راه اندازی کسب و کار جدید نیاز به ایدهای جدید دارد. اما این تنها اصل برای موفقیت در بیزنس نیست. داشتن ایده خوب و عالی شاید لازمه شروع باشد اما تضمین کننده یک کسب و کار موفق در آینده نیست. بلکه در این مسیر پارامترهای مختلفی بر روی موفقیت و عدم موفقیت بیزنس تاثیر میگذارد. که وظیفه صاحب بیزنس، شناسایی این پارامترها و تصمیمگیری درست درباره هر یک از آنهاست.
راه اندازی کسب و کار آنطور که به نظر میرسد ساده نیست اما قطعا با آموزش و یادگیری، مسیر هموارتر میشود. اگر رویای استارت بیزنس شخصی خود را دارید، خواندن نکات زیر به شما کمک زیادی میکند:
با نگاهی دقیق به بازار و بررسی کسب و کارهای مختلف ممکن است تصور کنید که برای شروع آماده نیستید. زیرا نمیدانید از کجا باید شروع کرد یا حتی ایده خود را آنچنان که باید، درخور و مهم قلمداد نمیکنید. اما این یک باور غلط است! چرا؟
برای پاسخ به این سوال پیشنهاد میکنم سرگذشت شرکتهای بزرگی همچون فیسبوک، اوبر و واتس آپ را بخوانید. این کسب و کارها در ابتدا تنها یک استارتآپ کوچک بودند اما در طول زمان موفقیتهای بیشماری را به دست آوردند. زیرا در مسیر درست قرار گرفته و تصمیمات کارآمدی در مواجه با مشکلات اخذ کردند. چرا شما نتوانید چنین کاری انجام دهید؟
برای راه اندازی کسب و کار باید شروع به یادگیری کنید. هر چه دانش و اطلاعات شما در حوزه بیزنس و مدیریت آن بیشتر باشد، شانس موفقیتتان هم بیشتر میشود. اما اگر قرار است همچنان به روشهای سنتی پایبند بوده و به دنبال تغییر همسو با جهان نباشید، قطعا محکوم به شکست خواهید بود.
ما در آکادمی راه، با هدف کمک به مهارتجویان برای رسیدن به استقلال مالی و کسب درآمد، دورههای آموزشی مختلفی را تدارک دیدیم. یکی از این دورهها به آموزش راه اندازی کسب و کار و اصول آن میپردازد. شما با شرکت در این دوره مهارتهای مختلفی در راستای هدایت بیزنس خود میآموزید. همچنین دیدی روشن نسبت به بازار و وضعیت کسب و کارهای مختلف به دست میآورید. تا با آگاهی قدم به میدان رقابت گذاشته و موفقیتتان را تضمین کنید.
پاسخ ها