نحوه تهیه چوب شکلات
این میله های شکلاتی را با هر چیزی که دوست دارید می توانید تزئین کنید! درست کردن آنها آسان و سرگرم کننده است و ایده آل برای جمع های دوستانه و جشن های شما است. در این مطلب از شما را با دستور تهیه این میله های خوشمزه و زیبا آشنا می کنیم.
در صورتی که به دنبال یک میان وعده خوشمزه هستید، دستور العمل های ساده و سریعی برای تهیه میله های شکلاتی را برای شما تهیه کرده ایم. با این دستور، نیازی به خرج کردن پول برای خرید آب نبات های بیسکویتی با روکش شکلاتی ندارید.
ابتدا بیسکویت ها را پخته تا ترد شوند، سپس آنها را در شکلات ذوب شده فرو می بریم. نتیجه این است که یک بیسکوییت ترد با روکش شکلاتی غنی و آماده برای خوردن در هر زمان و مکان بوجود میآید. این خوراکی بسیار مناسب برای افرادی است که به دنبال یک تنقلات شیرین هستند، همچنین میتوان آنها را به عنوان میان وعده یا تنقلات فیلم استفاده کرد. همچنین میتوانید آنها را به عنوان هدیه به دوستان و خانواده تقدیم کنید یا در جعبه غذای بچه ها برای تنقلات و یا برای جشن ها و میهمانی ها آماده کرد.
بیسکویت با روکش شکلاتی
کره بدون نمک | 113 گرم (½ فنجان) |
پودر قند | 85 گرم (¾ فنجان) |
تخم مرغ | 1 عدد |
عصاره وانیل | ½ قاشق چایخوری |
آرد کیک | 300 گرم (2⅓ فنجان) |
آرد بادام | 30 گرم (¼ فنجان) |
نمک | 1 پیمانه |
شکلات سفید | 200 گرم |
شکلات تلخ | 200 گرم |
تاپینگ های مختلف (اسمارتیز، آبنبات ، ژله لوبیا وترافل های رنگی) | به میزان لازم |
1. کره و شکر را با هم خوب مخلوط کنید.
2. تخم مرغ را به آرامی هم بزنید سپس آن را به تدریج به همراه وانیل به مخلوط کره اضافه کنید. بعد از هر افزودن فقط تا زمانی که ترکیب شود مخلوط کنید.
3. آرد را الک کنید. آرد بادام و نمک را اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا به صورت خمیر درآید.
4. خمیر را بین دو ورق پلاستیک یا کاغذ روغنی قرار دهید. به شکل مستطیل نازک (با ضخامت حدود 7 میلی متر) رول کنید. اندازه کلی 24×30 سانتی متر است. به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که سفت شود، فریز کنید.
برش خمیر برای چوبهای شکلاتی
5. خمیر را با اندازه هایی که برای هر چوب کوکی می خواهید علامت بزنید. من هر کدام را به اندازه 12×1 سانتی متر برش دادم. آنها را در سینی فری که با کاغذ روغنی پوشانده اید، منتقل کنید.
6. در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه سانتیگراد (320 درجه فارنهایت) به مدت 20 دقیقه بپزید. بگذارید روی توری سیمی کاملا خنک شود.
7. شکلات سفید و شکلات تلخ را جداگانه با قرار دادن هر کدام در کاسه خود ذوب کنید. هر کاسه را روی یک قابلمه آب در حال جوش قرار دهید. به آرامی حرارت دهید تا شکلات ذوب شود.
8. هر چوب کوکی را با فرو بردن آن در شکلات ذوب شده بپوشانید. ته کوکی را در امتداد قسمت داخلی لبه های کاسه بکشید تا شکلات اضافی گرفته شود. روی کاغذ روغنی قرار دهید و رویه را قبل از اینکه شکلات ببندد تزیین کنید.
چوب های شکلاتی با شکلات تلخ
آرد شیرینی | 1 فنجان |
بیکینگ پودر | 1/2 قاشق چایخوری |
نمک | 1/4 قاشق چایخوری |
کره بدون نمک (در دمای اتاق مانده) | 1/2 فنجان |
شکر دانه ریز | 1/2 فنجان |
تخم مرغ بزرگ | 1 عدد |
عصاره وانیل | 1 قاشق چایخوری |
شکلات چیپسی نیمه شیرین | 1/2 فنجان |
خامه غلیظ | 1/4 فنجان |
1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
2. در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
3. در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را با همزن بزنید تا سبک و پفکی شود.
4. تخم مرغ و عصاره وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
5. مخلوط آرد را کم کم به مخلوط کره اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
6.خمیر را به شکل میله های کوچک به طول حدود 2 اینچ و قطر 1/2 اینچ در آورید. میله ها را روی ورقه پخت آماده شده قرار دهید و حدود 1 اینچ فاصله بین آنها بگذارید.
خمیرها را روی سینی فر قرار دهید
7. به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزید.
8. در حالی که چوب های شکلات در حال پخت هستند، چیپس های شکلات و خامه غلیظ را در یک ظرفی که روی آبجوش قرار دارد یا در مایکروویو ذوب کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
9. پس از آماده شدن بیسکویت ها، آنها را از فر خارج کرده و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه روی سینی فر خنک شوند.
10. هر چوب را در مخلوط شکلات ذوب شده فرو کنید و آن را به طور یکنواخت بپوشانید. چوب های روکش شده را روی توری سیمی قرار دهید و روی آنها را با مواد دلخواه تزیین کنید در یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود.
میله های بیسکویت را در شکلات فرو کنید
11. پس از سفت شدن شکلات، میله های شکلاتی آماده سرو هستند. می توانید آنها را در ظرف دربسته در دمای خنک نگهداری کنید.
از چوب های شکلات خانگی خوشمزه خود لذت ببرید!
- اگر ترکیب شکلات و نعناع را دوست دارید ، عصاره نعناع را به خمیر یا شکلات خود اضافه کنید و شکلات های آغشته شده را با آب نباتی نعناعی تزیین کنید.
- می توانید قبل از قرار دادن در یخچال، می توانید روس میله هایی که با شکلات آغشته شده مغزهای خرد شده بپاشید.
- میزان شیرینی چوب های شکلاتی را با استفاده از شکلات تغییر دهید. برای شیرینی بیشتر، از شکلات سفید استفاده کنید و اگر می خواهید کمتر شیرین شود ، از شکلات تلخ استفاده کنید.
- با استفاده از آرد بدون گلوتن چوب های شکلاتی بدون گلوتن درست کنید.
- چوب های شکلات را در ظرف دربسته (در دمای اتاق) تا 2 هفته نگهداری کنید. اگر محل زندگی شما گرم است، بهتر است آنها را در یخچال نگهداری کنید.
تزیین چوب شکلات با ترافل
گردآوری:بخش تغذیه و آشپزی
پاسخ ها