(۰)
۲۸,۰۰۰ تومان
(۰)
۲۸,۰۰۰ تومان
(۰)
۲۸,۰۰۰ تومان
(۰)
۲۸,۰۰۰ تومان
(۰)
۲۸,۰۰۰ تومان
(۰)
۲۸,۰۰۰ تومان
(۰)
۲۸,۰۰۰ تومان
فایبرگلاس ماده ای است، پلاستیکی که از ترکیب دو ماده ی پشم شیشه و رزین های متفاوت تشکیل می گردد.
البته ایرانیت فایبرگلاس از الیاف شیشه، رزین پلی استر، رنگ و سایر مواد تولید می شود و در مکان هایی که به پوشش اما همراه با نور نیاز دارند ، کاربرد دارد.
برای مثال :
فایبر گلاس یا همان ایرانیت های پلاستیکی قدیمی ، هنوز هم برای پوشش سقف و نورگیرها جزو مقاوم ترین ها طلق ها به شمار می روند.
فایبر گلاس نوعی پوشش کامپوزیت (ماده ای متشکل از چند مواد مختلف) است که از الیاف شیشه و رزین ها درست شده است. امروزه بیشتر کارخانه ها در دنیا با استفاده از پوشش فایبر گلاس مخازن آب و اسید خود را عایق می کنند و از پوسیدگی و از بین رفتن این مخازن جلوگیری می کنند و جلوی ضرر های ناشی از آن را می گیرند.
ویژگی های دیگر فایبر گلاس مستحکم بودن و سبک بودن آن است که باعث تولید انواع قطعات برای استفاده در صنایع مختلف مانند صنعت خودرو سازی شده است.
مواد اولیه فایبر گلاس رزین نام دارد. رزین ها دو گروه طبیعی و مصنوعی دارند که از گروه پلیمرها می باشند. رزین ها در حالت عادی مایع می باشند که پس از ترکیب شدن با مواد شمیایی دیگر تغییر فاز می دهند و به یک ماده جامد تبدیل می شوند که در این حالت در برابر حرارت های بالا هم حتی به حالت مایع تبدیل نمی شوند، که جزء پلیمرهای ترموست به شمار می روند. رزین ها مواد اولیه بسیاری از صنایع مانند فایبر گلاس ، چسب سازی ، رنگ سازی و… می باشد.
ورق های فایبر گلاس از ترکیب رزین پلی استر ،رنگ و الیاف شیشه تشکیل می شوند؛ کاربرد عمده آن ها در مکان هایی است که به یک پوشش همراه با نور نیاز داشته باشند. مکان هایی مانند گلخانه و آلاچیق و …
به جرأت می توان گفت که ورق ایرانیت فایبر گلاس ، بهترین نوع طلق های ضد آفتاب و مقاوم ترین طلق پلاستیکی با قابلیت عبور نور می باشد و این به علت مقاومت بالای این ورق ها در برابر نور خورشید می باشد.
برای نصب ایرانیت فایبر گلاس بهتر است از سازه های فلزی با پروفیل های آهنی کمک بگیریم. دقت کنید که آهن کشی نباید فاصله ای بیش از شصت سانتی متر داشته باشد.
پیچ سرمته با واشر پلاستیکی و آهنی بهترین نوع پیچ برای نصب ایرانیت فایبر گلاس می باشد.
سازه ی زیرین و نصب ایرانیت فایبر گلاس بیش ترین تأثیر را در آب بندی دارد. در صورت نصب غیر اصولی شما حتی اگر از ایرانیت های سیمانی یا ورق گالوانیزه استفاده کنید باز هم موجب کنده شدن و نشت آب می شود.
ایرانیت های فایبر گلاس به دو دسته قابل تقسیم می باشند. در دسته بندی اول بر اساس وزن تقسیم بندی می شوند و در دسته بندی دوم انواع آن ها می باشد.
همان طور که می دانید ، سازه ی زیرین و همچنین نوع نصب آن تاثیر فراوانی در مقاومت و همینطور آب بندی سقف ها دارد؛
حتی اگر از ایرانیت های سیمانی و یا ورق های گالوانیزه آهنی هم استفاده نمایید،
باز هم نصب غیر اصولی باعث کنده شدن و یا آبدهی مکرر سقف خواهد شد،
بهترین سازه برای نصب ایرانیت فایبرگلاس ، سازه فلزی ساخته شده با پروفیل های آهن می باشد.
دقت داشته باشید؛ که آهن کشی در زیر فایبرگلاس فاصله ای بیشتر از ۶۰ سانتی متر نباید داشته باشد !
پیچ سرمته با واشر لاستیکی و آهنی بهترین و راحت ترین پیچ برای نصب ایرانیت فایبر گلاس است.
هزینه این ورق ها به صورت مترمربع حساب می شود ؛
به این مفهوم که طول و عرض ورق سفارشی شما در هم ضرب شده و سپس در قیمت آن نیز ضرب می شود، و قیمت نهایی ایرانیت فایبرگلاس به دست می آید .
پاسخ ها