دنیای آشپزی

دنیای آشپزی

آشپزی و کمی بیشتر...
توسط ۲ نفر دنبال می شود
 ۲ نفر را دنبال می کند

طرز تهیه گلوله های انرژی زا زردآلو، یک میان وعده مغذی

طرز تهیه توپ های انرژی زا زردآلو میان وعده ای مقوی



خواص توپک های زردآلو

طرز تهیه توپ های انرژی زا زردآلو میان وعده ای مقوی

 

در این مقاله از ، با طرز تهیه توپک های انرژی زردآلو آشنا می شوید. توپک های انرژی زردآلو یک میان وعده سالم و خوشمزه هستند که درست کردنشان بسیار آسان است. آنها منبع خوبی از فیبر، پروتئین و چربی های سالم هستند و می توان از آنها برای صبحانه، میان وعده یا حتی دسر استفاده کرد.

توپک های انرژی زردآلو، یک میان وعده ی سالم و خوشمزه هستند که می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. این توپک ها سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر هستند و می توانند به شما انرژی بدهند و تا وعده ی بعدی سیر نگه دارند.

 

طرز تهیه توپک های انرژی زا زردآلو :

 

مواد لازم برای تهیه توپک های انرژی زا زردآلو :

بادام خلال شده بلانچ شده 1/2 پیمانه
زردآلو خشک 1 پیمانه
نارگیل خرد شده 2 قاشق غذاخوری
دانه های سفید چیا 1 قاشق غذاخوری
عسل  1 قاشق غذاخوری
عصاره وانیل خالص 1/2 قاشق چایخوری
هل آسیاب شده   1/8 قاشق چایخوری
نمک کوشر  1/8 قاشق چایخوری 
نارگیل رنده شده برای سرو به مقدار لازم

 

طرز تهیه توپک های زردآلو :

ابتدا در غذاساز، بادام بلانچ شده را خرد کنید تا کاملا خرد شود. سپس زردآلو خشک، نارگیل رنده شده، دانه های چیا، عسل، عصاره وانیل، هل آسیاب شده و نمک کوشر را اضافه کنید، و خوب مخلوط کنید تا کاملا ریز و له شوند.

 

از مخلوط به اندازه ی (حدود 1 قاشق غذاخوری پر) بر دارید و به شکل توپ هایی در آورید. در صورت تمایل در پودر نارگیل بغلتانید. می توانید آن را تا 1 هفته در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.

 

روشی دیگر برای تهیه توپک های زردآلو :

فواید توپک های زردآلو

طرز تهیه میان وعده های انرژی زا

 

این توپک‌های زردآلو جویدنی و بدون پخت، همراه با طعم‌های دلپذیر نارگیل و پرتقال، چنین خوراکی یا میان‌وعده‌ای خوشمزه و در عین حال مغذی را ایجاد می‌کنند و برای همه افراد به خصوص گیاهخواران بسیار مغذی است، بدون گلوتن هستند و به سرعت در یک غذاساز آماده می شوند.

 

مواد لازم :

رنده پوست پرتقال  1 قاشق غذاخوری 
آب پرتقال  2 قاشق غذاخوری 
 زردآلو خشک 1 فنجان 
 آرد بادام  1 و 1/4 پیمانه
 پودر نارگیل خشک شده  1/4 فنجان
 شربت افرا  1 قاشق غذاخوری
 زنجبیل آسیاب شده 1/2 قاشق چایخوری 
 عصاره وانیل  1/2 قاشق چایخوری
نمک دریا یک پنس

 

نحوه درست کردن توپک های زردآلو :

یک سینی کوچک را با کاغذ روغنی بپوشانید. کنار بگذارید.

برا آماده کردن آب پرتقال و رنده پوست پرتقال، یک پرتقال به اندازه ی معمولی بشویید و خشک کنید. با استفاده از رنده، پوست کل پرتقال را رنده کنید، فقط قسمت نارنجی را رنده کنید، قسمت سفیدی باعث تلخ شدن می شود. این مقدار باید حدود 1 قاشق غذاخوری باشد.

 

سپس پرتقال را از وسط نصف کرده و آب آن را در ظرفی بریزید. 2 قاشق غذاخوری آب میوه را اندازه کنید و کنار بگذارید.

 

در این مرحله، زردآلوهای خشک را در غذاساز بریزید آن را روشن کنید تا به قطعات کوچک تبدیل شوند. آنها باید بتوانند بافتی خمیر مانند ایجاد کنند و به هم بچسبند.

سپس در این مرحله، بقیه مواد و آب پرتقال و پوست پرتقال را به غذاساز اضافه کنید. دوباره همه را با هم مخلوط کنید و در صورت نیاز کناره های غذاساز را بتراشید.

 

نکته: زمانی که متوجه شدید که مخلوط به یک توپ بزرگ تبدیل می شود و مواد به خوبی با هم ترکیب و منسجم شدند کافی است.

 

پس از ترکیب شدن، مقدار کمی از مخلوط را با قاشق در دستان خود بریزید و به شکل یک توپ در آورید. در صورت تمایل می توانید آن را داخل پودر نارگیل بغلتانید. با این میزان مواد حدود 12-14 توپک می توانید تهیه کنید. توپک ها را داخل سینی پوشانده شده با کاغذ روغنی قرار بدهید و آن ها را با سینی به مدت یک ساعت داخل فریزر قرار بدهید تا سفت شوند.

 

در پایان آن ها را داخل ظرف در بسته قرار بدهید و در یخچال به مدت یک هفته نگهداری کنید. اگر قصد دارید آن ها را برای مدت طولانی نگهداری کنید می توانید آن ها را با ظروف دربسته در فریزر قرار بدهید. فقط چند دقیقه قبل از غذا آنها را بیرون بیاورید تا زمان نرم شدن داشته باشند.

 

تهیه انواع توپک های زردآلو

مراحل درست کردن توپک های زردآلو

 

فواید تغذیه ای این توپک های پر انرژی :

زردآلو خشک منبع خوبی از فیبر غذایی به همراه ریزمغذی هایی مانند آهن، ویتامین B6، منیزیم، پتاسیم و کلسیم است.

 

پرتقال سرشار از ریزمغذی ها مانند ویتامین C، فولات، پتاسیم، کلسیم و منیزیم است.

آرد بادام  از بادام آسیاب شده تهیه می شود و بنابراین منبعی از چربی های غیراشباع سالم برای قلب، پروتئین گیاهی، فیبر غذایی و ریزمغذی هایی مانند ویتامین E، منیزیم، مس و فسفر است. در مقایسه با آرد معمولی، آرد بادام دارای کربوهیدرات های تصفیه شده کمتری است.

 

نارگیل  همچنین منبع فیبر، چربی های سیرکننده و مواد معدنی مانند منیزیم، سلنیوم، پتاسیم، آهن و روی است.

 

سخن پایانی :

توپک های انرژی زردآلو یک میان وعده سالم و خوشمزه هستند که می توانند به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل مصرف شوند. آنها منبع خوبی از مواد مغذی ضروری هستند و می توانند به شما در احساس سیری و شادابی کمک کنند.

 

گردآوری : بخش آشپزی

 

دنیای آشپزی
دنیای آشپزی آشپزی و کمی بیشتر...

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋