دقت کردهاید که اکثر ما وعده صبحانه را فقط با نان و پنیر میشناسیم؟ بهتر است کمی تنوع به وعده صبحانه خود بدهیم. لازم است که همه ما در وعده صبحانه، غذایی سیر کننده و مقوی مصرف کنیم تا توان شروع یک روز کاری و پر مشغله را داشته باشیم. شاید به خاطر خواص ارده و شیره هم که شده، بهتر است این محصول را در برنامه غذایی خود قرار دهیم. این محصول، به عنوان یک بمب انرژی واقعی برای صبحانه یا میان وعده، نیروی شما را تأمین میکند. اگر تنها یکبار در وعده صبحانه این محصول را مصرف کنید، خرید ارده و شیره را حتما به لیست خرید مواد غذایی تان اضافه خواهید کرد. علت خرید ارده و شیره تقویت کننده حافظه درمان کننده کم خونی و سردردهای ناشی از آن درمان آرتروز جوان کننده و کلاژن سازی پوست مناسب برای رشد افزایش دهنده پلاکت خون درمان دردهای استخوانی برطرف کننده خواب رفتگی اندامها برطرف کننده افسردگی به اردهای که رسوب نمیکند شک کنید! امکان ندارد که کنجد خالص و طبیعی باشد ولی ارده بدست آمده از آن رسوب نکند. در واقع این از ویژگیهای یک ارده با کیفیت است. اما این نکته را مد نظر داشته باشید که رسوبات ارده نباید سفت باشد. رسوبی که از املاح ارده طبیعی باشد، کاملا نرم است و قبل از هر بار مصرف، با همزدن یکدست میشود. در حالی که اگر اردهای رسوبات سفت داشت، بدین معناست که از کنجد نامرغوبی تهیه شده یا مواد نگهدارنده دارد و یا تاریخ مصرف آن گذشته است. نحوه صحیح مصرف پس از خرید ارده و شیره شاید شما هم از آن دسته افرادی باشید که بلافاصله پس از مخلوط ارده با شیره آن را مصرف میکنید و همیشه از اینکه چرا ارده شما طعم شیره را به خود نمیگیرد، شکایت میکنید. روش صحیح تهیه این محصول این است که به ازای هر دو پیمانه شیره، یک پیمانه ارده بریزید. البته اگر با شیرینی زیاد میانه خوبی ندارید، میتوانید نسبت ارده و شیره را تغییر دهید. نکته مهم این است که ارده را با شیره، زیاد هم نزنید تا روغن پس ندهد. نکته مهم دیگر درباره تهیه ارده همراه شیره این است که بلافاصله پس از ترکیب آن را مصرف نکنید. این فرآورده معمولا یک ساعت پس از این که این دو ماده باهم مخلوط شده و رگههایی از هر دو در ظرف ایجاد شود، آماده مصرف است. شرایط نگهداری پس از خرید ارده و شیره میزان مصرف ارده و شیره به طبع افراد بستگی دارد و مصرف بیش از حد آن به خصوص به افراد گرم مزاج به هیچ عنوان توصیه نمی شود. قبل از مصرف فرآورده های ارده مثل حلوا ارده از نداشتن حساسیت به کنجد یا ارده اطمینان حاصل کنید. ارده به دلیل داشتن روغن کنجد باید در مکان خشک و خنک و به دور از تابش مستقیم آفتاب نگهداری شود. ارده و شیره را می توان داخل کابینت یا کشوی آشپزخانه قرار داد و در صورتی که دمای محیط بسیار گرم باشد، آن را داخل یخچال بگذارید. خرید فرآورده های ارده و شیره شیره انگور سفید: این شیره در واقع از شیره انگور سیاه تهیه می شود و نوع غلیظ شده ی آن به حساب می آید. حلوا ارده شیره خرمایی: فرآیند تهیه حلوا ارده بسیار شبیه به ارده وشیره است، با این حال ظاهری سفت تر داشته و طعم آن شیرین تر است. این حلوا ارده نیزهمان کنجد آسیاب شده است که حاوی شیره خرما می باشد. اما برای سفت تر شدن آن شیره گیاهی به نام چوبک را به آن می افزایند تا از حالت مایع بودن خارج شود. ارده شوشتر و ارده اردکان: ارده شوشتر و اردکان هر دو خوش طعم و کاملا طبیعی هستند. ارده شوشتر و اردکان از کنجد پوست کنده تهیه شده و مواد افزودنی و نگهدارنده ندارد. ارده اردکان کمی رقیق است و لطافت بافت در ارده اردکان بیشتر از ارده شوشتر است، اما ارده شوشتر کمی تیرهتر از ارده اردکان است. اگر دوست دارید ارده کمی گس یا تلخ باشد حتما ارده شوشتر را انتخاب کنید. چهار شیره: ارده در کنار چهار شیره دو مکمل انرژیزای جدا نشدنی هستند. از راههای بی نظیر درمان کم خونی، مصرف چهار شیره در وعده صبحانه است. چهار شیره رزسا از مخلوط شیره خرما، توت، انجیر و انگور تهیه میشود. خرید ارده و شیره از فروشگاه اینترنتی رزسا برای خرید ارده (https://rozesashop.com/tahini-and-syrup/) و شیره مرغوب حتما به سراغ فروشگاهها یا کارگاههای معتبر تولیدکننده این محصول بروید؛ چرا که استفاده از کنجد نامرغوب و بی کیفیت، خواص ارده و شیره را از بین میبرد. برای شناخت ارده با کیفیت؛ تنها به رنگ یا غلظت آن بسنده نکنید، چرا که ارده هر منطقه بسته به نوع تهیه آن ظاهر متفاوتی دارد. ما در فروشگاه اینترنتی رزسا انواع فرآوردههای ارده و شیره مانند چهارشیره، ارده اردکان، ارده شوشتر، شیره انگور سفید و حلوا ارده شیره خرمایی را برای شما فراهم کردهایم.
پاسخ ها