1sogand.sh

1sogand.sh

09356672314

انجام سونوگرافی در منزل توسط موسسه پرستاری مهرگان نو

سونوگرافی یا اولتراسوند یک روش تصویربرداری است که از امواج صوتی با فرکانس بالا استفاده می کند. از آنجایی که هیچ عارضه جانبی شناخته شده ای ندارد، بهترین روش تصویربرداری به ویژه در دوران بارداری است، سونوگرافی یک روش پزشکی برای تشخیص انواع بیماری ها می باشد که بسیار کارآمد می باشد برای استفاده از خدمات پرستاری و سونوگرافی در منزل میتوانید با مرکز پرستاری مهرگان نو تماس حاصل فرمایید و درخواست سونوگرافی در منزل کرج را داشته باشید.

سونوگرافی چیست؟

سونوگرافی یا اولتراسونوگرافی (ultrasonography) فرآیند تصویربرداری از بدن با کمک امواج صوتی با فرکانس بالا می باشد. بر خلاف بسیاری از روش های تصویربرداری دیگر، اشعه ایکس به نام اشعه در سونوگرافی استفاده نمی شود. این بدان معنی است که این یک روش بی ضرر است. می توان آن را با خیال راحت در پیگیری های بارداری، بیماری های نوزادان و کودکان استفاده کرد. کیفیت تصاویر به دست آمده در نتیجه فرآیند سونوگرافی با توجه به منطقه ای که این روش انجام می شود متفاوت است. هر دو روش سونوگرافی و تجزیه و تحلیل و گزارش داده های به دست آمده توسط رادیولوژیست هایی انجام می شود که آموزش های پیشرفته ای در زمینه سونوگرافی و سایر روش های تصویربرداری دیده اند. اولتراسوند به صورت تماس مستقیم یک دستگاه مخصوص به ناحیه مورد نظر اعمال می شود که دستگاه سونوگرافی نیز نامیده می شود از 2 قسمت تشکیل شده است. یکی از آنها کاوشگری است که باید با پوست تماس پیدا کند و دیگری واحد پردازش مرکزی است که امواج صوتی را به تصویر تبدیل می کند و آنها را روی صفحه نمایش منعکس می کند. ناحیه ای که قرار است تصویربرداری شود، جایی که کاوشگر در آن تماس خواهد گرفت، با ژل مخصوص پوشانده شده است تا امواج صوتی به طور کامل منتقل شوند. تصاویر به‌دست‌آمده در حین عمل به‌صورت بلادرنگ هستند و توسط رادیولوژیست با نمایش آن‌ها بر روی مانیتور کنترل می‌شوند.

امواج صوتی اولتراسونیک؛ بسته به اندازه، تراکم، همگنی، دمای اندام یا ضایعه مورد بررسی و بسیاری از عوامل دیگر، تمایل به پراکندگی، پراکندگی و انعکاس دارد. به همین دلیل تصاویر به دست آمده با در نظر گرفتن این موارد ارزیابی می شوند. به طور کلی اندام ها و تشکیلات با سطوح بزرگ و مسطح مواردی هستند که در سونوگرافی به وضوح قابل مشاهده و ارزیابی هستند. اعتبار تفسیر پزشکی انجام شده با بررسی تصاویر به دست آمده نسبت مستقیمی با تخصص، تجربه و موفقیت رادیولوژیست دارد.

سونوگرافی برای چه بیمارانی توصیه می شود؟

سونوگرافی بیشتر در دوران بارداری برای نظارت بر وضعیت رحم و تخمدان ها و جنین در حال رشد استفاده می شود. رشد مغز، لگن و ستون فقرات نوزاد در رحم با کمک سونوگرافی قابل پیگیری است.

به غیر از فرآیند بارداری، سونوگرافی در موارد زیر قابل استفاده است:

سونوگرافی در منزل

  • سونوگرافی از شکم و سیستم گوارش
  • سونوگرافی از طحال
  • سونوگرافی از رگ ها و شریان ها
  • سونوگرافی از کلیه، مثانه و مجاری ادرار
  • سونوگرافی از پانکراس
  • سونوگرافی از کیسه صفرا
  • سونوگرافی از غدد تیروئید و پاراتیروئید
  • سونوگرافی از مغز، بافت ها و استخوان های نوزادان
  • سونوگرافی از پستان ها
  • سونوگرافی از تخمدان ها
  • سونوگرافی از چشم ها
  • سونوگرافی از بیضه ها
  • اکوی قلب (اکوکاردیوگرام)
  • ارتوپدی (برای عکس برداری و معاینه نواحی نرم و غضروفی مثل تاندون، منیسک و رگ های موجود در گردن، بازو، پاها)

سونوگرافی در منزل کرج

معایناتی که می توان در منزل با دستگاه سونوگرافی انجام داد، معاینات اولیه سونوگرافی است. در این زمینه وقتی با دستگاه سونوگرافی پرتابل خود به بالین بیمار می رویم، کلیه معاینات سونوگرافی مانند سونوگرافی شکم، سونوگرافی کلیه، سونوگرافی پستان، سونوگرافی تیروئید، سونوگرافی کبد، سونوگرافی ادرار، سونوگرافی لگن، سونوگرافی گردن و ... انجام می شود، پرستاران حرفه ای موسسه پرستاری مهرگان نو در منزل شما سونوگرافی را انجام می دهند.

انواع سونوگرافی چیست؟

سونوگرافی را می توان برای اهداف تصویربرداری در بسیاری از قسمت های بدن استفاده کرد.

  1. سونوگرافی شکم: برای بررسی اندام های داخلی از جمله کبد، کیسه صفرا، مجاری صفراوی، طحال، پانکراس، کلیه ها و مثانه استفاده می شود.
  2. سونوگرافی زنان و زایمان: این آزمایشات سونوگرافی هستند که از اولین لحظه بارداری شروع می شوند. با کنترل سونوگرافی انجام شده در ماه های خاصی از بارداری؛
  3. پیش بینی هفته بارداری
  4. تشخیص ناهنجاری های مادرزادی
  5. موقعیت جنین
  6. موقعیت جفت
  7. بسیاری از جزئیات را می توان تعیین کرد، مانند اینکه آیا بارداری چند قلو وجود دارد یا خیر.
  8. سونوگرافی لگن: رایج ترین روش تصویربرداری مورد استفاده برای نظارت بر سلامت جنین و جنین در دوران بارداری است. سونوگرافی لگن فقط برای کنترل در دوران بارداری استفاده نمی شود. بعلاوه؛ همچنین برای معاینه رحم، تخمدان ها، مثانه و غده پروستات استفاده می شود. سونوگرافی لگن را می توان در زنان به صورت شکم، واژینال و در مردان از طریق مقعد انجام داد.

سونوگرافی چگونه انجام می شود؟

قیمت سونوگرافی در منزل

بسیاری از افراد، به ویژه زنان باردار و افراد مبتلا به بیماری های مزمن، به طور منظم برای غربالگری سلامت تحت سونوگرافی قرار می گیرند. پزشکان باید اطلاعات لازم را در مورد مواردی که باید قبل از سونوگرافی در نظر گرفته شود، به بیماران ارائه دهند تا ناحیه مورد بررسی در سونوگرافی را با وضوح بیشتری ببینند و دقت یافته‌های به دست آمده را افزایش دهند. برخی از روش های سونوگرافی، مانند سونوگرافی شکم، ممکن است نیاز به ناشتا بودن برای مدت زمان معینی داشته باشند. علاوه بر این، بیماران هنگام انجام سونوگرافی لگن برای بررسی بیماری های اندام های تناسلی زنانه باید مثانه پر داشته باشند. توجه به این گونه موارد قبل از عملیات از نظر رسیدن به هدف عملیات از اهمیت بالایی برخوردار است.

قبل از انجام سونوگرافی، کل ناحیه ای که باید توسط رادیولوژیست تصویربرداری شود با ژل اولتراسوند شفاف پوشانده می شود. این ژل ماده ای است که هیچ گونه اثر منفی بر سلامتی ندارد و فقط ناحیه را روان می کند و انتقال امواج صوتی را تسهیل می کند. از آنجایی که پایه آب است، پس از انجام فرآیند به راحتی با کمک آب تمیز می شود. پس از تکمیل آماده سازی های قبل از عمل و دادن اطلاعات لازم به بیمار، قسمت پروب دستگاه سونوگرافی بر روی ناحیه ای که قرار است نمایش داده شود منتقل می شود و تصاویر بر روی مانیتور دنبال می شوند. در طول تصویربرداری، رادیولوژیست ممکن است پروب را کمی روی پوست فشار دهد تا در برخی از نواحی تصویر بهتر و واضح‌تری به دست آورد. این طبیعی است و هیچ آسیبی ندارد. پس از اتمام فرآیند تصویربرداری، تعدادی پرینت از تصاویر به دست آمده گرفته شده و گزارشی در رابطه با فرآیند تهیه می شود. این گزارش برای درخواست سونوگرافی به واحد پزشکی ارسال می شود.

از سونوگرافی چه نکاتی را باید در نظر گرفت؟

سونوگرافی معمولاً نیازی به آمادگی خاصی ندارد.
بسته به ناحیه ای که باید تصویربرداری شود، گرسنگی یا مثانه ممکن است پر یا خالی باشد.
وسایل الکترونیکی مانند تلفن همراه و دوربین را نباید در اتاقی که در آن تصویربرداری اولتراسوند انجام می شود قرار داد.
جواهراتی مانند گردنبند و گوشواره در ناحیه ای که سونوگرافی انجام می شود باید حذف شوند.
داروها یا مکمل های گیاهی مورد استفاده قبل از تصویربرداری اولتراسوند باید به پزشک اطلاع داده شود.

سونوگرافی جنین در منزل

سونوگرافی چقدر طول می کشد؟

تصویربرداری اولتراسوند معمولا بین 30-60 دقیقه طول می کشد. فعالیت های عادی بلافاصله پس از سونوگرافی از سر گرفته می شود.

نتایج سونوگرافی چه زمانی دریافت می شود؟

نتایج سونوگرافی معمولاً در همان روز یا روز بعد در دسترس است. پس از آنالیز و ارزیابی تصاویر بدست آمده توسط رادیولوژیست متخصص، گزارشی تهیه می شود.

مزایای سونوگرافی چیست؟

  • سونوگرافی یک روش غیرتهاجمی می باشد
  • دردی ندارد
  • این روش در بین بقیه ی روش های تصویربرداری کم هزینه تر است 
  • از اشعه ایکس در این روش استفاده می شود
  • برای تهیه تصاویر باکیفیت از کلیه اندام های نرم، عروق و رگ ها مورد استفاده قرار میگیرد
  • تصاویر حاصل از سونوگرافی فوری قابل مشاهده است

ویزیت پزشک در منزل
سونوگرافی پرتابل قیمت

برای استخدام پرستار در منزل می توانید از طریق تماس باما درخواست پرستار برای انجام سونوگرافی در منزل را با قیمت مناسب داشته باشید این مجموعه امکان اعزام پرستار  را در تمامی نقاط کرج اعم از مهرشهر، گلشهر، گوهردشت، عظیمیه، فردیس و ....دارا می باشد.

منبع:

https://mehreganno.com/post/69/%D8%A7%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%B3%D9%88%D9%86%D9%88%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%86%D8%B2%D9%84-%DA%A9%D8%B1%D8%AC

1sogand.sh
1sogand.sh 09356672314

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋