امین ندافی

امین ندافی

کارشناس فروش و پشتیبانی بلیط هواپیما در مشهد

چطوری به وب سایت فروش بلیط هواپیما اعتماد کنیم؟

بازار خرید و فروش اینترنتی بلیط هواپیما و خدمات مسافرتی این روزها به یکی از داغ ترین و پربحث بازارها در ایران تبدیل شده است. شروع رونق این مارکت نیز همانند سایرین از بعد از شیوع ویروس کرونا بوده است که افراد زیادی را به سمت خرید های اینترنتی و آسان تر از وب سایت ها تشویق کرد. اما با این وجود باز هم برخی از افراد برای خرید اینترنتی بلیط هواپیما تردید دارند و ترجیح می دهند با مراجعه حضوری به آژانس ها و دفاتر هواپیمایی بلیط خود را خریداری کنند. اگر شما هم نمیدانید چگونه باید به یک وب سایت فروش بلیط هواپیما اعتماد کنید، حتما تا انتهای مقاله را مطالعه کنید.

فاکتورهای انتخاب سایت خرید بلیط هواپیما

قطعا همه مسافران تمایل دارند از بهترین سایت ها برای خرید بلیط هواپیما که کاربری آسان داشته باشد و قیمت های ارزانی نیز ارائه دهد، خرید کنند. اما گاهی دیده می شود که بعضی از وب سایت ها علی رغم نرخ های ارزان قیمتی که ارائه می دهند، اما کلاهبردار از آب درمی آیند و بعد از دریافت وجه از مسافر، بلیطی صادر نمی کنند! بنابراین مهم است که برای اطمینان از معتبربودن سایت فروش بلیط، حتما چند فاکتور را بررسی کنید که عبارتند از:

1- مجوز رسمی از سازمان هواپیمایی کشوری

هر مرکز فروش بلیط چه حضوری باشد و چه اینترنتی، برای شروع فعالیت نیاز به کسب مجوز از سازمان هواپیمایی کشوری دارد. این مجوز در قسمت پایین هر وب سایت درج می شود و به شما این امکان را می دهد تا در صورت بروز مشکل و نارضایتی بتوانید شکایت خود را پیگیری کنید.

2- مجوز رسمی از سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری

یکی دیگر ارگان هایی که مسئولیت صدور مجوز و نظارت بر فعالیت های آژانس های هواپیمایی و وب سایت های فروش بلیط هواپیما را دارد، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است. بنابراین مسافرانی که می پرسند چطوری به وب سایت فروش بلیط اعتماد کنیم؟ می بایست حتما مطمئن شوند که وب سایت این مجوز را اخذ نموده باشد.

3- داشتن نماد اعتماد الکترونیکی (ای نماد)

ای نماد، اولین مجوز کسب و کار اینترنتی در ایران می باشد که به تمامی وب سایت هایی که خرید فروش کالا یا خدمات را انجام می دهند پس از احراز هویت های لازم، مجوز اعطا می کند. این مجوز نیز که مانند سایرین در قسمت پایین هر وب سایت درج می شود، به شما این امکان را می دهد تا تمام جزئیات وب سایت خرید بلیط از قبیل صاحب امتیاز، سال شروع فعالیت، سال کسب مجوز و ... را بررسی کنید. یکی دیگر از مزایای این نماد، امکان اعلام نارضایتی و شکایت از وب سایت بصورت آنلاین است که به کاربران بعدی سایت اجازه می دهد تا با ورود به صفحه ای نماد سایت، تمام شکایات کاربران قبلی را بصورت انلاین مشاهده کنند.

4- سرعت پاسخگویی و رسیدگی به شکایات

بعضی اوقات مشاهده می شود که یک وب سایت، تمامی مجوزهای لازم برای فعالیت را اخذ نموده است اما متاسفانه در شرایط خاص، خدمات پشتیبانی ضعیفی ارائه می دهد. مثلا، صدور اشتباهی بلیط هواپیما در خرید های آنلاین یکی از اتفاقات محتمل الوقوع است و مسافر برای پیگیری و رفع مشکل که با پشتیبانی وب سایت تماس می گیرد، مدت زمان طولانی پشت خط معطل می شود. پس از ارتباط با کارشناس پشتیبانی نیز پاسخ قطعی و درستی دریافت نمی کند که خود سبب نارضایتی و شکایت می شود. درست است که قانون در چنین شرایطی امکان پیگیری شکایت را به مسافر می دهد و حتما وب سایت را جریمه خواهد کرد، اما این اتفاقات می تواند خاطره تلخی از رزرو اینترنتی خدمات مسافرتی برای مسافر به جا بگذارد. بنابراین قبل از رزرو بلیط توصیه می کنیم با شماره پشتیبانی تماس بگیرید و نحوه پاسخگویی آن ها را مورد سنجش قرار دهید.

بهترین وب سایت های مورد اعتماد خرید بلیط هواپیما

هر چند که ارائه لیستی از بهترین وب سایت ها در طول زمان ممکن است با تغییرات زیادی همراه باشد؛ اما خوشبختانه سالیان طولانی است که در ایران چندین شرکت بصورت حرفه ای با ارائه کاملترین خدمات فعالیت می کنند و میلیون مسافر از سرتاسر جهان سالیانه به آن ها اعتماد دارند. اخیرا مجله اینترنتی مدیر وب، لیست کاملی از 10 سایت برتر خرید بلیط هواپیما، قطار و اتوبوس با مزایا و معایب هر کدام را منتشر کرده است که عبارتند از:
1- وب سایت علی بابا
2- وب سایت رسپینا
3- وب سایت الی گشت
4- وب سایت اسنپ تریپ
5- وب سایت مستر بلیط
6- وب سایت قاصدک 24
7- وب سایت فلایتیو
8- وب سایت سامتیک
9- وب سایت سفرمی
10- تی چارتر
11- وب سایت تریپ

آیا وب سایت های خرید بلیط هواپیما خارجی مورد اعتماد هستند؟

علاوه بر داخل کشور، وب سایت های خارجی زیاد دیگری هستند که در سطح جهانی مارکت خرید اینترنتی بلیط هواپیما و خدمات مسافرتی را ارائه می دهند. مسافرانی که قصد رزرو پروازهای بین المللی را دارند همیشه این سوال را می پرسند که آیا می توان به این وب سایت ها اعتماد کرد یا خیر؟ در پاسخ به این سوال چند فاکتور را مدنظر داشته باشید:
اول اینکه اگر از داخل کشور بخواهید خرید را انجام دهید، با توجه به بعضی محدودیت های بانکی برای پرداخت احتمالا با مشکل مواجه گردید. از طرف دیگر، اگر بعد از رزرو بلیط با مشکلی مواجه گردید، برای برقراری ارتباط با تیم پشتیبانی وب سایت کار مشکلی پیش رو دارید و می بایست کارت های اعتباری تلفن خریداری کنید. از طرف دیگر، بعضی سرویس های معروف و شناخته شده خرید بلیط مثل اکسپدیا و گوگل فلایتز در ایران غیرفعال هستند. بنابراین توصیه می کنیم برای خرید بلیط از سایت های داخلی استفاده کنید. تمامی وب سایت های نامبرده شده در این مقاله، امکان رزرو پروازهای بین المللی از هر مبدا و به هر مقصد در جهان را دارا می باشند و حتی به مسافر امکان پرداخت وجه بلیط بصورت ریالی از طریق کارت های شتاب را می دهند. برقراری ارتباط با تیم پشتیبانی ان ها نیز کار مشکل و پیچیده ای نیست و براحتی در هر ساعت از شبانه روز ممکن است.

بالاخره به کدام وب سایت های خرید بلیط هواپیما اعتماد کنیم؟

با تمام موارد گفته شده، توصیه می کنیم حتما قبل از خرید بلیط، از دوستان و آشنایان در اطراف خود پرس و جو کنید تا اگر تجربه ای از خرید اینترنتی بلیط هواپیما دارند با شما در میان بگذارند. اگر شما تجربه ای دارید، دعوت می کنیم برای بهبود محتوای این مقاله و راهنمایی سایر هم وطنان در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید.

امین ندافی
امین ندافی کارشناس فروش و پشتیبانی بلیط هواپیما در مشهد

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋