ahmad.heydari5280

ahmad.heydari5280

 ۱ نفر را دنبال می کند

راهنمای خرید بهترین تلویزیون برای حرفه ای ها

 

با پیشرفت روزافزون علم خرید تلویزیون بسیار سخت تر از گذشته شده است زیرا قابلیت های تلویزیون ها بسیار زیاد شده است و مدل های مختلف با سازهای متنوع خریداران را گیج می کند. طیف گسترده ای از خریداران تنها با توجه به قیمت، به سراغ یک سایز خاص رفته و بدون توجه به قابلیت هایش آن را خریداری می کنند. طیفی دیگر به برچسب کنار تلویزیون توجه کرده و هرکدام قابلیت های بیشتری داشت را به خانه می برند. بعضی دیگر فقط به خاطر تعصب روی برندی خاص به بازار رفته و بدون توجه به کیفیت برندهای دیگر، آن تلویزیون را می خرند.
مادر این مطلب کاری به این طیف ها نداریم و هدفمان کسانی است که می خواهند حرفه ای خرید کنند. می خواهند با توجه به کیفیت تصویر و قابلیت های مفید و کاربردی، بهترین مدل را خریداری کنند. ممکن است فکر کنید هرچقدر پول بدهید آش می خورید. ولی اینجا همان جایی است که شرکت های تولیدکننده از اعتماد شما سوءاستفاده کرده و با امکاناتی بعضا اضافی، جیب شما را خالی می کنند. پس بهتر است حواستان را جمع کنید و با خواندن این مطلب با کمترین هزینه به آنچه می خواهید برسید.


سه قانون طلایی خرید تلویزیون


1. بیشتر مشخصاتی که روی تلویزیون نوشته شده را نادیده بگیرید


هنگام خرید تلویزیون حتما متوجه نوار باریک کنار صفحه شده اید. نواری رنگارنگ که قابلیت های بی شمار تلویزیون را در چشم شما فرو می کند تا به خرید آن مجاب شوید. حتی بسیاری از افراد برای چند سال برچسب کنار تلویزیون را نگه می دارند تا علاوه بر خودشان، دیگران نیز از مشخصات تلویزیون باخبر شوند.
در حقیقت غیر از اندازه تلویزیون که معمولا در بالای برچسب ذکر شده، بقیه مشخصات تقریبا به درد شما نمی خورد. این برچسب برای تمایز تلویزیون ها از یکدیگر مناسب است ولی اگر فکر کرده اید که هرچه اعداد بزرگ تر و مشخصات بیشتری ذکر شده باشد پس تلویزیون بهتر است، در گمراهی آشکار به سر می برید. به علاوه بسیاری از مزیت های برای خالی نبودن عریضه نوشته شده اند. مثلا کدام یکی از خریداران حرفه این تلویزیون وجود درگاه HDMI ذکر شده روی برچسب را به عنوان یک ویژگی حساب می کند؟ مثل این می ماند که بگوییم تلویزیون کنترل دارد!


2. بزرگ تر همیشه بهتر است


معمولا برای اتاق خواب و محیط های کوچک، سایز 40 اینچی و برای هال و محیط های بزرگ، سایز 55 تا 65 اینچ پیشنهاد می شود. ولی در حقیقت خارج از قابلیت هایی مثل HDR، 4k و ویژگی های هوشمند، بهترین نوع پول خرج کردن، ریختن آن به پای سایز تلویزیون است. مسلما وقتی نظر کسانی که با اختلاف قیمت کمی به سراغ سایز کوچک تر رفته اند را بپرسید حتما ندامت را در چشمانشان خواهید دید. اگر می خواهید تلویزیون به مرکز سرگرمی در خانه شما تبدیل شده و همه را دور خود جمع کند، حتما بزرگ ترین سایزی که می توانید را بگیرید. مگر اینکه به خاطر فضایتان، محدود به خریدن سایز کوچک تری شوید. از ما می شنوید کوتاه نیامده و وسایل اضافی را دور ریخته یا تغییر دکوراسیون دهید تا بزرگ ترین سایز ممکن در خانه شما جای بگیرد.

بیشتر بخوانید: نکاتی که قبل از خرید هارد اکسترنال باید بدانید


3. تلویزیونتان حتما از قابلیت های 4k و HDR پشتیبانی می کند


تلویزیون هایی که از وضوح نمایش 4k بهره می برند معمولا به اسم UHD هم شناخته می شوند. این تلویزیون ها نسبت به کیفیت تصویر 1080، از چهار برابر تعداد پیکسل بیشتر بهره می برند. هرچند روی کاغذ این عدد بسیار بزرگ به نظر می رسد ولی در عمل تشخیص میزان وضوح تصویر آنها نسبت به تلویزیون های نسل قبل HDTV کمی سخت است. از طرفی ساختن صفحه نمایش 4K برای تولیدکنندگان راحت شده و به خاطر همین قیمت خیلی کمتری نسبت به قبل دارند. در ایران می توانید با حدود 3 میلیون تومان مدل 4k تهیه کنید. به علاوه فناوری HDTV به زودی از خط تولید حذف شده و در اصل یک فناوری سوخته و قدیمی را به منزل برده اید.
بیشتر تلویزیون های 4K از قابلیت HDR نیز پشتیبانی می کنند. این قابلیت باعث می شود طیف رنگی وسیع تر شده و کنتراست بیشتری را شاهد باشید. با داشتن این قابلیت، برخلاف داستان 4K، به احتمال خیلی زیاد متوجه تغییر در تصویر می شود. حال اینکه این تغییر چقدر است بستگی به مدل تلویزیون شما دارد. حتی ممکن است با وجود بعضی مشخصات سخت افزاری ضعیف، اصلا نتوانید آن را مشاهده کنید.
ولی در هر صورت نیاز به محتوای تصویری HDR برای دیدن آن دارید و فکر نکنید هر تصویری که به نمایش دربیاید کیفیت متفاوتی نشان شما خواهدداد. فعلا محتوای فراگیری وجود ندارد، ولی اگر کمی آینده نگر باشید و یکی، دو سالی صبر کنید به وفور آن را مشاهده خواهید کرد. خلاصه اینکه اگر خسیس نباشید حتما مدل 4K گیرتان می آید. چه بهتر که HDR را هم پشتیبانی کند تا خیالتان برای چند سال آینده راحت باشد.


کیفیت تصویر


خارج از اندازه و قابلیت های مختلف و انواع زرق و برق های تلویزیون های امروزی، هدف مشتریان حرفه ای، پیدا کردن بهترین کیفیت تصویر با توجه به قیمت پرداختی است. اگر مسئله خرید تلویزیونی با بهترین کیفیت تصویر مد نظرتان نیست، بهتر است تلویزیون ها را براساس قیمت لیست کرده و با توجه به بودجه و سایز، یکی را انتخاب کنید. در این مورد پیشنهاد ما خرید ارزان ترین تلویزیون برندی است که به آن اعتماد دارید. هدف نوشتن این مقاله، راهنمای خرید برای حرفه ای ها بوده و در اصل اولویت شما به عنوان بیننده حرفه ای باید براساس کیفیت تصویر باشد تا دیگر مواردی که ذکر شده است. نکاتی که در ادامه ذکر می شوند مخصوص حرفه ای هاست.

بیشتر بخوانید: برای خرید تبلت به چه نکاتی توجه کنیم؟


تلویزیون هوشمند


تلویزیون هوشمند آن گونه که اسمش بیان می کند، نیست. در اصل، سیستم عاملی روی آن نصب شده تا بتوانید به شبکه های پخش آنلاین و تعدادی از نرم افزارها دسترسی داشته باشید. تقریبا می توان گفت با سرعت اینترنت در ایران، این قابلیت هوشمندی خیلی روی تلویزیون کارایی ندارد. مگر بخواهید با کنترل، بازی های ساده را روی صفحه نمایش بزرگ تجربه کنید. به هر حال، تلویزیونی که می خرید، چه بخواهید و چه نخواهید، هوشمند است.


صفحه نمایش خمیده


در حقیقت، این قابلیت تنها برای نشان دادن توانایی شرکت ها برای ساختن صفحه نمایش خمیده بود و بس! به خاطر رقابت برای اثبات توانایی، همه شرکت ها این را دنبال کرده و مدل های خمیده به بازار فرستادند. در تبلیغات گفتند باعث غوطه وری بیشتر شما در تصویر می شود. ولی بعد از یک ماه تجربه متوجه می شوید غیر از زیبایی و محدودکردن زاویه دید، هیچ فایده دیگری ندارد! به نظر ما این قابلیت ارزش پول خرج کردن را ندارد.

بیشتر بخوانید: راهنمای خرید بهترین کابل شارژ گوشی موبایل و تبلت


تصویر سه بعدی


فیلم آواتار و سر و صدای تبلیغاتی آن برای تصویر سه بعدی را یادتان است؟ خب آن دوران تمام شد و رسما می توانید فاتحه قابلیت سه بعدی روی تلویزیون ها را بخوانید. سونی و ال جی رسما اعلام کردند دیگر از قابلیت 3D روی تلویزیون های خود استفاده نمی کنند. سامسونگ و دیگر شرکت ها نیز امسال این قابلیت را از خط تولید خود حذف خواهندکرد. پس دیگر دنبال این ویژگی روی تلویزیون 2017 خود نگردید.


کنترل از راه


اشتباه نکنید! نمی خواهیم بگوییم کنترل از راه دور بد است. ولی به تازگی شرکت ها به سمت ساخت کنترل هایی با صفحه لمسی یا سایز کوچک با دکمه های کم رفته اند. بعضی دیگر نیز قابلیت حرکت دادن نشانگر روی صفحه را فراهم کرده اند. در حقیقت همه این کنترل ها آن گونه که باید کارایی نداشته و هنوز هم یک کنترل با تفکیک زیاد، دکمه ها و نور پس زمینه، بهترین تجربه کاربری را برای شما فراهم خواهدکرد.

بیشتر بخوانید: راهنمای خرید بهترین شارژر گوشی موبایل


باریکی تلویزیون


تلویزیون ها کم کم در راه تبدیل شدن به دکور خانه هستند. به خاطر همین، شرکت ها به سمت ساخت تلویزیون هایی بسیار باریک و با ظرافت رفته اند. به عنوان مثال، تلویزیون جدید ال جی تنها سه میلی متر ضخامت دارد. پیشنهاد ما این است که به سراغ مدل های خیلی باریک به خصوص با صفحه نمایش LED یا LCD نروید. خارج از آنکه پول بیشتری برای تنها چند ملی متر می دهید، طبق نظرات کاربران، بعضی از این تلویزیون ها، بعد از مدتی یکنواختی، تصویر را از دست داده یا با مشکل رو به رو می شوند.
 

ahmad.heydari5280
ahmad.heydari5280

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋