وایتپیپر ها اغلب به عنوان اسناد فروش و بازاریابی برای ترغیب مشتریان بالقوه و کسب اطلاعات بیشتر یا خرید یک محصول، خدمات، فناوری یا روش خاص نوشته می شوند. وایتپیپر ها طراحی شده اند تا به عنوان یک ابزار بازاریابی قبل از فروش استفاده شوند، و نه به عنوان یک کتابچه راهنمای کاربر یا سایر اسناد فنی که برای ارائه پشتیبانی از کاربر پس از خرید ایجاد شده است. وایت پیپر (whitepaper) یا به اصطلاح «کاغذ سفید» یک سند اطلاعاتی است که معمولاً توسط یک شرکت یا سازمان غیرانتفاعی برای تبلیغ یا برجسته کردن ویژگیهای یک محصول یا خدماتی که ارائه میدهد، یا قصد ارائه آن را دارد صادر میشود. همچنین وایتپیپر به عنوان روشی برای ارائه سیاست ها و قوانین دولت و سنجش واکنش عمومی استفاده می شود.
بسیاری از وایتپیپر ها برای اهداف بازاریابی بین کسب و کار (B2B) طراحی شده اند، مثلا مابین یک تولید کننده و یک عمده فروش، یا بین یک عمده فروش و یک خرده فروش. وایتپیپر برای اطلاع رسانی و متقاعد کردن شرکت دیگر استفاده می شود که یک پیشنهاد خاص، مثل یک محصول یا فناوری، برای حل یک مشکل تجاری خاص یا پرداختن به یک چالش خاص است.
پسزمینهها : ویژگیهای فنی یک پیشنهاد خاص را توضیح میدهند.
لیست های شماره گذاری شده : نکاتی را در مورد یک پیشنهاد برجسته می کند.
راه حل : راه حل بهبود یافته ای را برای یک تجارت یا چالش فنی رایج معرفی می کند.
وایتپیپر با سایر موارد بازاریابی مثل بروشورها متفاوت است. بروشورها و سایر موارد ممکن است پر زرق و برق باشند و شامل موارد فروش آشکار باشند، اما یک وایتپیپر برای ارائه شواهد متقاعدکننده و واقعی مبنی بر اینکه یک پیشنهاد خاص روشی برتر برای نزدیک شدن یا حل یک مشکل یا چالش است ارائه می کند. به طور کلی، وایتپیپر ها حداقل ۲۵۰۰ کلمه طول دارند و به سبک آکادمیک تری نوشته می شوند.
همه این اسناد که به صورت عمومی در وب سایت مایکروسافت در دسترس هستند، بر جنبه هایی از مجموعه خدمات ابری Microsoft Azure تمرکز دارند. برخلاف بروشورها، وایتپیپر سطح فروش واضحی ندارد. در عوض، آنها موضوعات مرتبطی مانند امنیت ابری، ابرهای ترکیبی و مزایای اقتصادی استفاده از رایانش ابری را بررسی میکنند.از طریق خواندن این وایتپیپر ها، مشتریان بالقوه می توانند منطق استفاده از Azure را در زمینه اکوسیستم محاسبات ابری بزرگتر درک کنند.
ارزهای دیجیتال به انتشار وایتپیپر بسیار معروف هستند. در خلال شور و شوق ارزهای دیجیتال در دهه ۲۰۱۰، شرکتهای ارزهای دیجیتال و عرضههای اولیه کوین (ICO) مکرراً وایتپیپر منتشر میکردند تا کاربران و «سرمایهگذاران» را به پروژههای خود جلب کنند. بسیاری از این پروژهها یا ناقص یا تقلبی بودند، هرچند استثناهایی هم وجود داشت. بیت کوین چند ماه پس از انتشار وایت پیپر معروف خود توسط ساتوشی ناکاموتو به صورت آنلاین در اکتبر ۲۰۰۸ راهاندازی شد.
منبع : وایت پیپر – تعریف ساده Whitepaper
پاسخ ها