alir.eza.khan136.971

alir.eza.khan136.971

قیمت فیلتر پرس

دستگاه فیلتر پرس به منظور جداسازی مایع و جامدات از یکدیگر تحت فشار زیاد طراحی و تولید شده است. این دستگاه در مقیاس های صنعتی و نیمه صنعتی تولید می شود که توانایی و کارکرد هر کدام متفاوت می باشد. دستگاه فیلتر پرس شامل بخش های مختلفی مانند پمپ، فیتینگ، الکتروموتور، پمپ هیدرولیک، جک هیدورلیک، کنترل پنل، تابلو برق، پارچه فیلتراسیون و صفحات متحرک می باشد که توانایی جداسازی جامدات دوغاب های صنعتی را دارد. مواد جامد جداسازی شده از این دوغاب های صنعتی به شکل کیک اسفنجی از دستگاه خارج شده و در صنایع مرتبط مورد استفاده قرار می گیرند.

فیلترهای موجود در ساختار دستگاه فیلتر فشاری، در هنگام اعمال فشار از سمت جک هیدرولیکی یا از دست اپراتور، عملیات جداسازی مواد جامد از مایع را انجام می دهد. طبیعتا دستگاه هایی که از جک هیدرولیکی استفاده می کنند، به دلیل اعمال فشار بیشتر بازدهی بالاتری دارند. جک های هیدورلیک با در نظر گرفتن اندازه پارچه های فیلتر و همچنین ابعاد دستگاه، اندازه و توان های مختلفی دارند.

عوامل موثر بر قیمت فیلتر پرس

  • ابعاد و ظرفیت: تعداد صفحات، اندازه صفحات و در نتیجه ظرفیت دستگاه، تاثیر مستقیم بر قیمت فیلتر پرس دارد. دستگاه‌های با ظرفیت بالاتر معمولاً گران‌تر هستند.
  • جنس صفحات: صفحات فیلتر پرس می‌توانند از مواد مختلفی مانند پلی پروپیلن، چدن و فولاد ضد زنگ ساخته شوند. جنس صفحه به نوع سیالی که باید فیلتر شود و شرایط عملیاتی بستگی دارد و بر قیمت تاثیر می‌گذارد.
  • نوع جک: جک‌های هیدرولیک، مکانیکی یا پنوماتیک در فیلتر پرس‌ها استفاده می‌شوند. نوع جک، قدرت آن و سیستم کنترل مرتبط با آن بر قیمت نهایی تاثیرگذار است.
  • سیستم کنترل: سیستم‌های کنترل دستی، نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک وجود دارند. سیستم‌های اتوماتیک پیچیده‌تر و گران‌تر هستند.
  • مواد ساختمانی: جنس بدنه، لوله‌ها و اتصالات دستگاه نیز بر قیمت تاثیرگذار است.
  • پارچه‌های فیلتر: جنس و کیفیت پارچه‌های فیلتر که روی صفحات قرار می‌گیرند، نقش مهمی در کارایی دستگاه و قیمت آن دارد.
  • امکانات اضافی: امکاناتی مانند سیستم شستشوی خودکار، سیستم خشک‌کن کیک، سیستم کنترل PLC و سنسورها، بر قیمت نهایی افزوده می‌شوند.
  • برند و کشور سازنده: برندهای معتبر و دستگاه‌های تولید شده در کشورهای صنعتی معمولاً قیمت بالاتری دارند.

تاریخچه فیلتر پرس

اولین نوع از فیلتر پرس در بریتانیا در سال ۱۸۵۳ اختراع شد، و برای به دست آوردن روغن دانه ها به وسیله فشار مورد استفاده قرار گرفت. با این حال، بسیاری از معایب در ارتباط با آنها، از جمله نیاز به نیروی کار زیاد و عدم توانایی کارکرد بصورت مداوم وجود داشت. تحولات عمده در فن آوری فیلتر پرس در اواسط قرن 20 آغاز شد. در سال 1959، شرکت های K. Kurita و S. Suwa موفق به ساخت اولین فیلتر پرس افقی اتوماتیک برای بهبود راندمان حذف کیک و جذب رطوبت شدند. نه سال بعد، شرکت کوریتا شروع به توسعه دیافراگم های انعطاف پذیر برای کاهش رطوبت در کیک کرد.

این دستگاه قادر بود چرخه فیلتراسیون اعم از فشرده سازی کیک، تخلیه کیک و شستشوی پارچه را بصورت اتوماتیک انجام دهد. که منجر به افزایش فرصت ها برای کاربرد فیلتر پرس درصنایع مختلف شد.

انواع فیلتر پرس از لحاظ نوع صفحه

دستگاه های فیلتر پرس در یک دسته بندی کلی به دو دسته اصلی ۱- چمبر ۲- ممبران تقسیم می شود .تفاوت اصلی آن ها در نوع صفحات و نحوه فشرده سازی مواد در آن هاست. دستگاه های چمبر که به آن فیلترپرس های حجم ثابت نیز می گویند، متداول ترین مدل این فیلترها در بازار می باشند. این دسته از فیلتر پرس ها در صنایع غذایی، دارویی و همچنین کارخانه های تولید کننده قند کاربرد گسترده ای دارد. در روش چمبر، آبگیری از سیال در ایده آل ترین حالت تا حدود ۶۰% انجام می گیرد.

فیلتر پرس های ممبران یا فیلترهای حجم متغیر، به دلیل اعمال فشار هوا یا آب از داخل و ایجاد فشار مضاعف، دارای توان و قدرت خشک کنندگی بیشتری نسبت به نوع چمبر می باشد. به همین خاطر از آن ها در معادن و صنایع آب و فاضلاب جهت آبگیری و تصفیه آب در مقیاس های بالا استفاده می گردد. در روش ممبران، آبگیری از سیال در ایده آلترین حالت تا حدود ۹۰% انجام می گیرد.

انواع فیلتر فشاری

فیلتر فشاری یا پرسی را بر اساس فاکتورهای مختلف می توان تقسیم بندی کرد که هر یک دارای ویژگی هی خاصی هستند. به عنوان مثال، این گروه از سیستم های تصفیه فاضلاب را می توان با توجه به نیروی مورد نیاز جهت فشرده سازی صفحات در دو گروه دستی و هیدورلیکی قرار داد.

فیلتر فشاری دستی

در نوع دستی فشرده سازی صفحات توسط اپراتور صورت می گیرد که البته این نوع فیلتر پرس دارای سایز و ابعاد کوچکی می باشد و در محیط های صنعتی و بزرگ کاربرد ندارد.

فیلتر پرس اتوماتیک

این نوع فیلتر پرس بیشتر در محیط های بزرگ و معادن کاربرد داشته و مهم ترین ویژگی آن، تخلیه کیک ها به صورت خودکار می باشد. این نوع فیلتر فشاری سرعت کار را تا حد زیادی افزایش داده و به دلیل عدم نیاز به اپراتور انسانی برای تخلیه کیک ها از نظر اقتصادی مقرون به صرفه خواهد بود.

فیلتر پرس هیدورلیکی

در طراحی و ساخت فیلتر پرس هیدرولیکی از جک های هیدرولیکی با قدرت و اندازه های مختلف استفاده می گردد که پس از قرار گرفتن فاضلاب در دستگاه، به صفحات فشار وارد کرده و آنها را فشرده می کند. در نهایت و پس از اتمام جداسازی جامد از مایع، مجدد صفحات در حالت قبل قرار گرفته و از هم فاصله میگیرند. فیلتر پرس هیدرولیکی در محیط های صنعتی و بزرگ کاربرد زیادی دارند و با کاهش خطای انسانی بازدهی دستگاه را افزایش می دهند.

فیلترپرس در کدام صنایع کاربرد دارد

  • پالایش و پتروشیمی
  • صنایع غذایی
  • صنایع دارویی
  • صنایع معدنی و شیمیایی
  • کارخانه های شربت سازی
  • سیستم های تصفیه خون
  • آب و فاضلاب
  • صنایع شیمیایی

طرز کار دستگاه فیلتر پرس

فیلتر پرس جایگاه بسیار مهمی در صنایع مختلف دارد و جهت جدا سازی ذرات جامد از مایع در محلول های سوسپانسیون در فرآیندهای مختلف صنعتی بکار می رود ؛ از فیلتر پرس می توان در طول فرآیند یا در پایان تصفیه فاضلاب استفاده کرد. در هر صورت فیلتر پرس باعث جداسازی مطلوب مایع و جامد می شود .فیلترپرس در فرایندهای ناپیوسته‌ای استفاده می‌شود که در آنها عملیات می‌بایست متوقف شده تا کیک فیلتری قبل از آغاز سیکل بعد تخلیه گردد .فیلتراسیون فیلتر پرس تصفیه فاضلاب بر اساس یک چرخه متناوب به شرح ذیل ساخته شده است:

بسته شدن: مکانیسم عملکرد بدین صورت است که  تنگ شدن دستگاه و گسیل فشار فیلتراسیون . به صفحات فیلتر پرس  با استفاده از یک سیلندر هیدرولیکی انجام میگیرد.

تصفیه:  مایع توسط یک پمپ با فشار متناسب با پروژه (از نوع گریز از مرکز یا غشاء) رسانده میشود و اتاقکها پر می شود؛ بخش مایع به نام “فیلتر شونده” از طریق پارچه های فیلتر که روی صفحات را پوشش داده گذرانده میشود و ذرات جامد در شیارهای صفحه به شکل قالب لجن باقی می ماند. مایع فیلتر شونده سپس از طریق کانال های صفحه و یا زهکشی های آن خارج می شود. و قالب تشکیل شده از ذرات جامد فیلتر شده از زیر فیلتر پرس خارج میشود.

باز کردن: پس از اینکه کیک تشکیل گردید ورود سیال قطع شده و یک ردیاب برای کنترل فیلتراسیون فعال می شود و به سیلندر دستور می دهد تا سر متحرک را به عقب برگرداند و به این صورت اولین قالب لجن تشکیل شده را آزاد می کند و مواد جامد تخلیه می‌گردد.

جابجایی صفحه: انتهای سر متحرک به سمت عقب حرکت می کند و نقطه ابتدایی دستگاه جابجا کننده صفحه را فعال میکند که به صورت متوالی قالبهای لجن را از شیارهای خود آزاد می کند. صفحات به وسیله جک هیدرولیک بسته شده و سیکل بعدی تکرار می‌شود.

قیمت فیلتر پرس

قیمت فیلتر پرس مانند سایر تجهیزات حوزه تصفیه آب و فاضلاب با توجه به فاکتورهای مختلفی تعیین می گردد. از جمله این موارد می توان به اندازه و ابعاد دستگاه، تعداد صفحات، نوع و مدل دستگاه (ممبران، چمبر، دستی یا هیدرولیک)، جنس به کار رفته در ساخت قطعات مختلف و.. می توان اشاره کرد.

alir.eza.khan136.971
alir.eza.khan136.971

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋