advertising company

advertising company

اجاره بیلبورد
توسط ۱ نفر دنبال می شود

نقشه راه یادگیری طراحی سایت

اطلاع از نقشه راه یادگیری طراحی سایت برای بسیاری از افراد از نکات ضروری برای شروع به کار است. برای یادگیری و آموزش طراحی سایت، شما الزاما نیاز دارید تا در یک مسیر قدم به قدم حرکت کنید و در صورتی که الزامات اولیه کار را نیاموزید، مطمئنا در مراحل بعدی با مشکل مواجه خواهید شد. بنابراین، متخصصان طراحی سایت پیشنهاد می‌دهند تا از همان ابزارهای ضروری مانند HTML و CSS شروع کنید که از ابتدایی‌ترین نیازها برای یک طراح سایت حرفه‌ای هستند. در حالت کلی، چهار قدم مهم برای یادگیری طراحی وب سایت وجود دارد که در ادامه توضیح داده خواهند شد.

تخصص‌های لازم در طراحی وب سایت

 

در صورتی که دقیق به موضوع نگاه کنیم، شاید بیش از ده تخصص برای یک وب سایت لازم باشد. تخصص‌های لازم در طراحی وب سایت شامل برنامه نویسی سمت کاربر، بهینه سازی سئو، طراحی رابط کاربری، برنامه نویسی سمت سرور و تولید محتوا هستند که همه آن‌ها برای رسیدن به یک وبسایت بهینه و قابل اتکا لازم هستند.

  • گرافیست سایت: این تخصص از تخصص‌های الزامی و اولیه است که وظیفه وی طراحی UX خوب و جذاب برای آن است. البته، گرافیست‌ها وظیفه طراحی سایر بخش‌ها و ادیت تصاویر را نیز بر عهده دارند.
  • برنامه نویس سمت کاربر (client side):‌ در سمت کاربر که با نام فراند اند نیز معروف است، یک برنامه نویس باید رابط کاربری طراحی شده را با استفاده از کدها به زبان قابل فهم مرورگر تبدیل کند. برنامه نویس‌های Front End یکی از مهم‌ترین وظایف را در طراحی وب سایت در اختیار دارند.
  • برنامه نویس سمت سرور (server side): server side برای رسیدن به یک ارتباط بهینه و بدون مشکل با سرور ضروری است و متخصصانی که در حوزه Back End فعالیت دارند، نیاز به دانش کافی در مورد تولید کدهای بهینه و بدون مشکل برای وب سایت‌ها دارند.

گام اول؛ یادگیری زبان HTML

یادگیری زبان HTML از مراحلی است که شاید افراد تازه وارد توجه زیادی به این موضوع نداشته باشند. در واقع، ممکن است یک فرد برای یادگیری طراحی سایت زمان زیادی را روی مرحله نخست یعنی یادگیری زبان HTML صرف نکند. با این حال، این کار کاملا اشتباه است و شما در ابتدای مسیر باید به مفاهیم این ابزار برای طراحی سمت کاربر دقت زیادی داشته باشید و به قوانین آن مسلط باشید.

گام دوم؛ یادگیری زبان CSS

در گام دوم برای یادگیری طراحی سایت، پیشنهاد می‌شود با یادگیری زبان CSS کار خود را پیش ببرید که مرحله جذاب کار برای طراحی یک وب سایت با رابط کاربری زیبا تلقی می‌شود.

گام سوم؛ یادگیری زبان جاوا اسکریپت

دولوپرهای فرانت اند و بک اند هر دو باید یادگیری زبان جاوا اسکریپت را جدی بگیرند چرا که این زبان به عنوان محبوب‌ترین زبان در توسعه اپلیکیشن‌ها و صفحات وب شناخته شده است. با استفاده از جاوا اسکریپت شما می‌توانید برای سمت کاربر و سمت سرور برنامه نویسی کنید و نکته مهم این است که نکات اولیه و روش برنامه نویسی با جاوا اسکریپت را بیاموزید. پس از یادگیری اصول اولیه، می‌توانید با کتابخانه‌های محبوب این زبان مانند React و Node.js یادگیری طراحی سایت حرفه‌ای را شروع کنید.

گام چهارم؛ یادگیری یک زبان برنامه نویسی سمت سرور مثل PHP

یادگیری یک زبان برنامه نویسی سمت سرور مانند PHP از مراحل بعد از آموزش جاوا اسکریپت است و مخاطبانی که قصد یادگیری طراحی سایت حرفه‌ای را دارند، می‌توانند یک یا چند زبان سمت سرور را نیز بیاموزند. البته، پس از یادگیری زبان جاوا اسکریپت، شما باید مسیر خود را جدا کنید و تعیین کنید که قصد فعالیت در بخش Front End سایت را دارید یا می‌خواهید به عنوان یک توسعه دهنده سمت سرور شناخته شوید. در صورت علاقه به فعالیت تخصصی در بخش سرور، شما می‌توانید زبان‌هایی مانند پی اچ پی یا کتابخانه‌های سمت سرور جاوا اسکریپت را بیاموزید.

ابزارهای مورد نیاز برای یادگیری طراحی سایت

شما در مسیر یادگیری طراحی سایت نیاز دارید تا ابزارهایی را استفاده کنید و آن‌ها را به صورت حرفه‌ای به کار ببرید. مهم‌ترین ابزارها در این مسیر همان زبان‌های برنامه نویسی سمت کاربر و سمت سرور هستند که نیاز است تا به تمامی ‌آن‌ها تسلط کافی را داشته باشید. در واقع، میزان تسلط شما به این ابزارها و زبان‌ها است که نشان می‌دهد به چه اندازه می‌توانید درآمد داشته باشید و سطح حرفه‌ای بودنتان نیز با تسلط به ابزارها و زبان‌ها مشخص خواهد شد.

در بخش‌های کلی طراحی یک وب سایت، شما نیاز دارید تا ابزارهای زیر را استفاده کنید. البته، بر اساس شرایط باید از این موارد استفاده شود و ممکن است برای یادگیری طراحی سایت در قدم‌های اول تنها به چند مورد نیاز داشته باشید.

  • توسعه سمت کاربر: HTML، CSS، JavaScript، React، Angular، Vue.js
  • توسعه سمت سرور: JavaScript، Node.js، PHP، Flask
  • گرافیک: فتوشاپ، Adobe Illustrator، PicsArt، Adobe XD
  • دیتابیس: MySQL، MongoDB

ویرایشگرهای کد نویسی برای یادگیری طراحی سایت

ویرایشگرهای کد نویسی برای یادگیری طراحی سایت بخش ضروری کار به شمار می‌روند که شما خوشبخانه به ابزارهای قدرتمندی در این بخش دسترسی دارید. بسیاری از این ویرایشگرها به صورت رایگان عرضه شده‌اند که می‌توان بهترین و قدرتمندترین آن‌ها را VScode و Notepad++ به حساب آورد. از دیگر ویرایشگرهای مهم می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • UltraEdit
  • Sublime Text
  • Atom Editor
  • NetBeans
  • Vim

خدمات دیجیتال مارکتینگ معرفان

دپارتمان دیجیتال مارکتینگ معرفان ارائه دهنده ی خدمات طراحی سایت، سئو سایت و تولید انواع محتوا برای سایت ها است. اگر می خواهید بستر بازاریابی دیجیتال برای کسب و کار خود داشته باشید بهتر است تولید محتوای سئو شده و سئو سایت را به یک مجموعه بسپارید تا با یک استراتژی خاص جلو بروید. برای این امر کافیست با شماره 02188704000 تماس بگیرید.

advertising company
advertising company اجاره بیلبورد

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋