طرز تهیه دسر سارای سارماسی، دسر ترکیه ای خوشمزه
در این مقاله از ، با طرز تهیه دسر سارای سارماسی آشنا می شوید. دسر سارای سارماسی، یکی از دسرهای خوشمزه ی ترکیه ای است که به راحتی و بدون نیاز به فر تهیه می شود. اگر عاشق شیرینی خامه ای و نارگیل هستید به شما آن را پیشنهاد می کنم.
دسر سارای سارماسی، یا ترکی رولز یک خمیر رول شده شیری با خامه فرم گرفته، نارگیل و آجیل خشک است که به راحتی و بدون استفاده از فر تهیه می شود. یک دسر ترکی بسیار خوشمزه برای هر مناسبتی، شما می توانید آن را به راحتی در منزل تهیه کنید و خوردن آن لذت ببرید. پیشنهاد می کنم یک بار آن را تهیه کنید چون عاشق آن می شوید.
پودر نارگیل | دو لیوان |
شیر | 1 لیتر |
شکر | 200 گرم |
آرد قنادی | 120 گرم |
کره | 70 گرم |
وانیل | یک قاشق چایخوری |
خامه قنادی | 500 گرم |
ابتدا کف قالب فر 30*40 سانتیمتری را کره بمالید. و روی آن را با پلاستیک بپوشانید.
سپس روی آن را کاملا با پودر نارگیل بپوشانید. اطمینان حاصل کنید که به طور یکنواخت پخش شده باشد و ضخامت آن یکسان باشد.
مراحل تهیه دسر سارای سارماسی به صورت تصویری
در این مرحله شیر، شکر و اسانس وانیل را با هم مخلوط کنید. سپس آرد را با الک کردن به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
روی حرارت متوسط هم بزنید مراقب باشید که ته نگیرد و نسوزد. زمانی که مواد خامه ای شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کنید.
کره را اضافه کنید و بجوشانید تا سس خامه ای غلیظ شود. آن را بجوشانید تا مانند فرنی غلیظ شود.
سس خامه ای را قبل از ریختن در تابه خنک کنید. وقتی خنک شد سس خامه ای را به آرامی روی نارگیل ها بریزید. مراقب باشید که پودر نارگیل از بین نرود. آن را با کاردک صاف کنید تا قطر آن به طور یکنواخت پخش شود. آن را به مدت یک ساعت در یخچال نگه دارید.
آمورش تصویری تهیه دسر سارای سارماسی
پس از یک ساعت خامه فرم گرفته شیرین (خامه قنادی) را با سرعت زیاد بزنید.
خامه قنادی را به خوبی هم بزنید تا فرم بگیرد
آنقدر هم بزنید تا خیلی سفت شود. خامه فرم گرفته را روی سس خامه ای سرد شده بمالید و آن را با کاردک کاملا صاف و یکدست کنید.
یک لایه نازک از خامه را روی مواد خمیری سرد شده بزنید
به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار بدهید. سپس آن را به برش های افقی و عمودی به اندازه های دلخواه برش بزنید.
مغزها را به قطعات خیلی کوچک خرد کنید. می توانید به تعداد دلخواه از آجیل در نوع دلخواه استفاده کنید. آجیل ها را روی وسط خامه بپاشید.
آن را 1 ساعت در یخچال قرار بدهید و بعد از آن به برش های دلخواه برش بزنید.
به وسیله ی کاردک از جای برش به آرامی آن ها را رول کنید، مراقب باشید پاره نشود. در پایان اگر قسمتی از آن پودر نارگیل ندارد آن ها را داخل پودر نارگیل بغلتانید تا تمام قسمت های رول شما آغشته به پودر نارگیل شود تا دسر شما به جایی نچسبد. در پایان روی آن را با پودر مغزیجات تزیین کنید.
بعد از قرار دادن مغزهای پودر شده آن ها را به آرامی رول کنید
دسر سارای سارماسی شما آماده است.
آن ها را داخل نارگیل بغلتانید و به شکل دلخواه تزیین کنید.
• اگر می خواهید دسرتان خیلی شیرین نشود به شما پیشنهاد می کنیم برای خامه قنادی نصف آن را پنیر ماسکارپونه بزنید و به خوبی با هم، هم بزنید.
• اگر پسته ندارید می توانید با هر مغز دیگری یا مغز تخمه کدو حلوایی خرد شده جایگزین کنید و از خوردن آن لذت ببرید!
• می توانید به مواد خمیری آن مقداری پودر کاکائو و یا هر رنگ خوراکی اضافه کنید.
گردآوری: بخش آشپزی
پاسخ ها