمانی که به صورت کامل بپزد آن را داخل سرخ کن خود قرار بدهید.
گردآوری: بخش آشپزی
پاسخ ها